For sale: Havixhorst 12, 7841 AK Sleen - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Havixhorst 12, 7841 AK Sleen

€182,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 627 m²
Liveable area 106 m²

Note

General

Havixhorst 12 Sleen
Wonen nabij de voorzieningen

Ziet u zichzelf al wonen op een mooie locatie met vrij uitzicht over een brink in Sleen? Kom dan langs bij deze half vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage op een royale hoekkavel van 627 m2 eigen grond. De kavel is prachtig, de woning kan prachtig worden.

Bent u positief na de eerste bezichtiging, dan ontvangt u een rapportage van... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1971
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4068427
Asking price €182,500
Acceptance By consultation
Last updated 06 August 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1971
Rooftype Front gable
Isolations Wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 627 m²
Effective area 106 m²
Content 476 m³
Surface area external, linked storage rooms 2 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Instantaneous water heater
Heating Central heating
Parking Attached stone
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Havixhorst 12 Sleen
Wonen nabij de voorzieningen

Ziet u zichzelf al wonen op een mooie locatie met vrij uitzicht over een brink in Sleen? Kom dan langs bij deze half vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage op een royale hoekkavel van 627 m2 eigen grond. De kavel is prachtig, de woning kan prachtig worden.

Bent u positief na de eerste bezichtiging, dan ontvangt u een rapportage van het bouwtechnisch onderzoek over de staat van de woning. Dat geeft u duidelijkheid en scheelt u kosten.

In 1971 is deze woning traditioneel gebouwd. Na de aankoop in 1990 is de woning in de loop der jaren aangepast naar de smaak van toen en is er in 2010 een nieuwe cv-ketel geplaatst maar dient nu intern gemoderniseerd te worden. Denkt u hierbij aan schilderwerk binnen en buiten, het aanbrengen van vloer- en dakisolatie, het aanbrengen van nieuwe raamkozijnen met HR++ beglazing in het kader van energiebesparende voorzieningen en het verhogen van de bestrating en de inrichting van de tuin. Een voordeel hiervan is dat u dit geheel naar smaak kunt inrichten.

De woning heeft een mooie hoekligging, een ruime bijkeuken die een goede functie van woonkeuken kan krijgen en een inpandige garage. Als u hier isolatie en een betonfundering plaatst, is het ook mogelijk om hier een slaapkamer met een badkamer te realiseren.

De ligging is gunstig te noemen door alle voorzieningen op loop- dan wel fietsafstand. Denk hierbij aan twee (basis-)scholen, sportvelden, een sporthal, een supermarkt, een bank, een bloemist, een cafetaria, een fysio, een tandarts- en een huisartsenpraktijk. Openbaar vervoer is ook aanwezig (busverbinding). Voor de overige voorzieningen kunt u in de directe omgeving terecht in Emmen en Nieuw-Amsterdam waaronder ook ander openbaar vervoer (trein).

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Via de voordeur stapt u de entree/hal in met de trapopgang, een apart toilet en de meterkast voorzien van acht groepen en een aardlekschakelaar. De woonkamer is licht te noemen door de royale ramen aan de straat- en tuinzijde.

Naast de woonkamer is de gesloten keuken gesitueerd in een hoekopstelling welke is voorzien van inbouwapparatuur te weten een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron, een kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken kijkt u zo door het raam naar de tuin. In de keuken is ook een kelder/voorraadkast aanwezig.

Achter de keuken is de huidige bijkeuken gelegen welke in gebruik is geweest als eetkamer. Deze twee ruimtes kunnen optioneel worden samengevoegd tot een woonkeuken. Inpandig bereikt u ook de garage met een elektrische garagedeur en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Aan de zijkant zit een extra raampartij waardoor er extra lichtinval op het trappenhuis en de overloop aanwezig is. Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping met een overloop, de badkamer en vier slaapkamers waarvan één slaapkamer aan de voorzijde toegang biedt tot een extern balkon. De slaapkamers zijn allen voorzien van vaste (inbouw)kasten. De badkamer is eenvoudig en voorzien van vloer- en wandtegels, een douche, een tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
Op de overloop is een luik aanwezig. Via een vlizotrap bereikt u de bergvliering op goede stahoogte over de breedte van de woning. Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Nefit Topline 2010).
Deze ruimte is als bergruimte in gebruik geweest en heeft op dit moment geen dakvenster meer.

Door de hoekligging is er een voor-, zij – en achtertuin. Het terras aan de achterzijde ligt zonnig en beschut. Er is een schutting geplaatst door de achterburen. De perceelsgrens aan de linkerzijde loopt tot aan het beplanting. Het voetpad erachter is aangelegd door de gemeente.

Bijzonderheden:
• Het hoekperceel is royaal te noemen met 627 m2 grond
• De woning is deels voorzien van dubbele beglazing (begane grond) en deels voorzien van enkele beglazing (begane grond voordeur en bovenramen en de gehele verdieping)
• De spouwmuren zijn grotendeels nageïsoleerd
• Er is centrale verwarming aanwezig in combinatie met een extra geiser voor de warmwatervoorziening in de keuken
• Er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terrein. In de directe nabijheid zijn openbare parkeerplaatsen
• Er is een bouwkundig rapport van de woning opgemaakt

Oplevering in overleg, kan spoedig.

Recently viewed