slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Monseigneur Nolensstraat 37, 5121 AL Rijen

€289,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 312 m²
Liveable area 168 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een uitstekend onderhouden en uitgebouwde hoekwoning met een extra eetkamer en bijkeuken. Verder zijn er 4 slaapkamers is er een inpandige verlengde garage. De woning is volledig v.v. dubbel glas, heeft 10 zonnepanelen en is deels v.v. rolluiken. De woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de nabijheid van basisscholen, bossen, speelveldje en uitvalswegen.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05345
Asking price €289,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 312 m²
Effective area 168 m²
Living area 30.81 m²
Kitchen area 7.45 m²
Content 438 m³
Surface area other inner rooms 29.8 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area
Near school
Residential area
Garden
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Valliant
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower
Toilet
Washbasin furniture
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes

Definition

Een uitstekend onderhouden en uitgebouwde hoekwoning met een extra eetkamer en bijkeuken. Verder zijn er 4 slaapkamers is er een inpandige verlengde garage. De woning is volledig v.v. dubbel glas, heeft 10 zonnepanelen en is deels v.v. rolluiken. De woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de nabijheid van basisscholen, bossen, speelveldje en uitvalswegen.

Ground floor

Entree/hal (4,50 m. x 2,19 m.) met tegelvloer, garderobe, hardhouten open trap naar de eerste verdieping, meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, vaste kast en een loopdeur naar de woonkamer.

De woonkamer:
Door de aanbouw van de eetkamer, aansluitend aan de open keuken, kunt u hier een ruime zithoek creëren. Er ligt een houten vloer en de hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

De keuken
De semi-open keuken (3,40 m. 2,19 m.) ligt aan de achterzijde, maar wordt vanuit de zit- en eetkamer grotendeels aan het oog onttrokken. De keuken beschikt over een licht keukenblok, dat is geplaatst in een hoek-opstelling. Naast voldoende bergruimte vindt u hier een vaatwasser, een 5-pis gaskookplaat, een afzuigkap en anderhalve gootsteen. De keuken is afgewerkt met een fraai granieten werkblad. Op de vloer voor het keukenblok liggen plavuizen. De koelkast en combimagnetron vindt u, direct aansluitend aan het keukenblok, in de eetkamer.

De eetkamer
Deze kamer (5 m. x 2,13 m.) sluit aan bij de keuken. Via het hardhouten kozijn v.v. dubbel glas en een elektrisch rolluik, kijkt u zo de tuin in. Er is ook een loopdeur naar de tuin v.v. dubbel glas en een handmatig rolluik. Er ligt een houten vloer. U kunt doorlopen naar een extra werkruimte.

De werkruimte
Deze ruimte (2,39 m. x 2,13 m.) heeft een houten kozijn v.v. dubbel glas (terug te brengen naar een deur) en een handmatig rolluik. U kunt uw weg vervolgen naar de afgesloten bijkeuken.

De bijkeuken
De bijkeuken (2,84 m. x 1,90 m.) is v.v. alle was-aansluitingen en een gootsteen. Er zijn bovenkasten voor extra bergruimte. Er is extra ruimte voor een kast of bijvoorbeeld extra vriezer. U kunt doorlopen naar de inpandige garage.

First floor

Via de open houten trap komt u in de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en tot de houten trap, welke u toegang geeft tot de tweede verdieping.

Slaapkamer 1:
Deze ruime slaapkamer (4,11 m. x 3,66 m.) is aan de achterzijde gelegen en is afgewerkt met een warme laminaatvloer. Het raam heeft een kunststof kozijn met dubbel glas en een elektrisch rolluik.

Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (max. 3,66 m. x 3,53 m.) , ligt aan de voorzijde van de woning De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer. Het raam heeft een kunststof kozijn met dubbel glas en er is een handmatig rolluik.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer (2,83 m. x 2,22 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer, een kunststof kozijn met dubbel glas en een handmatig rolluik. En er is een vaste kast.

Badkamer
De badkamer (2,22 m. x 1,82 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. De badkamervloer is geheel betegeld en de wanden zijn deels betegeld. Er is een zwevend toilet, een inloopdouche met thermostaatkraan en er is een wastafelmeubel. Het kunststof kozijn is v.v. dubbel glas en een handmatig rolluik.

Second floor

Via een vaste trap is deze verdieping te bereiken. Allereerst treft u hier een voorzolder met de cv-ketel Valliant (2015) en extra bergruimte achter de schotten. Er ligt linoleum op de vloer.

Slaapkamer 4:
Deze ruime kamer (3,67 m. x 3 m.) is voorzien van een Velux dakraam v.v. dubbel glas. Er ligt linoleum op de vloer en er is extra bergruimte achter de knieschotten.

Garden

De achtertuin (circa 17 m. x 9 m.) is gelegen op het westen. De tuin loopt door van achter de woning, naar de zijkant en de voorzijde van de woning. U vindt hier sierbestrating, vaste beplanting en een gazon. Er zijn twee terras, waarvan één overkapt. Er is tuinverlichting en een buitenkraan aanwezig. Rondom de tuin is een laurierhaag gezet. U kunt rechtstreeks naar de garage en er is een looppoort.

De garage
De garage (3,89 m. x 2,84 m. + 4,70 m x 4 m.) is v.v. elektra. Er is een elektrische roldeur.

Details

- prima onderhouden woning
- ruime woonkamer
- open keuken met apart eetgedeelte
- werkplek en bijkeuken
- 4 slaapkamers
- verlengde garage
- volledig v.v. dubbel glas, deels kunststof kozijnen
- deels v.v. rolluiken
- glasvezel aansluiting
- rustige locatie
- dichtbij de bossen
- nabij uitvalswegen
- nabij basisschool en kinderdagverblijf

Extra

Recently viewed