slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Boerhaavelaan 18, 2871 KK Schoonhoven

€349,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 149 m²
Liveable area 115.7 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Wat een heerlijke ruime woning in een rustige straat mogen wij u aanbieden. Met maar liefst 3 woonlagen, 4 slaapkamers en een zonnige tuin op het Zuiden en parkeren op eigen terrein, maakt deze keurig verzorgde instapklare woning ons meteen enthousiast.
Schoonhoven aan rivier De Lek, is een mooie, culturele en historische stad in De Krimpenerwaard. Centraal gelegen in het Groene Hart is dit... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1974
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 00106
Asking price €349,500
Electricity €75
Gas €100
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 27 June 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 149 m²
Effective area 115.7 m²
Living area 27.6 m²
Kitchen area 9.82 m²
Content 305 m³
Surface area external storage rooms 7.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Possibility of fireplace
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Has a flue tube Yes
Has a French balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Krimpenerwaard A 1400
Area 149 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Wat een heerlijke ruime woning in een rustige straat mogen wij u aanbieden. Met maar liefst 3 woonlagen, 4 slaapkamers en een zonnige tuin op het Zuiden en parkeren op eigen terrein, maakt deze keurig verzorgde instapklare woning ons meteen enthousiast.
Schoonhoven aan rivier De Lek, is een mooie, culturele en historische stad in De Krimpenerwaard. Centraal gelegen in het Groene Hart is dit een zeer gewilde plek om te wonen en te recreëren door het grote aanbod aan scholen, natuur, wandel- en fietspaden door de polders, cultuur, onderwijs, horeca, winkels, (water-)sport, recreatie met o.a. een openluchtzwembad, theater enz. We popelen dan ook om u kennis te laten maken met deze woning.

Ground floor

Via een ruime oprit, met mogelijkheid om uw eigen auto te parkeren, maar ook met voldoende parkeerplaatsen tegenover en bij de woning, lopen we langs de berging naar de voordeur. Je komt binnen in een lichte hal, waarbij meteen de mooie marmeren vloer opvalt, die over de gehele begane grond doorloopt. Rechts meteen achter de deur de meterkast, het 1e toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping. Maar eerst gaan we naar links. Hier is de open ruimte verrassend ingedeelde in eetkamer, keuken en woonkamer. De eetkamer ligt aan de voorzijde van de woning(N).
Dan in het midden een mooie hoekkeuken met extra werkeiland en kastruimte. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur, een inductiekookplaat en een designafzuigkap. De uitgebouwde zitkamer heeft een heerlijke functionerende open haard, om ’s avonds even gezellig te genieten van een knapperend vuurtje. De achterwand is volledig van glas, zodat de woonkamer één geheel wordt met je tuin.

First floor

Via de vaste trap kom je op de overloop met links de eerste en grootste slaapkamer. Deze kamer, gelegen aan de achterzijde (Z) heeft een luxe grote schuifkastenwand van aluminium en melkglas. De rolluiken voor de ramen houden de te enthousiaste zomerwarmte buiten. Eén van de ramen kan geopend door een kantel-kiepconstructie. Verder is er een kleinere 2e slaapkamer en aan de voorzijde de nette lichte badkamer met separate douche, wastafel en een hoek-/ligbad. In het bad zitten heerlijke massagejets om lekker je rug te laten masseren of om gewoon te ‘bubbelen’.

Second floor

Via een vaste open trap kom je op de tweede verdieping. Daar zijn nog 2 kamers, waarvan er één nu als kantoorruimte wordt gebruikt. Fijn als je een thuiswerkplek hebt waar je je even kunt terugtrekken van het leven beneden. De andere, de slaapkamer is heerlijk licht met zijn drie ramen, waarvan er één open kan en een deur. Ook deze deur kan open, uiteraard slechts gedeeltelijk en wordt beveiligd door een zgn. Frans balkon. De kamer heeft ook veel bergruimte door de vaste wand met louvredeuren. Verder is op de overloop nog de wasmachine en -droger aansluiting, de Remeha CV- ketel, de motor van het afzuigsysteem van de badkamer en een 2e toilet met wastafelmeubel en extra kastruimte.

Garden

De tuin op het Zuiden, met veel privacy, wordt één geheel met de woning. Achterin de tuin, in de houten beschutting is nog een toegangsdeur, om bv. naar het achtergelegen groen of het speeltuintje te wandelen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed