slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Lauder Hokweg 13, 9551 XV Sellingen

€750,000
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 11,000 m²
Liveable area 146 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In de mooie bosrijke omgeving van Sellingen tussen buurtschap Laude en Wessingtange een prachtige vrijstaande woonboerderij met veel schuurruimte staande op 11.000 m² Ideaal voor paardenliefhebbers en/of de rust/ruimte zoekers. Indien gewenst is er extra grond te verkrijgen tot wel 6,6 ha. Door de ligging direct naast het bos wandelt u met gemak in natuurgebied Ter Borg nabij Sellingen. Het lan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Construction period 1925
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05183
Asking price €750,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 November 2022
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1925
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, Roof
Surfaces and content
Plot size 11,000 m²
Floor Surface 146 m²
Content 450 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 6 (of which 4 bedrooms)
Number of toilettes 1
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit combi
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Possibility of fireplace, Wood stove
Parking Detached stone
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes

Description

In de mooie bosrijke omgeving van Sellingen tussen buurtschap Laude en Wessingtange een prachtige vrijstaande woonboerderij met veel schuurruimte staande op 11.000 m² Ideaal voor paardenliefhebbers en/of de rust/ruimte zoekers. Indien gewenst is er extra grond te verkrijgen tot wel 6,6 ha. Door de ligging direct naast het bos wandelt u met gemak in natuurgebied Ter Borg nabij Sellingen. Het landschap is zeer gevarieerd van agrarisch, natuur tot bossen. De door bomen vergezelde wegen zorgen ervoor dat elk stukje omgeving een nieuwe doorkijk geeft.

Een ideale plek voor de liefhebbers van rust en ruimte, De dag starten met uitzicht op de landerijen in plaats van buren. Dat kan op deze locatie.

Ligging
Sellingen biedt voldoende voorzieningen en heeft een actief verenigingsleven, de prachtige agrarische en bosrijke omgeving biedt talrijke mogelijkheden voor recreatie. Door de korte afstand naar de N976 is er een goede verbinding met de andere delen van Nederland. Vestingstad Bourtange ligt op ca. 15 autominuten afstand.

Kadastrale gegevens
Vlagtwedde P 641 : 06.65.33 ha.
De vermelde indicatieve vraagprijs is gebaseerd op een gedeelte van het perceel van ca. 11.000 m², in overleg is het mogelijk om meer grond te verkrijgen tot een maximale oppervlakte van ca. 6,6 ha.

Woonhuis
Traditionele op zandplaat gebouwde boerderij, oorspronkelijk bouwjaar 1925 en in de loop van de jaren uitgebreid gerenoveerd en gemoderniseerd, uit spouwmuren opgetrokken, houten kozijnen met dubbele beglazing, beschoten kap, pannen gedekt. Zonneboiler aanwezig voor warmwatervoorziening. Schilderwerk rondom in uitstekende staat (2021). Keurig onderhouden tuin rondom.

Indeling: Zijdeur, hal/entree, kelderkast, toilet, meterkast, badkamer voorzien van douche, design radiator en dubbele wastafel, riante woonkamer met houtkachel/haard, kantoorruimte/bibliotheek, moderne woonkeuken met inbouwapparatuur, bijkeuken voor o.a. wasmachine en droger, twee slaapkamers op de benedenverdieping. Vaste trap naar boven, overloop met 2 slaapkamers, inloopkast en bergruimte waar de C.V.-ketel is geplaatst. Aan de achterzijde van de woning een royale overkapping van 4 x 6 m.

Schuur 20 x 14.5 m. (ca. 285 m²)
Ruime schuur, bouwjaar 1950, traditioneel gebouwd, houten gebint constructie, onbeschoten kap, pannen gedekt, steens muren, betonnen kozijnen, enkel glas. Prima naar wens in te richten met bijvoorbeeld paardenboxen.

Schuur / schapenstal
7 x 9 m. (ca. 70 m²)
Bouwjaar 1990, houten spanten, met hout betimmerde wanden, dak van damwandprofielplaten en dakpanprofielplaten, deels in gebruik voor huisvesting schapen, deels in gebruik voor opslag.

Bestemmingsplan
Op het woonhuis rust de bestemming “Wonen”
Buitengebied 2009, gedeeltelijke herziening 2015, deels onherroepelijk in werking (vastgesteld op 31-1-2017)

Nutsvoorzieningen
De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig:
o Aardgas
o Water
o Netaansluiting KVA 3 x 16 ampère
o Telefoonlijn
o Glasvezelaansluiting
o Riolering middels IBA
o Energielabel C

Ondanks dat de uiterste zorg aan deze tekst is besteed, kunnen aan onvolkomenheden geen aanspraken worden ontleend. De informatie in deze brochure is van algemene inhoud en is bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed