slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Cornelis Heinricksestraat 74, 3078 HJ Rotterdam

€225,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 68 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Gelegen in Rotterdam in de wijk Zomerland aan de Cornelis Heinricksestraat 74 ligt dit ruime, goed onderhouden en praktisch ingedeelde 3-kamer appartement in een complex met lift. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m², is gelegen op de 10e verdieping en beschikt over een zonnig balkon op het westen met een prachtig vrij uitzicht!

De ligging van de woning is ideaal, met een sca... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 1961
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00062
Asking price €225,000
Service costs €221.56
Heating €53
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 September 2023
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 10th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1961
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 68 m²
Living area 22.43 m²
Kitchen area 6.39 m²
Content 212 m³
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 4.5 m²
Balcony 4.21 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Bathroom facilities Walkin shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Rotterdam D 3997
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Gelegen in Rotterdam in de wijk Zomerland aan de Cornelis Heinricksestraat 74 ligt dit ruime, goed onderhouden en praktisch ingedeelde 3-kamer appartement in een complex met lift. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68 m², is gelegen op de 10e verdieping en beschikt over een zonnig balkon op het westen met een prachtig vrij uitzicht!

De ligging van de woning is ideaal, met een scala aan voorzieningen in de directe omgeving. Op loopafstand vind je onder andere een zwembad en een fitnessgelegenheid. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Keizerswaard. Goede openbaar vervoersverbindingen (bus en tram) zijn allen op loopafstand bereikbaar, waardoor je snel en gemakkelijk kunt reizen. Bovendien bevinden in- en uitvalswegen zich op slechts 3 minuten rijden, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Voor natuurliefhebbers is een wandeling in het nabijgelegen park "De Twee Heuvels" een aanrader. Hier kun je genieten van het buitenleven en ontspannen in een groene omgeving.

Ground floor

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, waarvan een slaapkamer aan de galerijzijde is gelegen en het andere aan het balkon. De ruime woonkamer heeft een heerlijk uitzicht. Zowel de badkamer als het toilet zijn modern en stijlvol uitgerust. De goed uitgeruste keuken is slim ingedeeld en voorzien van alle benodigde apparatuur. Daarnaast heb je de beschikking over een inpandige berging voor extra opslagruimte. Het aangename balkon aan de voorzijde is gelegen op het westen, waardoor je lang kunt genieten van de zon.

De totale oppervlakte van dit appartement is 68 m2.

Balcony

Het balkon aan de achterzijde is 2,26 meter breed en is 4,3 m2 groot en ligt op het Westen. U heeft vrij uitzicht vanaf het balkon.

Details

• Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tiende verdieping met verder toebehoren, gelegen te 3078 HJ Rotterdam, Cornelis Heinricksestraat 74, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie D, complexaanduiding 3997, appartementsindex 79, en het tien/achthonderdachttiende (10/818e) onverdeeld aandeel in de in de splitsing in appartementsrechten betrokken gemeenschap, bestaande uit een flatgebouw, bestaande uit tachtig woningen en een parterre-onderbouw, en erven, aan de Cornelis Heinricksestraat nummers 1 tot en met 80 (doorlopend genummerd) te Rotterdam.
• Eigen grond
• Bouwjaar: 1961
• Woonoppervlak: 68 m² (inhoud: 212m³)
• Balkon 4,3 m²
• Berging in de onderbouw circa 4,5 m²
• VVE bijdrage €221,56 per maand excl. stookkosten
• Verwarming d.m.v. blokverwarming
• Voorschot stookkosten €53 per maand
• Energielabel E
• Oplevering in overleg

• Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

• In de koopovereenkomst zullen we een ouderdomsclausule toevoegen.

• Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed