slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Slenerweg 83-40A, 7848 AG Schoonoord

€185,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 495 m²
Liveable area 72 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Bungalow nummer 40-a op park Wico
Ruimte, rust en vooral genieten

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 68 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpad... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1983
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5884136
Price €185,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 June 2022
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1983
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 495 m²
Effective area 72 m²
Content 264 m³
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Garden area 400 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, Near park, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Sink, Walkin shower
Garden available Yes

Description

Bungalow nummer 40-a op park Wico
Ruimte, rust en vooral genieten

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 68 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. Een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden.

Deze lichte en ruime 6-persoons bungalow ligt aan de rand van het park met uitzicht op de landerijen. De bungalow wordt met de complete inventaris aangeboden en biedt je de mogelijkheid om er direct zelf van te genieten of te gaan verhuren.

De indeling van de bungalow is als volgt.

Via de entree kom je de bungalow binnen met in de hal de toegang tot het toilet met een fontein en de moderne badkamer met inloopdouche, designradiator en wastafelmeubel.
Vanuit de hal is tevens de grote slaapkamer (± 12 m2) bereikbaar.

Door de hal loop je naar de ruime woonkamer met een open keuken. Hier heb je een mooi uitzicht op de tuin, het bospad en de landerijen. Tevens bevindt zich in de woonkamer een open haard die voor warmte en sfeer zorgt. Via de tuindeur kom je op het terras waar je heerlijk overdekt kunt zitten. De ruime tuin biedt veel privacy door de bomensingels en hagen.

De lichte en nette half open keuken biedt veel opbergruimte en heeft een gootsteen met een mengkraan, een 4-pits gasfornuis, een combi oven/magnetron en een koelkast.
Vanuit de woonkamer bereik je de andere drie slaapkamers (± 5 m2, ± 5m2 en 4 m2). Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en één slaapkamer heeft een wastafel.

De bungalow is in 2012 verbouwd naar de huidige indeling. Tijdens deze verbouwing is de grote slaapkamer, het toilet en de badkamer gerealiseerd volgens het in 2012 geldende bouwbesluit. Dit betekent dat er in het nieuwe gedeelte vloer-, dak- en muurisolatie is aangebracht. De meterkast is verplaatst en gemoderniseerd. Aan het plafond hangt een rookmelder op 230v. In de slaapkamer en in het toilet zijn kunststof kozijnen geplaatst.

Bijzonderheden
- kavel 495 m2
- erfpacht € 1.311,75 (2022) per jaar
- einddatum erfpacht: 31 oktober 2040
- de bungalow wordt met de inventaris geleverd

Kortom een prachtige bungalow op een heerlijke plek aan de bosrand en met uitzicht op de landerijen waar je ieder jaargetijde kunt genieten.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed