slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Geschakelde twee-onder-een-kapwoning in rustige woonwijk in Schoonrewoerd!

€415,000
Address: Kerkeland 18, 4145 NE Schoonrewoerd
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 219 m²
Liveable area 129 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning in rustige woonwijk in Schoonrewoerd!

Fijne gezinswoning met vier (slaap)kamers, een ruime garage en een tuin waar je op elk moment van de dag wel een zonnestraal meepakt. Aan de voorkant heb je vrij uitzicht op een speeltuintje, hier komt ook alleen bestemmingsverkeer.
Het huis is door de jaren heen netjes onderhouden, maar kan een modernisatieslag ge... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
    Construction period 1985
  • Location

Features

Offer
Reference number 06723
Asking price €415,000
Acceptance By consultation
Last updated 04 December 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 219 m²
Floor Surface 129 m²
Living area 32 m²
Kitchen area 7 m²
Content 438 m³
Surface area other inner rooms 19 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2002
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Schoonrewoerd B 1487
Area 219 m²

Description

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning in rustige woonwijk in Schoonrewoerd!

Fijne gezinswoning met vier (slaap)kamers, een ruime garage en een tuin waar je op elk moment van de dag wel een zonnestraal meepakt. Aan de voorkant heb je vrij uitzicht op een speeltuintje, hier komt ook alleen bestemmingsverkeer.
Het huis is door de jaren heen netjes onderhouden, maar kan een modernisatieslag gebruiken. Nieuwe bewoners kunnen hier zonder twijfel een droomwoning van maken; de ruime vertrekken bieden ontzettend veel mogelijkheden.
Wat ons betreft een ideale woning voor een gezin!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de meterkast, het toilet, een trapkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Het toilet is uitgerust met een staand toilet en een fonteintje.

De lichte woonkamer is verdeeld over een zithoek enerzijds en een eetgedeelte dat grenst aan de keuken anderzijds. Vanuit de zithoek kijk je gezellig uit op de straat met speeltuin. De eethoek kijkt uit op de achtertuin. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

De open keuken grenst aan de eethoek en is eenvoudig maar praktisch uitgevoerd, voorzien van een spoelbak met mengkraan, koelkast, combi oven, vaatwasser en 5-pits gasfornuis met afzuiging. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin bereikbaar.

First floor

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Ook biedt een open trap toegang tot de zolderverdieping. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een eigen wastafel. Naast de ouderslaapkamer ligt nog een kleinere kamer, een ideale baby- of werkkamer.

De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche met hand- en regendouche, een toilet, handdoekradiator en groot wastafelmeubel. Een klein raam bovenin zorgt voor lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Second floor

De zolderverdieping bestaat uit een voorzolder en een (slaap)kamer. Op de voorzolder hangt de cv-ketel. De slaapkamer is licht en ruim dankzij twee grote dakramen en een dakkapel. Aan weerszijden bieden knieschotten extra bergruimte.

Garden

Direct voor de woning biedt een diepe voortuin genoeg mogelijkheden voor een leuk zitje, mooie beplanting of onderhoudsvriendelijke bestrating.
Voor de garage kunnen wel twee auto’s worden geparkeerd, verder rijdt er voor het huis geen verkeer. De garage zelf is 19m2 groot en bereikbaar via een roldeur. Ook vanuit de achtertuin is deze te bereiken. In de garage bevindt zich momenteel de wasmachine.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten, maar is dankzij de grootte (80m2) op elk moment van de dag wel ergens voorzien van zonnestralen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, met houten schuttingen aan drie zijden. Er is een achterom. De rechterzijde van de tuin bestaat uit een grote border, verder is de tuin betegeld. Absolute eyecatcher is de grote bananenplant achterin, zo zie je ze niet vaak!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Schoonrewoerd
Schoonrewoerd is een dorp met circa 1.600 inwoners in de gemeente Leerdam. Het dorp ligt tussen Leerdam en Zijderveld en werd in 1023 gesticht door Jan van Arkel. Tot 1986 was Schoonrewoerd een zelfstandige gemeente. In datzelfde jaar werd met Kedichem en Leerdam de gemeente Leerdam gevormd.

Schoonrewoerd is bekend van het Schoonrewoerdse Wiel of het Wiel van Bassa, het grootste wiel van Nederland, dat ontstaan is bij een dijkdoorbraak in 1573. De dijk die doorbrak was de Diefdijk, de grens tussen Holland en Hertogdom Gelre. De Diefdijk is in 1284 aangelegd om de Vijfheerenlanden te beschermen tegen wateroverlast vanuit Gelre. Het dorp is erg centraal gelegen in Nederland en is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en de A27. Het is een kindvriendelijk dorp in een rustige omgeving. Voor dagelijkse voorzieningen ben je aangewezen op Leerdam, waar je met de auto binnen tien minuten bent.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed