slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Sir Winston Churchilllaan 275F021, 2288 EA Rijswijk

€300,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 72 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

NIEUW IN DE VERKOOP!
Afgelopen week is de verkoop gestart met een Live video bezichtiging die u op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk dinsdag 21 september om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 2014
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08382
Asking price €300,000
Service costs €111.67
Water €445.96
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 17 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2014
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Living area 26.27 m²
Content 233 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Walkin shower, Washbasin furniture
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Rijswijk G 3596
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

NIEUW IN DE VERKOOP!
Afgelopen week is de verkoop gestart met een Live video bezichtiging die u op de website van DIVA Makelaars kunt terugkijken. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk dinsdag 21 september om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Mocht u de video en alle informatie hebben bekeken dan is het mogelijk om op basis van deze informatie een bod uit te brengen. Mocht de woning u worden gegund dan nodigen wij u uiteraard alsnog uit voor een individuele bezichtiging.

GOED ONDERHOUDEN 3-KAMER APPARTEMENT IN HET APPARTEMENTENCOMPLEX "DE HOFMEESTERS" UIT 2015, GELEGEN OP DE 1E WOONLAAG MET BALKON OP HET NOORDOOSTEN, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE ONDERBOUW. DIT UNIEKE APPARTEMENT LIGT OP LOOPAFSTAND VAN WINKELCENTRUM IN DE BOOGAARD EN NABIJ OPENBAAR VERVOER EN DIVERSE UITVALSWEGEN.
Dit moderne appartementencomplex bevindt zich naast de Winston Churchillln en het appartement kijkt uit op het parkje voor de deur. De ingang van de parkeergarage is aan de Treubstraat.

Indeling:
Entree van het gebouw in een afgesloten portiek met brievenbussen en de bel aan de buitenzijde. Toegang tot de tweede verdieping/eerste woonlaag via de trap of 1 van de 2 liften. Entree van de woning is lekker dicht bij de liften, dus er hoeft niet ver gelopen te worden met de boodschappen. De ruime hal biedt toegang tot alle ruimtes. Aan de linkerzijde bevindt zich de ruime cv- en opbergruimte en aan de rechterzijde de meterkast en het separate toilet.

De fijne vierkante woonkamer is voorzien van ramen tot de grond en een groen uitzicht. De open keuken matcht mooi bij de muren en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De woonkamer biedt ook toegang tot het ruime balkon waar heerlijk van de ochtendzon en een goed ontbijt kan worden genoten.

De eerste slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer en de tweede slaapkamer is goed ruim. Ook deze ruimtes hebben ramen tot de grond en een groen uitzicht. De badkamer is royaal en voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Het gehele appartement (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een strakke laminaatvloer.

Op de eerste etage bevindt zich de eigen fietsenberging en op de begane grond een eigen parkeerplaats met ook nog voldoende ruimte om een scooter te parkeren. Er is een actieve VVE aanwezig. Ligging is op ideaal op loopafstand van winkelcentrum In De Bogaard, centrum Oud Rijswijk, Rijswijkse Schouwburg, zwembad De Put en winkelcentrum H. Colijnlaan. Aan de overkant van de Sir Winston Churchilllaan bevindt zich een ruime speeltuin met groot grasveld. Kortom een ideaal appartement om te starten, alleen, samen of als jong gezin, of juist als oudere te betrekken. Laat deze kans u niet ontglippen!

Opsomming bijzonderheden:
• Gebouwd in 2014, opgeleverd 2015;
• Eigen grond
• Circa 72 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel B nog van de bouw aanwezig, appartement is volledig geïsoleerd;
• Ruim balkon gelegen op het noordoosten;
• Woning volledig voorzien van aluminium kozijnen met HR++glas;
• Elektra: 6 groepen en 2 ALS;
• Cv-ketel merk: Intergas HRE, bouwjaar: 2015;
• Actieve VvE, 75/25.726e aandeel, eigen bijdrage € 111,67 per maand, opgebouwd aandeel reservefonds per 10-5-2021: € 2.553,69
• Huur parkeerplaats circa € 70,75 per maand,
• Ligging ideaal t.o.v. openbaar vervoer, winkels, scholen en uitvalswegen.

Verkoopcondities:
• Oplevering circa mei 2022;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in omgeving Rijswijk;

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed