slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Slenerweg 83-56, 7848 AG Schoonoord

€130,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Plot size 500 m²
Liveable area 57 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Bungalow Pimpelmees op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 63 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een m... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5807000
Price €130,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 January 2022
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 500 m²
Effective area 57 m²
Content 200 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Garden area 500 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Sheltered location
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate F
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower
Garden available Yes

Description

Bungalow Pimpelmees op park Wico

In de bossen van Schoonoord in Drenthe ligt bungalowpark Wico. De grond is kadastraal uitgegeven in erfpacht. Op het kleinschalige park staan 63 vrijstaande recreatiebungalows op ruime afgesplitste kavels.

Het park ligt in het bos- en stuifzandgebied het Sleenerzand. Op het Sleenerzand zijn uitgestrekte fiets- en wandelpaden, zwemplas de Kibbelkoele, een mountainbike parcours en een openluchtzwembad. Een prima uitvalsbasis voor een actieve vakantie. In de omgeving liggen de Drentse veen- en zandgronden met elk hun karakteristieke dorpen. Van langgerekte veendorpen aan prachtige kanalen tot aan pittoreske brinkdorpen op de hoger gelegen zandgronden. Het dorp Schoonoord is van alle gemakken voorzien waaronder een supermarkt, een slager, een bakker en diverse (afhaal)restaurants.

Bungalow Pimpelmees op park Wico bieden wij met de complete inventaris aan. Deze 8-persoons bungalow staat daarmee klaar om er direct zelf van te genieten of om te verhuren.

De indeling van de bungalow is als volgt.

Via de overdekte entree komt u de bungalow binnen. De woonkamer is het centrale gedeelte van de bungalow en geeft een fraai uitzicht op de tuin en het bospad. Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken en de twee slaapkamers. De derde slaapkamer is bereikbaar via de hal. In de hal bevindt zich ook de toegang tot de douche en het separate toilet en hier hangt de cv-ketel.

De twee grotere slaapkamers zijn beide ongeveer 6 m² en de kleinere ongeveer 4 m² en hebben allemaal een wastafel.

De keuken heeft een dubbele spoelbak met een eenhandsmengkraan, een 4-pitsgastel, een afzuigkap, een koelkast en een complete inventaris.

Via de deur op het overdekte terras stapt u zo de tuin in. In de tuin kunt u heerlijk tot rust komen.

De bungalow verkeert in redelijke staat, echter dient er aandacht besteed te worden aan twee gevels. Er is een deskundigenrapport aanwezig evenals twee offertes met een overzicht van de geschatte kosten voor herstel.

Overige Bijzonderheden
- kavel 500 m2
- erfpacht € 1.260,00 (2021) per jaar
- de bungalow wordt met de complete inventaris geleverd
- grotendeels dubbelglas
- in een bosrijke omgeving
- in de vraagprijs is al rekening gehouden met herstelwerkzaamheden aan de gevels

Er zijn beperkte tot geen financieringsmogelijkheden mogelijk op recreatiebungalows gelegen op erfpachtgrond. Daarnaast dient u ook rekening te houden met 8% overdrachtsbelasting. Wij adviseren u, voordat u gaat bezichtigen, contact op te nemen met uw financieel adviseur.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed