slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Oldengaerde 13, 7841 GA Sleen

€435,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 666 m²
Liveable area 176 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Oldengaerde 13 Sleen
Prettig licht en ruim (familie)huis

In kindvriendelijke woonwijk, op de hoek van een hofje met zes vrijstaande woningen, staat deze onder architectuur gebouwde riante vrijstaande woning met inpandige garage en een extra vrijstaande garage annex berging met overkapping. De hoekligging, met slechts één naastgelegen woonhuis, zorgt voor veel ruimte en privacy rondom de wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4745755
Price €435,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1986
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 666 m²
Effective area 176 m²
Content 692 m³
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Forested area, Residential area
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath, Double sink, Shower, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Description

Oldengaerde 13 Sleen
Prettig licht en ruim (familie)huis

In kindvriendelijke woonwijk, op de hoek van een hofje met zes vrijstaande woningen, staat deze onder architectuur gebouwde riante vrijstaande woning met inpandige garage en een extra vrijstaande garage annex berging met overkapping. De hoekligging, met slechts één naastgelegen woonhuis, zorgt voor veel ruimte en privacy rondom de woning.

De woning ligt aan een rustig groen hofje. Op de oprit, in de inpandige garage of in de extra bijgebouwde garage is voldoende plek voor meerdere auto’s en/of motoren. Via de oprit met carport en overdekt entree bereikt u de voordeur.

Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal van ongeveer 11 m2 vindt u de trapopgang naar de verdieping, de meterkast, de garderobe, een apart toilet met fonteintje en toegang tot de lichte en ruime straatgerichte woonkamer. De begane grond heeft een totale leefruimte van ruim 81 m2.

De U-vormige woonruimte van ongeveer 56 m2 wordt gekenmerkt door de vele (hoge) raampartijen, aan zowel de straatzijde als de zijgevel en zorgen voor een heerlijke lichtinval. De vloer in de woonkamer is belegd met licht, massief essenhouten parket. Waar nu een losse elektrische sfeerhaard staat, is nog een schoorsteenkanaal aanwezig voor het eventueel plaatsen van een houtkachel.

De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning met zicht op de achtertuin. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime en praktische bijkeuken van ongeveer 11 m2 met alle witgoedaansluitingen. In de bijkeuken is een deur naar de tuin en toegang tot de inpandige garage.

De ruime garage van ongeveer 28 m2 met betonvloer beschikt over een aparte deur naar de achtertuin en een kanteldeur naar de oprit aan de voorzijde met een aparte loopdeur.

Eerste verdieping:
Op de verdieping biedt de overloop toegang tot vier lichte slaapkamers. De twee slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk 15 en 10 m2 hebben toegang tot het inpandig balkon over de breedte. De kleinere slaapkamer heeft een inbouwkast. De slaapkamer aan de achterzijde van ongeveer 15 m2 grenst aan de badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een meubel met twee wastafels, een grote spiegel, een ligbad, een doucheruimte en een toilet.

De vierde, zeer ruime slaapkamer van ongeveer 23 m2 gelegen boven de garage met uitzicht op de achtertuin, is voorzien van een inloop-/kledingkast van ongeveer 6 m2. De HR- ketel is in een kast ingebouwd. Middels de ingebouwde knieschotten in de slaapkamers wordt de ruimte optimaal benut en is er veel extra opbergruimte.

Vliering:
Vanuit de overloop is met de vlizotrap de bevloerde en ruime vliering van ongeveer 18 m2 te bereiken.

Buitenruimte:
De buitenruimte is voorzien van gras, beplanting en bestrating. Dit resulteert in diverse gezellige zithoekjes en veel ruimte voor (klein)kinderen om te spelen. Er is een buitenkraan en een bron aanwezig voor de tuinbesproeiing.

Bijgebouw met kap:
Op het achtererf is de tweede geïsoleerde garage annex berging gebouwd van ongeveer 21 m2 met twee openslaande deuren, aan twee zijden een overkapping en een bergvliering. De garage is geïsoleerd, voorzien van een gaskachel en elektra.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op 666 m2 eigen grond
- De tuin is gelegen op het zuidoosten
- Woonoppervlakte 176 m2, inhoud 692 m3
- Bouwjaar 1986
- De woning is voorzien van dak,- muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing
- Er is alleen bestemmingsverkeer in het hofje
- Ideale, centrale plek ten opzichte van voorzieningen

Algemeen:
Het dorp Sleen beschikt over alle basisvoorzieningen zoals basisscholen, speelplekken voor kinderen, supermarkt, bakker, sportverenigingen, bibliotheek, medische voorzieningen en eetgelegenheden. Sleen is een levendig dorp, waar veel activiteiten worden georganiseerd. Uitvalswegen als de A37(Duitsland/Hoogeveen), N34(Groningen/Ommen) en N381(Emmen/Drachten) zijn binnen vijf autominuten te bereiken, evenals een zwembad en een recreatieplas. Overige voorzieningen als een ziekenhuis, middelbare scholen, Wildlands, winkels en restaurants zijn op tien autominuten in Emmen te vinden.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed