slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Allard Piersonlaan 164, 2522 MT The Hague

€175,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 75 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook hopen wij binnenkort een soortgelijke woning in de verkoop te krijgen. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

STARTERS EN KLUSSERS OPGEL... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1934
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08474
Asking price €175,000
Service costs €45
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 18 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1934
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Architectural inspection, Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 75 m²
Living area 35.02 m²
Kitchen area 3.52 m²
Content 247 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Balcony 5.82 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near park, Near public transport, On a quiet street, Residential area
Boiler
Type of boiler AWB
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AI 4968
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook hopen wij binnenkort een soortgelijke woning in de verkoop te krijgen. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

STARTERS EN KLUSSERS OPGELET. GEHEEL TE RENOVEREN EN DUS NAAR EIGEN ZIN TE MAKEN TOPETAGE MET LANGE DOORZONWOONKAMER, HALF OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS EN BALKON OP HET OOSTEN.
Ligging vlakbij Oud Rijswijk en park Welgelegen en den Burgh. Uitzicht aan de voorzijde op middenparkje en een speeltuintje in de straat. In de nabijheid van winkels (Lorentzplein, Megastores), openbaar vervoer, diverse scholen, uitvalswegen en snelwegen.

Indeling:
Entree van de woning via open portiek met trap naar de eerste verdieping. In de entree bevinden zich de trap naar de tweede verdieping en een handige kast met daarin veel opbergruimte en de elektrameter.

De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Boven de trap bevindt zich een luik met daarachter nog meer opbergruimte en de opstelplaats voor de CV-ketel. De lange woonkamer is voorzien van een haard en grote ramen waardoor het een heerlijke open en lichte ruimte is. Aan de achterzijde bevindt zich de half open keuken. Deze is voorzien van alle aansluitingen, maar dient gemoderniseerd te worden. Aan de achterzijde bevindt zich het balkon op het oosten, dus lekker ontbijten in het zonnetje. Het balkon is voorzien van een handige balkonkast en de balkonvloer wordt opgeknapt door de Vve.

De badkamer is ruim, maar dient ook geheel gemoderniseerd te worden. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. Er bevindt zich een slaapkamer aan de achterzijde en een aan de voorzijde. Beiden voorzien van grote ramen waardoor ook deze ruimtes lekker licht zijn.

Bent u handig en heeft u plannen om een leuk appartement te kopen en dat helemaal naar uw zin te maken? Dan is dit een uitgelezen kans! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1934;
• Eigen grond
• Circa 75m2 woonoppervlakte;
• Balkon op het oosten;
• Voorzijde en deel achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, deur naar balkon van hout met enkel glas;
• Elektra: 5 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• CV-ketel AWB, Bj 2011;
• Actieve kleine Vve, maandelijkse bijdrage € 45,-
• Op loopafstand van het openbaar vervoer, parken en scholen en op fietsafstand van diverse winkelcentra en het treinstation;
• Energielabel in aanvraag;
• Bouwkundig keuringsrapport en taxatierapport aanwezig ;
• Dient gemoderniseerd te worden.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg, na toestemming rechtbank in verband met bewindvoering;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Niet bewoners clausule van toepassing;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdoms-, asbest- en loodclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.
Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed