slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Statig Stoer Strak

€450,000
Address: Bontwerkersgaarde 14, 2542 ES The Hague
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 78 m²
Liveable area 156 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zoek jij een nette tussenwoning? In een gezellige en autovrije buurt? Waar je aan de voorzijde op een groen plantsoen en speeltuin uitkijkt? En waar je aan de achterzijde tussen de huizenblokken doorkijkt en je een enorm vrijheidsgevoel ervaart? Zit je graag met vrienden tot laat te borrelen? En wil je 4 grote slaapkamers? Lees dan verder! Zou zo maar kunnen zijn dat dit je eerste of volgende w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2005
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05212
Asking price €450,000
Service costs €23
Electricity €74
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 April 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Anchor free cavity wall, Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 78 m²
Floor Surface 156 m²
Content 581 m³
External surface area 1.86 m²
Layout
Number of floors 4
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near GVD, Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Sheltered location
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Solar collectors
Parking Underground garage
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Den Haag AW 3228
Area 78 m²
Range Partial lot
Ownership Ground lease

Description

Zoek jij een nette tussenwoning? In een gezellige en autovrije buurt? Waar je aan de voorzijde op een groen plantsoen en speeltuin uitkijkt? En waar je aan de achterzijde tussen de huizenblokken doorkijkt en je een enorm vrijheidsgevoel ervaart? Zit je graag met vrienden tot laat te borrelen? En wil je 4 grote slaapkamers? Lees dan verder! Zou zo maar kunnen zijn dat dit je eerste of volgende woning gaat worden.

Op onze eigen website is een 3D model en video te zien!

Ground floor

Achter de voordeur
Erasmuspark is een rustige, fijne buurt met parkeergelegenheid in de straten rondom het park. Het groene park is auto vrij en kindvriendelijk terwijl een eigen parkeerplek in de parkeergarage op loopafstand ligt.

We komen aan bij de woning en zien een statige woning die er stoer bijstaat. Strak en modern. We gaan op ons gemak een kijkje nemen en starten in de hal. We openen rechts de deur van het nette toilet en de meterkast. Naast de trap bekijken we vervolgens de handige diepe kast. De vloer is strak met linoleum. De doorzon ruimte loopt achter over in de open woonkeuken met inbouwapparatuur. Hier stappen we aan de achterkant weer naar buiten op het terras met een besloten structuur. Straatverkeer hoor je hier niet. Wel kijk je lekker vrij weg tussen de huizenblokken met de brede groenstroken.

De luie trap loopt lekker. Eenmaal boven verbazen we ons over het licht en de ruimte. De hoge plafonds in het hele huis dragen daaraan bij. De woonkamer is praktisch ingedeeld met een TV-zithoek en werkruimte. De houten vloer geeft deze diepe ruimte extra warmte.

We vervolgen onze weg naar boven. De deuren op de overloop staan uitnodigend open. Beurtelings stappen we 2 verschillende maar even ruime slaapkamers in. De badkamer ligt tussen de slaapkamers en is eenvoudig met ligbad, wastafel en tweede toilet.

De top verdieping is al net zo praktisch. Alweer twee royale slaapkamers met veel lichtinval en de technische ruimte in het midden. Hier vinken we af de wasmachine, droger, CV ketel, omvormer, WTW installatie en natuurlijk extra bergruimte. Het valt niet direct op maar van de ruimte boven het trapgat is handig gebruik gemaakt door de plaatsing van een diepe plafondkast over de volle breedte.

Garden

Aan de achterkant
Achter ligt de tuin op het zuidoosten. Het pad achter is voor de ontsluiting richting de gezamenlijke fietsenberging, geen gepruts met bakfietsen want die heeft hier de ruimte. Op de groenstroken staan kleine appelboompjes die in het voorjaar prachtig roze in bloei staan. Hier vindt ook de jaarlijkse buurt barbecue plaats. De tuin is gevarieerd aangelegd. Met tegels direct tegen het woongedeelte en mooie borders naast de beuken hagen. De eigen parkeerplek in de parkeergarage ligt letterlijk om de hoek. Deze parkeerplaats is apart geprijsd in deze aanbieding.

Aan de voorkant
Vinden we wel een kadootje voor kinderen, zo vanuit de voordeur de speelplaats met kunstgras op. De voordeur kan gewoon open blijven voor als ze terug willen rennen naar binnen om te drinken. Op de schommels, wip, duikelrek en het balansparcours raak je niet snel uitgespeeld. In de voortuin kun je gerust op een bankje van de middagzon en de ruimte om je heen genieten. Brede groenstroken een stukje verderop bieden volop gelegenheid om te voetballen of om te ravotten met andere kinderen uit de buurt.

Details

Aansluitingen
Remeha Tzerra Ace 28C CV–ketel uit 2019. De vernieuwde meterkast heeft 8 groepen, een fornuisgroep en 2 aardlekschakelaars en op het dak liggen 8 zonnepanelen van het merk ET Solar. De woning is energiezuinig en natuurlijk volledig geïsoleerd.

Aardigheden
• Oplevering in overleg, voor de zomer kun je hier wonen
• Energielabel A
• Recent geplaatste CV ketel
• 4 royale slaapkamers
• Grote woonkamer
• 8 Zonnepanelen
• Gezellige woonkeuken
• Parkeerplaats ter overname voor € 15.000 k.k. (deze is niet in de vraagprijs inbegrepen!)

Je wilt vanzelfsprekend met eigen ogen zien of deze woning je volgende stek is. Wees welkom voor een uitgebreide bezichtiging, Veni Vendi neemt de tijd voor je.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven. Maar heb jij opmerkingen over deze woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs! Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

Floor plans

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed