slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Molenerf 3, 7841 JB Sleen

€395,000
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Plot size 522 m²
Liveable area 158 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Molenerf 3 Sleen
Wonen in de dorpskern

We mogen weer een prachtige vrijstaande woning in het centrum van het brinkdorp Sleen verkopen. Pakt u de fiets, de auto of wandelt u naar de winkel? Dat kan hier prima.

Deze vrijstaande woning, type semibungalow met erkers, een vrijstaand houten tuinhuis met terrasoverkapping en een vrijstaande carport is gelegen aan de Molenerf op loopafstand va... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
    Year of construction 2009
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5568915
Asking price €395,000
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, semi-bungalow
Type of construction Existing estate
Year of construction 2009
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 522 m²
Effective area 158 m²
Content 595 m³
Garden area 393 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Parking Carport
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Molenerf 3 Sleen
Wonen in de dorpskern

We mogen weer een prachtige vrijstaande woning in het centrum van het brinkdorp Sleen verkopen. Pakt u de fiets, de auto of wandelt u naar de winkel? Dat kan hier prima.

Deze vrijstaande woning, type semibungalow met erkers, een vrijstaand houten tuinhuis met terrasoverkapping en een vrijstaande carport is gelegen aan de Molenerf op loopafstand van alle winkelvoorzieningen. De woning is gebouwd in 2009.

De woning heeft baden en slapen op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Door de ligging over de breedte van het perceel, kunt u hier genieten van de beschutte achtertuin. Aan de zijkant is een schutting met een loopdeur naar de oprit gemaakt voor privacy.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Via de voordeur aan de zijgevel stapt u de ruime entree/hal binnen met de trapopgang naar de verdieping en de deuren naar de woonkamer, de bijkeuken, de slaap-/werkkamer en het toilet.

De straatgerichte woonkamer over de breedte van de woning heeft twee erkers voor extra ruimte en lichtinval. Aan de achterzijde loopt u via de twee openslaande deuren zo het terras op.

De halfopen keuken in hoekopstelling is in nette staat en voorzien van een inbouw inductie kookplaat met afzuigkap, een combi-oven en een koelkast.

Aansluitend aan de keuken is de ruime bijkeuken gelegen met een loopdeur naar de tuin. Hier vindt u de aansluiting voor een wasmachine en/of vriezer, een uitstortgootsteen en de cv-ketel.

De slaap-/werkkamer op de begane grond is bereikbaar vanuit de hal en heeft toegang tot een eigen badkamer voorzien van een douche, een toilet en een wastafel.

U kunt volledig rondlopen in de woning om alle vertrekken te bereiken, dat is pas handig.

Eerste verdieping
De ruime overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Indien gewenst, kunnen er twee slaapkamers van de grootste slaapkamer gerealiseerd. De badkamer is betegeld en voorzien van een dakraam, een douchecabine, een toilet en een wastafel.

Tuin
Het perceel is 522 m2 groot en heeft een besloten tuin met een terras, beplanting en gras waar zonnige maar ook koele plekjes te vinden zijn. Ziet u zichzelf al op het terras zitten met een lekkere kop koffie of een heerlijke maaltijd? In de tuin staat een houten tuinhuis met overkapping, een opbergschuur en een vrijstaande carport.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Voorzien van houten raamkozijnen met dubbele beglazing
- De woning is volledig geïsoleerd
- Cv-ketel uit 2009 – onderhouden door Nijland
- StorkAir WHR 930 balansventilatiesysteem met warmteterugwinning
- Duurzaam houtskeletbouw
- Energielabel A

Aanvaarding per direct.

Algemeen:
Sleen is oorspronkelijk een agrarisch dorp, wat nog te zien is aan de vele boerderijen in het oude brinkdorp. Nadien zijn er meer uitbreidingsplannen geweest waaronder het huidige plan Jongbloed.

Er zijn basisscholen, een bibliotheek, goede sportvoorzieningen voor jong en oud en er is een klein bedrijventerrein in het nieuwe gedeelte van Sleen. Verder heeft het dorp goede voorzieningen waaronder een tandarts-, fysio-, huisarts- en dierenartspraktijk, ons makelaarskantoor, een eigen brandweergroep, een supermarkt, een bakker, een drogist, een woonzorgcentrum tegenover de woning, een bloemist, een restaurant, een manege, diverse B&B’s en een camping.

Het welbekende Pieterpad loopt door het dorp. De bushalte richting Assen en Emmen ligging op korte loopafstand. Emmen ligt op een half uur fietsen van Sleen. Ook zijn er diverse fietsroutes, ligt het recreatiepark Ermerstrand in het naastgelegen dorp Erm en ligt er ruim 32 km MTB parcours in Noord-Sleen voor de mountainbike liefhebber.

Het dorp ligt centraal ten opzichte van uitvalswegen N376, N381 en de snelweg A37. Er is nog een busverbinding richtingen Emmen-Assen-Groningen en in het dorp Nieuw-Amsterdam is het treinstation richting Emmen-Zwolle.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed