slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Prins Hendrikstraat 7, 5121 XS Rijen

€350,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 353 m²
Liveable area 154 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Scherpe prijs; u kunt bieden vanaf € 350.000,- k.k. Deze ruime, uitgebouwde twee onder één kapwoning met eigen oprit en inpandige garage ligt aan een rustig plein met speeltuin en ruime parkeergelegenheid. Het centrum met alle voorzieningen ligt op 2 minuten loopafstand. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Naast een ruime woonkamer en moderne, luxe woonkeuken en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
    Construction period 1987
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05356
Asking price €350,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 353 m²
Effective area 154 m²
Living area 44 m²
Kitchen area 12.25 m²
Content 530 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Indoor
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes

Definition

Scherpe prijs; u kunt bieden vanaf € 350.000,- k.k. Deze ruime, uitgebouwde twee onder één kapwoning met eigen oprit en inpandige garage ligt aan een rustig plein met speeltuin en ruime parkeergelegenheid. Het centrum met alle voorzieningen ligt op 2 minuten loopafstand. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Naast een ruime woonkamer en moderne, luxe woonkeuken en bijkeuken zijn er 5 slaapkamers. De ruime achtertuin ligt op het oosten en is keurig aangelegd.

Ground floor

Entree/Hal
Bij het betreden van de woning komt u in de uitgebouwde hal, welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje , de meterkast (4 groepen, 2 aardlekschakelaars), de kruipruimte, de garderobe, de trapopgang naar de eerste etage en de woonkamer. Op de gehele begane grond ligt een laminaatvloer en alle hardhouten kozijnen zijn v.v. dubbel glas.

De woonkamer:
De woonkamer (8,80 m. x 5,60 / 2,10 m.) is ruim opgezet. Aan de voorzijde vindt u de zithoek, aan de een ruime eethoek en de doorgang naar de aangebouwde woonkeuken met loopdeur naar de achtertuin. De kamer is keurig afgewerkt met behang en er ligt een moderne laminaatvloer. Alle hardhouten kozijnen zijn weer v.v. dubbel glas. De zithoek aan de voorzijde is v.v. twee screens.

De woonkeuken
De woonkeuken (3,50 m. x 3,50 m.) is aangebouwd en ligt aan de achterzijde van de woning. Er staat een L-vormig modern keukenblok en een kastenwand. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een RVS afzuigschouw, een vaatwasser, een koelkast , anderhalve spoelbak, een oven en een combimagnetron. Er ligt een pvc vloer. in de onder- en bovenkasten zit voldoende bergruimte.

De bijkeuken
Vanuit de woonkeuken kunt u naar de bijkeuken (ca. 12 m²). Deze grote ruimte heeft een tegelvloer en is deels betegeld. Er is een loopdeur naar de achtertuin, een loopdeur naar de oprit en u kunt naar de inpandige garage. Er zijn was-aansluitingen aanwezig. Verder is er meer dan voldoende ruimte voor diverse apparatuur en kasten en/of garderobe. Alle hardhouten kozijnen zij weer v.v. dubbel glas.

First floor

Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer (3,92 x 3,00 m.) ligt aan de voorzijde van de woning en er ligt een laminaatvloer. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas.
Slaapkamer 2:
Deze slaapkamer (3,10 m. x 2,30 m.) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een laminaatvloer. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas. Er is een wastafelaansluiting aanwezig.

Slaapkamer 3:
Deze slaapkamer (3,92 m. x 2,10 m.) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een laminaatvloer. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas.

De badkamer
Deze badkamer (2,80 m. x 2,10 m.) heeft een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan, een toilet en een wastafel. Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn geheel betegeld.

Second floor

Op de voorzolder (4 m. x 1,95 m.) vindt u alle wasaansluitingen, twee vaste kasten, de cv ketel (Atag 2012; huur á € 32,- per maand inclusief onderhoud en storingen) en de toegang tot 2 slaapkamers. Er ligt een laminaatvloer en er is een hardhouten Velux dakraam. Er is toegang tot een bergzolder.

Slaapkamer 4:
Deze slaapkamer (3,10 m. x 3 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Er ligt een laminaatvloer en er is een kunststof Velux dakraam v.v. dubbel glas. Achter de knieschotten vindt u extra bergruimte.

Slaapkamer 5:
Deze kamer (3,10 m. x 3 m.) ligt aan de voorzijde en heeft een hardhouten Velux dakraam v.v. dubbel glas. Achter de knieschotten vindt u extra bergruimte en er ligt een laminaatvloer. U heeft toegang tot een bergzolder.

Garden

De achtertuin
De achtertuin ligt op het oosten en is maar liefst 14 meter breed. De tuin ligt in een hoek en het diepste punt is zo’n 14 meter diep. De tuin is v.v. sierbestrating, een gazon (voorjaar 2019), vaste beplanting, tuinverlichting en er is een buitenkraan. Mocht u verder uit willen bouwen is daar nog alle ruimte voor.

De garage
De garage (6 m. x 3 m.) is inpandig en biedt ruimte voor 1 auto. Er is een kanteldeur aan de voorzijde en er is elektra. Via de garage kunt u naar de bijkeuken.

Details

- een uitgebouwde twee onder één kapwoning
- inpandige garage
- eigen oprit
- ruime tuin op het oosten
- 5 slaapkamers
- ruime woonkamer
- moderne, luxe keuken (mei 2016)
- volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
- dak-, vloer- en muurisolatie
- glasvezel aanwezig
- kruipruimte aanwezig
- cv ketel Atag 2012; huur á € 32,- per maand, inclusief onderhoud, service en reparatie. Huurcontract loopt tot 1 maart 2024.
- aan de straatzijde vindt u een extra buitenkraan
- op 2 minuten loopafstand van het winkelcentrum “de Laverije”
- op 5 minuten loopafstand van het treinstation
- aanvaarding in overleg

Extra

Recently viewed