slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ettenstraat 3, 7841 BJ Sleen

€295,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 565 m²
Liveable area 121 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ettenstraat 3 Sleen
Vrijstaand wonen met uitzicht op de molen

Klussen, verhuizen, klaar
Spreekt het dorp Sleen je aan? Deze mooie vrijstaande woning heeft veel mogelijkheden. Als je handig bent of wilt verbouwen, dan kan van deze woning echt iets moois worden gemaakt.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1965. De vorige eigenaar heeft in 1980 de garage en bijkeuken vergroot. Vanaf de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1965
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6318456
Asking price €295,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 December 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1965
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 565 m²
Floor Surface 121 m²
Content 520 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Description

Ettenstraat 3 Sleen
Vrijstaand wonen met uitzicht op de molen

Klussen, verhuizen, klaar
Spreekt het dorp Sleen je aan? Deze mooie vrijstaande woning heeft veel mogelijkheden. Als je handig bent of wilt verbouwen, dan kan van deze woning echt iets moois worden gemaakt.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1965. De vorige eigenaar heeft in 1980 de garage en bijkeuken vergroot. Vanaf de aankoop in 1994 heeft de huidige eigenaar de woning gemoderniseerd en de tuinkamer aangebouwd. De verwachting is dat de nieuwe eigenaar deze woning verder gaat verduurzamen en moderniseren.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
De voordeur bereik je aan de straatzijde maar je kunt ook via de garage of via de oprit aan de rechterzijde door de poort naar de achteringang.

Vanuit de entree bereik je de royale entree/hal met de meterkast, de trapopgang naar de verdieping en daaronder de kelderruimte en de woon-/eetkamer.

Het woongedeelte bevindt zich aan de straatzijde en de keuken in hoekopstelling aan de zijgevel met zicht op de straat. De keuken in lichte kleurstelling is voorzien van een inbouwkookplaat met afzuigkap en een koelkast.

Vanuit de bijkeuken bereik je een inpandige berging met de witgoedaansluitingen, de royale garage met elektrische garagedeur en de overkapping.

De garage en bijkeuken is verlengd waardoor je naast een auto ook een aanhanger kunt stallen. Met een druk op de knop gaat de kanteldeur elektrisch open. Naast de garage is een aangebouwde schuur aanwezig met een waterbron.

De aangebouwde overkapping/tuinkamer over de breedte is een verlengstuk van de woonkamer en een fijne plek om te zitten zodra de temperaturen wat omhoog gaan. Weer of geen weer, genieten.

Eerste verdieping
Via een bordestrap bereik je de overloop met vier slaapkamers en de nette maar eenvoudige betegelde badkamer voorzien van een douche, een toilet en een designradiator.

Bergzolder
Vanuit de overloop bereik je met een vlizotrap de bergzolder over de breedte van de woning.

Extern
Achter de vrijstaande garage zijn drie schuren, te weten een stenen schuur en twee houten schuren. Achter de schuren is extra ruimte tot aan de schutting waardoor de tuin nog ruimer te maken is.

Over de zonligging heb je niets te klagen hier, de hele dag kun je genieten. Als volgende eigenaar met groene vingers kun je deze ruime tuin een eigen karakter geven.

Algemeen
Het geheel is gelegen op een perceel van 565 m² en de achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten. De woning heeft veel potentie om weer een heerlijk (t)huis van te maken.

Bijzonderheden
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie
- Hr-ketel is vervangen (2019) als ook de radiatoren in de woning (2003)
- Houten vloeren en betonvloeren
- Gevelbeplatingen vervangen door hout, deels schilderwerk weer nodig of te vervangen
- Het schoorsteenkanaal is weer in gebruik te nemen, op de begane grond dichtgezet
- Woning zal verder gemoderniseerd worden
- Aanvaarding kan op korte termijn

Kunnen we zeggen dat deze woning prachtig ligt? Zeer zeker met het uitzicht op de molen van Sleen. Vind je dit ook, neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak te maken.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed