slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Entingestraat 19, 7841 AV Sleen

€269,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 310 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Entingestraat 19

Op zoek naar een starters- of gezinswoning in het mooie brinkdorp Sleen met voorzieningen op fiets- en loopafstand? Dan is deze 2-onder-1-kapper met 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden misschien wat voor jou (en je gezin).

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 120 m² en een kaveloppervlakte van 310 m² waarbij je heerlijk van de zon kan genieten in de achtertuin.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5625678
Asking price €269,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 310 m²
Floor Surface 120 m²
Content 488 m³
External surface area 30 m²
Garden area 174 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes

Description

Entingestraat 19

Op zoek naar een starters- of gezinswoning in het mooie brinkdorp Sleen met voorzieningen op fiets- en loopafstand? Dan is deze 2-onder-1-kapper met 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden misschien wat voor jou (en je gezin).

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 120 m² en een kaveloppervlakte van 310 m² waarbij je heerlijk van de zon kan genieten in de achtertuin. Als je even klaar bent met de zon kan je het zonnescherm uitdraaien. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant is er in de leefruimte veel daglicht. Achterin de tuin is een terrasoverkapping gemaakt. De tuin is beschut en heeft een deur naar de achterliggende parkeerplaats.

Bij binnenkomst van de woning kom je via de hal, waar ook de trap naar de eerste verdieping en het toilet zich bevinden, terecht in de L-vormige woonkamer. In de gehele woonkamer en keuken ligt laminaat. Er zijn twee vaste kasten en een trapkast aanwezig in de keuken.

Via de trap kom je op de eerste verdieping waar vier slaapkamers te vinden zijn van 11, 8, 8 en 5 m2. Ook boven ligt een laminaatvloer en de plafonds in de slaapkamers op de eerste verdieping zijn vernieuwd. Kledingkasten zijn niet nodig door de aanwezige inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

De zolder is te bereiken via een vlizotrap. Doordat de zolder 1,60m hoog is, is er veel bergingsruimte.

De garage is gesplitst in een berging, een kantoor en een kleine garage. Deze ruimtes zijn voorzien van plavuizen. De berging is nu in ingericht als bijkeuken met een aansluiting voor een wasmachine en/of droger met een deur naar de tuin. De inpandige garage biedt de mogelijkheid om de fietsen te stallen en spullen op te bergen. Met een deur vanuit de garage bereik je het kantoor/de hobbyruimte. De auto kun je parkeren op je eigen oprit. Er passen er zelfs wel twee.

Omgeving
Deze woning ligt midden in het levendige dorp Sleen. Hierdoor zijn voorzieningen zoals een Albert Heijn, drogist, bakker, tankstation, medische voorzieningen, kappers, restaurant, een openbare en christelijke basisschool en sportvoorzieningen op loop- en fietsafstand. Het is een actief en gezellig dorp waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd.

Het centrum van Emmen is binnen 10 minuten te bereiken met de auto en op de fiets (25 minuten) is het ook zeker geen straf om door het mooie landschap rondom Sleen te fietsen richting Emmen. Door de N376 die langs het dorp loopt, zijn uitvalswegen zoals de N34 (Groningen/Ommen), de A37 Duitsland/Hoogeveen) en N381(Emmen/Drachten). Ook zijn voorzieningen als een ziekenhuis, een groot winkelcentrum en Wildlands in Emmen te vinden.

Bijzonderheden:
• Garage is omgebouwd tot berging/bijkeuken, kantoor en kleine garage
• CV-ketel: 2015 (leaseketel)
• Geheel dubbel glas
• Tuin op het zuiden
• Voorzieningen dichtbij
• Veel bergruimte

De woning is per direct te aanvaarden.

Meer informatie over de woning kun je vinden op entingestraat19.nl

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uitgaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed