slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Slenerweg 83-46, 7848 AG Schoonoord

€155,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 497 m²
Liveable area 58 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Bungalow nummer 46 op park Wico
Ruimte, rust en vooral genieten

Zoals de huidige eigenaren deze plek ook omschrijven:

----
14 Jaar woonden wij hier op deze paradijselijke plek aan de bosrand, even buiten Schoonoord. In ons huisje, licht en zonnig overdag, zaten we ‘s avonds behaaglijk bij het vuur van ons houtkacheltje. Onze tuin veranderde van een grasveld in een tuin vol bloemen met e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6049726
Asking price €155,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 April 2022
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 497 m²
Effective area 58 m²
Content 208 m³
Garden area 440 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Forest border, Forested area, Sheltered location
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Double sink, Shower
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes

Description

Bungalow nummer 46 op park Wico
Ruimte, rust en vooral genieten

Zoals de huidige eigenaren deze plek ook omschrijven:

----
14 Jaar woonden wij hier op deze paradijselijke plek aan de bosrand, even buiten Schoonoord. In ons huisje, licht en zonnig overdag, zaten we ‘s avonds behaaglijk bij het vuur van ons houtkacheltje. Onze tuin veranderde van een grasveld in een tuin vol bloemen met een kleine vijver waarin vogels een bad namen en we af en toe salamanders zagen. In het kasje kweekten we planten uit de omgeving.

Zodra de zon zich liet zien, zochten we een zonnig plekje in de tuin voor een kop koffie. We maakten lange wandelingen, zwommen in de Kibbelkoele en het zwembad en fietsten over bospaden en langs weilanden. Aan het einde van de dag, als de zon bijna onderging, zaten we nog even op ons bankje aan de rand van het akkerland. In het huisje konden we zomer en winter genieten van het prachtige uitzicht op tuin, bos en open veld.

Nu we weer teruggaan naar het westen, zullen we met warmte terugdenken aan ons heerlijke (buiten)huisje waar we zo'n fijne tijd hebben gehad. We hopen dat de nieuwe bewoners er net zo van kunnen genieten als wij dat al die jaren hebben gedaan.
----

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 60 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. Een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden.

Deze lichte en ruime 4-persoons bungalow biedt je de mogelijkheid om er direct zelf van te genieten.
10 Jaar geleden is de patio, die aan de kamer grensde, dicht gemaakt met ramen tot op de grond met aan de zuid- en westzijde ieder twee openslaande deuren naar het terras, waardoor er bijna geen verschil is tussen binnen en buiten. Ook is een van de drie slaapkamers badkamer geworden, waardoor er een apart toilet is.

De indeling van de bungalow is als volgt.

Via de entree kom je de bungalow binnen met in de hal de toegang tot een ruim toilet met een wastafel en spiegel en de slaapkamer (± 6 m2). Via de hal loop je door naar de ruime woonkamer. Hier heb je een prachtig uitzicht op de tuin met diverse borders, een kas, het bospad en de landerijen. Tevens bevindt zich in de woonkamer een houtkachel die voor warmte en sfeer zorgt. De openslaande tuindeuren nodigen je uit om zo de tuin in te stappen waar meerdere zitjes aanwezig zijn en waar je kunt genieten van de omgeving en de rust.

De moderne half open keuken biedt veel opbergruimte en heeft een dubbele gootsteen met een mengkraan, een keramische kookplaat, een combi oven/magnetron en een koel-vriescombinatie. Tevens bevinden zich achter de keukendeuren een wasmachine en een wasdroger.

Vanuit de woonkamer bereik je de tweede slaapkamer (± 4 m2) en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met twee eenhandsmengkranen en een douchecabine.

Bijzonderheden
- kavel 497 m2
- erfpacht € 1.256,- (2021) per jaar
- Einddatum erfpacht: 1 maart 2029
- Ziggo TV en internet
- dubbel dak (oorspronkelijke dak is van 1968 en later voorzien van een tweede dak)
- verwarming middels CV Ketel Remeha Avanta 28c, ketel is van voor 2009
- deels HR++ glas

Kortom een prachtige bungalow op een heerlijke plek aan de bosrand en met uitzicht op de landerijen waar je ieder jaargetijde kunt genieten.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed