slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Rijksweg 151, 9792 PD Ten Post

€200,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,135 m²
Liveable area 159.4 m²
Acceptance By consultation

Note

General

UPDATE 22-04-2021:
We krijgen vele aanvragen, maar helaas zijn we nog steeds in afwachting van belangrijke informatie, een nieuwe rapportage, m.b.t. de aanwezige schades aan de woning. Zodra er meer bekend is zullen wij de informatie direct via deze pagina met u delen.
Zoals eerder gemeld nemen wij GEEN BIEDINGEN aan, is een BEZICHTIGING NIET MOGELIJK en zullen wij NIET REAGEREN OP VRAGEN/BE... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1910
  • Location

Features

Offer
Reference number 00016
Asking price €200,000
Electricity €100
Gas €130
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 22 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1910
Roof materials Thatch
Rooftype Front gable
Isolations Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,135 m²
Effective area 159.4 m²
Living area 45.51 m²
Kitchen area 63.32 m²
Content 635 m³
Surface area other inner rooms 7.4 m²
Surface area external storage rooms 13.1 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Country side, Open position, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Double sink, Shower, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
ten Boer C 702
Area 520 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Groningen
Area 520 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Groningen
Area 95 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

UPDATE 22-04-2021:
We krijgen vele aanvragen, maar helaas zijn we nog steeds in afwachting van belangrijke informatie, een nieuwe rapportage, m.b.t. de aanwezige schades aan de woning. Zodra er meer bekend is zullen wij de informatie direct via deze pagina met u delen.
Zoals eerder gemeld nemen wij GEEN BIEDINGEN aan, is een BEZICHTIGING NIET MOGELIJK en zullen wij NIET REAGEREN OP VRAGEN/BELVERZOEKEN BETREFFENDE DE INFORMATIE OVER DE WONING EN/OF HET RAPPORT. Wij verzoeken u nogmaals deze pagina in de gaten te houden.

LET OP! DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, VERKOPER WIL U HIERMEE UITNODIGEN TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BIEDING VANAF DE AANGEGEVEN VRAAGPRIJS!

Top locatie met landelijk uitzicht!
Vrijstaande woning met eigen oprit, gelegen aan de Rijksweg 151, 9792 PD Ten Post.

Op een prachtige locatie in Ten Post bevindt zich deze ruime vrijstaande woning met woonkeuken en ruime woonkamer, 2 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en een badkamer met inloopdouche en toilet. De woning is ideaal voor rustzoeker met twee rechterhanden om het up to date te maken.

Ten Post is een dorp in de gemeente Groningen met ongeveer 775 inwoners (CBS 2019). Het dorp wordt in tweeën gedeeld door de N360, de weg van Groningen naar Delfzijl, waardoor de stad met een 15 minuten per auto bereikbaar is. Ook met OV en de fiets is de stad vanaf deze locatie goed bereikbaar. Het deel ten westen van de weg N360 met de karakteristieke molen de Olle Widde staat vanouds bekend als Kröddeburen. Sv TEO biedt de bewoners van het dorp de mogelijkheid om te voetballen, gymnastieken of actief deel te nemen aan de loopgroep. In het nabijgelegen dorp Ten Boer bevindt zich o.a. een supermarkt en een bakker.

Het woonhuis kunt u betreden via de voordeur en hal. Wanneer u rechtdoor loopt komt u bij de deur naar de ruime woonkamer met uitzicht op de tuin en de landerijen aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer, pelletkachel, bergingskast met CV en deur naar het heerlijke terras. Vanuit de woonkamer loopt u zo de woonkeuken in. Deze woonkeuken is voorzien van kookeiland met gaskookplaat en een keukendeel tegen de wand aan met wasbak, vaatwasser en koelkast, via de keuken komt u in de bijkeuken/berging.

In de hal vindt u 2 deuren, waarvan 1 leidt naar de slaapkamer op de begane grond, met vliering en de andere brengt u naar de badkamer met het toilet en een inloopdouche. Naast de badkamer is de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping heeft u de deur naar de ruime slaapkamer met inbouwkast en laminaatvloer. Aan de rechterzijde van de trap zit een deur naar de vliering.

Via de deur in de woonkamer, loopt u zo de tuin in. In deze tuin staat 2 tuinhuizen en is een overkapping aanwezig, waar u in de zomer heerlijk kunt genieten op bijvoorbeeld uw loungeset. En wat dacht u van dat mooie uitzicht aan de achterzijde van de woning! Hier beleeft u zowel voor als achter de woning de vrijheid, het landelijk leven.

De woning heeft NAM schade. Hiervan loopt nog een zaak en zijn alle rapporten aanwezig. De verkopers zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar die liefde heeft voor de locatie en de woning wil opknappen en er een prachtige woning van wil maken. De rapporten zijn, bij dusdanige interesse, in te zien. Alle bij verkoper bekende schades zijn in de vragenlijst onderbouwd en hebben zij in aantoonbare rapporten staan. De rapporten zijn worden overgedragen, inclusief de melding die nog in behandeling staat.

Kortom: een ruime woning met vele mogelijkheden en ideaal voor mensen die houden van een klusuitdaging en landelijk wonen!

Overige bijzonderheden:
• Slaapkamer en badkamer op begane grond
• Gelegen aan doorgaande weg
• Omringd door natuur
• Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde
• Ruime woonkeuken
• Zeer veel lichtinval
• Eigen parkeergelegenheid
• Overkapping aan achterzijde van de woning
• Kluswoning met veel potentie

ZonZone

Close

Recently viewed