slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Doctor L.J. Rogierstraat 24, 2552 LA The Hague

€350,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 130 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

NIEUW IN VERKOOP!
De verkoop start met een Open Huis op zaterdag 30 maart 2019 tussen 16.00 en 17.00 uur. Wilt u een afspraak voor het Open Huis? Bel dan met de makelaar voor het maken van een aparte afspraak of reageer via de website.

EEN HEERLIJK RUIME EENGEZINS-HOEKWONING IN HET GELIEFDE HOUTWIJK, GRENZEND AAN EEN PARK MET WATER. VOORZIEN VAN TWEE PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN, EEN ZONNI... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1982
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06229
Asking price €350,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 17 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Effective area 125 m²
Living area 30.07 m²
Kitchen area 14.29 m²
Content 405 m³
Surface area other inner rooms 5 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 76 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near park
Near public transport
Near school
Residential area
Type Front yard
Orientation North east
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Bosch
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower
Toilet
Washbasin furniture
Washingmachine connection
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes

Definition

NIEUW IN VERKOOP!
De verkoop start met een Open Huis op zaterdag 30 maart 2019 tussen 16.00 en 17.00 uur. Wilt u een afspraak voor het Open Huis? Bel dan met de makelaar voor het maken van een aparte afspraak of reageer via de website.

EEN HEERLIJK RUIME EENGEZINS-HOEKWONING IN HET GELIEFDE HOUTWIJK, GRENZEND AAN EEN PARK MET WATER. VOORZIEN VAN TWEE PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN, EEN ZONNIGE EN RIANTE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN, EEN WOONKEUKEN EN 3 RIANTE SLAAPKAMERS WAAR NOG EEN VIERDE TE REALISEREN IS.

In het geliefde, kindvriendelijke Houtwijk ligt deze leuke eengezinswoning met 3 slaapkamers en een carport. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 125 m² en beschikt over een achtertuin op het zuidwesten met een houten berging en achterom. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Ook Kijkduin en verschillende recreatiegebieden zijn op korte afstand bereikbaar.

Indeling:
Voortuin is grotendeels betegeld en biedt plaats aan één auto onder de carport en één kleinere auto ernaast. Droge entree onder de carport in de hal met separaat toilet en meterkast. De woonkamer (6,96m x 4,50m) is tuingericht en voorzien van een trapkast en nette laminaatvloer. De achtertuin (11,05m x 4,50m) is bereikbaar via een deur in de woonkamer. Aan de achterzijde is een zonnescherm bevestigd. De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een houten berging en achterom. Achter de tuin is nog een stuk grond dat gehuurd wordt van de gemeente Den Haag. Dit is ca. 18 m2 en wordt gehuurd voor € 17,02 per jaar. De woonkeuken (4,86m x 2,94m) is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap, 5-pitsgasstel, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De eerste verdieping is te bereiken via een afsluitbare toegang in de hal. De overloop biedt toegang tot alle ruimtes en is voorzien van een vaste kast. De riante slaapkamer aan de voorzijde (4,32m x 4,47m) was voorheen gesplitst in twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde (4,32m x 3,70m) is voorzien van een dakkapel die daardoor extra ruimte en licht biedt. Onder het schuine gedeelte is voldoende opbergmogelijkheid. De badkamer (2,29m x 2,40m) is voorzien van een ruime douche, toilet, wastafelmeubel, designradiator en wasmachineaansluiting.

De tweede verdieping heeft een ruime voorzolder met velux-dakraam met verduisterend rolgordijn en rolhor en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel. Ook hier bevindt zich onder het schuine gedeelte voldoende opbergmogelijkheid. De derde slaapkamer is wederom riant te noemen (4,32m x 5,24m) en voorzien van een dakkapel en ook voldoende opbergruimte onder de schuine delen.

Een zeer nette eengezinswoning met voldoende mogelijkheden voor het splitsen van de ruime slaapkamers in meerdere kamers. Gesitueerd in een fijne en kinderrijke buurt. Laat u verrassen en maak snel een afspraak om te bezichtigen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 125 m²
- Woonkeuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas op de eerste en tweede verdieping en houten kozijnen met dubbel glas op de begane grond
- Zonnige tuin op het zuidwesten; extra stuk tuin gehuurd van gemeente Den Haag, ca. 18 m2 voor €17,02 per jaar, te koop voor ca. €5000,-.
- Voortuin geschikt voor het parkeren van 1 grote auto (overdekt) en 1 kleine auto
- Voorzien van rolluiken op de eerste verdieping voor, dakkapel en op de begane grond achter en zonwering op de begane grond aan de achterzijde
- Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, winkels, scholen en uitvalswegen
- CV-ketel van Bosch; bouwjaar 2011
- Elektra; 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
- Het recht van erfpacht is eeuwigdurend afgekocht

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* De woning is recent getaxeerd voor € 350.000,- (het rapport is op aanvraag verkrijgbaar)
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Extra

Recently viewed