slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Slenerweg 83-49, 7848 AG Schoonoord

€105,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 476 m²
Liveable area 47 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

Bungalow Wielewaal op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 63 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1967
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5724670
Price €105,000
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 17 November 2021
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1967
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 476 m²
Effective area 47 m²
Content 170 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Garden area 400 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, Near park
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Garden available Yes

Description

Bungalow Wielewaal op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 63 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. Een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden. Het dorp Schoonoord is van alle gemakken voorzien waaronder een supermarkt, een slager, een bakker en diverse (afhaal)restaurants.

Bungalow Wielewaal op park Wico bieden wij met de complete inventaris aan. De nette 6-persoons bungalow staat daarmee klaar om er direct zelf van te genieten of om te verhuren.

De indeling van de bungalow is als volgt.
Via de deur onder de overkapping komt u de bungalow binnen in de woonkamer. De woonkamer is het centrale gedeelte van de bungalow en geeft een fraai uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken, twee slaapkamers en de hal. De hal geeft toegang tot de grootste slaapkamer, de douche en een separaat toilet. In de hal hangt ook de cv-ketel.

De keuken heeft een gootsteen met een eenhandsmengkraan, een 4-pitsgastel, een afzuigkap, een magnetron en een complete inventaris.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed. In de twee kleinere slaapkamers is plaats voor een eenpersoonsbed of een stapelbed.

Via de deur op het overdekte terras stapt u zo de tuin in. In de tuin kunt u heerlijk tot rust komen. De tuinset staat voor u klaar.

Bijzonderheden
- kavel 476 m²
- erfpacht € 1.199,52 (2021) per jaar
- de bungalow wordt met de complete inventaris geleverd
- grotendeels dubbelglas
- nieuwe radiatoren 2020
- gedeeltelijk nieuwe kozijnen 2020
- schilderwerk 2020
- direct aan het bos

Er zijn beperkte tot geen financieringsmogelijkheden mogelijk op recreatiebungalows gelegen op erfpachtgrond. Daarnaast dient u ook rekening te houden met 8% overdrachtsbelasting. Wij adviseren u, voordat u gaat bezichtigen, contact op te nemen met uw financieel adviseur.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed