slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Westrupstraat 31, 7841 AZ Sleen

€645,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 679 m²
Liveable area 205 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Westrupstraat 31 Sleen
Markante hoeklocatie

Vanuit de woning kun je rondom genieten van uitzicht en groen. Een fijne plek om te wonen!

Deze vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel van 679 m² eigen grond is gebouwd omstreeks 1981, is volledig geïsoleerd en daarnaast gedeeltelijk op stahoogte onderkelderd.

Tussen 1998 en 2001 hebben de vorige eigenaren de woning verbouwd tot de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Year of construction 1981
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/6244163
Asking price €645,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 10 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1981
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 679 m²
Effective area 205 m²
Content 945 m³
Surface area external, linked storage rooms 44 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 12 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Gas boiler
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes

Description

Westrupstraat 31 Sleen
Markante hoeklocatie

Vanuit de woning kun je rondom genieten van uitzicht en groen. Een fijne plek om te wonen!

Deze vrijstaande woning, gelegen op een ruim perceel van 679 m² eigen grond is gebouwd omstreeks 1981, is volledig geïsoleerd en daarnaast gedeeltelijk op stahoogte onderkelderd.

Tussen 1998 en 2001 hebben de vorige eigenaren de woning verbouwd tot de huidige indeling. Zo is de voormalige garage nu in gebruik als slapen en baden op de begane grond.

De slaapkamer met de badkamer aan de voorzijde van de woning is verbouwd tot één grote kamer en wordt nu gebruikt als eetkamer. Deze kamer kan natuurlijk weer een slaapkamer worden of een kantoorruimte.

Ruim, ruimer, ruimst
Met totaal zes slaapkamers, een kelder op stahoogte voor extra hobbyruimte en een vrijstaand geïsoleerd bijgebouw is deze woning ruim te noemen.

Je parkeert de auto op de oprit. Er is volop ruimte voor een carport. Vanuit de oprit bereik je de voordeur. De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Vanuit de ruime hal bereik je de slaapkamer met eigen badkamer, een apart toilet, de trapopgang naar de verdieping en de tweede slaap-/werkkamer. Werken vanuit huis behoort tot de mogelijkheden.

Fraai is de doorzon woonkamer te noemen door de lichtinval, de verschillende doorkijkjes richting het groen en de sfeerhaard. De zitkamer aan de voorzijde heeft een schuifpui naar een beschut terras.

In de gesloten keuken is een hoekkeuken in lichte kleurstelling aanwezig, geplaatst tussen 1998 en 2000. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, een inductie kookplaat (2016) met een afzuigkap, een oven (2001), een Quooker met close-in boiler, een combimagnetron en een vaatwasser.

Met een vaste trap in de keuken bereik je de kelder op stahoogte, verdeeld in vijf vertrekken. De hobbyruimte heeft daglichttoetreding. De kelder is zowel wijnkelder als hobbyruimte.

In een van de ruimtes staat de Brink heteluchtverwarming (2008) met de 145 liter waterboiler (2003) en het centrale stofzuigersysteem (1998).

Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken bereikbaar, compleet met een keukenblok, een losse koel-/vriescombinatie en een aansluiting voor een wasmachine en een droger.

De slaapkamer op de begane grond heeft een kledingkast over de lengte voorzien van schuif-/spiegeldeuren.

Vanuit de slaapkamer loop je zo de volledig betegelde badkamer in met een wastafelmeubel, een tweede toilet, een ligbad en een instapdouche. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming (niet in gebruik).

De begane grond is levensloopbestendig en voorzien van lichte plavuizen zonder drempels.

Eerste verdieping
Opvallend is dat er op de verdieping ook plavuizen liggen zonder drempels. Vanuit de ruime overloop bereik je drie royale slaapkamers, een inloop kledingkast en een vierde (slaap)kamer boven de voormalige garage en is voorzien van vloerbedekking.

De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar een balkon. Met de eerste zonnestralen zit je hier heerlijk uit de wind. Het uitzicht is richting groen.

De tussengelegen badkamer (2002) met dakraam heeft een prima afmeting en is voorzien van een wastafelmeubel, een derde toilet en een instapdouche.

Tweede verdieping
Vanuit de overloop bereik je via een vlizotrap de zolderruimte op stahoogte. Nog meer hobby-/bergruimte voor de liefhebber.

Extern
De omsloten tuin is gelegen op het zuidoosten en biedt privacy. Er zijn meerdere terrassen aanwezig, zo ook aan de woonkamerkant. Aan de achterzijde zit je beschut achter de groene erfgrens. De tuin is voorzien van beplanting en bestrating.

Het vrijstaande geïsoleerde bijgebouw van circa 5x8m heeft een hoge nok en is volledig geïsoleerd en voorzien van twee ruimtes. De inpandige berging aan de voorzijde wordt gebruikt als fietsenberging.

De hobbyruimte aan de tuinzijde heeft elektra, elektrische vloerverwarming (niet in gebruik), een buitenkraan, een telefoon- en televisieaansluiting en een gasleiding (niet aangesloten). De ruimte heeft potentie voor een andere bestemming.

Omgeving
Deze woning ligt aan de rand van het levendige dorp Sleen op korte afstand van de bibliotheek. Hierdoor zijn voorzieningen zoals een supermarkt, een drogist, een bakker, een tankstation, medische voorzieningen, kappers, een restaurant, een openbare en christelijke basisschool en sportvoorzieningen op loop- en fietsafstand. Het is een actief en gezellig dorp waar veel activiteiten worden georganiseerd.

Het centrum van Emmen is binnen 10 minuten te bereiken met de auto en met een half uur fietsen is het ook zeker geen straf om door het mooie landschap rondom Sleen te fietsen richting Emmen of Nieuw-Amsterdam voor de overige winkelvoorzieningen.

In de directe omgeving zijn ook diverse wandel- en fietsroutes, een 32 km lange MTB route en recreatiepark Ermerstrand te vinden. Ook zijn de uitvalswegen en de snelweg dichtbij.

Bijzonderheden
- Heteluchtverwarming Brink Allure type B-40 HR, capaciteit 9,5 kW tot 39,5 kW (2008)
- Warmwater voorziening middels een AOSM Neptune II 144 liter boiler (2003)
- Centraal stofzuigersysteem aanwezig in de woning (niet in gebruik)
- Begane grond en verdieping zijn voorzien van betonvloeren en lichte plavuizen
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie
- In de jaren ’90 zijn de dakpannen inclusief de dakisolatie van de woning vervangen
- De houten raamkozijnen zijn voorzien van dubbel glas met uitzondering van de bovenramen en de kleine ramen bij de voordeur
- Op de begane grond is een kunststof schuifpui met twee raamkozijnen aanwezig voorzien van dubbel glas (bouwjaar) en schuifhorren, op de verdieping zijn in de grootste slaapkamer kunststof openslaande deuren met HR glas geplaatst en schuifhorren (2001).

Oplevering in overleg.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Je kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed