slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: DIVA Makelaars Marcella Kapelle www.thuisinhoutwijk.nl

€360,000
Address: Dr. J. Presserstraat 51, 2552 LR The Hague
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 91 m²
Liveable area 114 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ROYALE EN GOED VERZORGDE, 5-KAMER EENGEZINSWON... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1982
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08349
Asking price €360,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 91 m²
Effective area 114 m²
Living area 30.31 m²
Kitchen area 7.12 m²
Content 396 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas Kompakt HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Loosduinen M 4970
Area 91 m²
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges Perpetually bought off

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ROYALE EN GOED VERZORGDE, 5-KAMER EENGEZINSWONING IN HOUTWIJK MET ZONNIGE ACHTERTUIN EN HET STRAND VAN KIJKDUIN OP 10 MINUTEN FIETSEN.
Deze fijne woning met voorheen 6 kamers is altijd netjes onderhouden door de huidige bewoners. Aan de achterzijde voorzien van een achterom en veel groen en aan de voorzijde voldoende parkeerplaatsen. Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht en gelegen in de direct nabijheid van scholen, openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen. Houtwijk is een kindvriendelijke wijk met in het midden het Bokkefort park voor de nodige wandelingetjes en voor de kinderen om lekker te kunnen ravotten.

Indeling:
Entree in de gang met toegang tot het toilet, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is heerlijk licht en ruim en voorzien van een nette laminaatvloer. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Tevens is de woonkamer voorzien van een ruime trapkast. Aan de achterzijde is een deur naar de ruim 8 meter diepe achtertuin, die is gelegen op het zonnige zuidoosten. Achter de woning ligt een strook groen en een achterpad. Door de bredere poortdeur en de dubbele deuren van de blokhut is het ideaal om een motor, scooter of brommer te stallen.

Via de trap in de gang komt u op de overloop van de eerste verdieping. Deze is voorzien van een vaste kast en toegang tot de badkamer en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is woningbreed waardoor er voldoende ruimte is voor een breed tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De slaapkamer aan de achterzijde is zelfs nog groter. Deze bestond eerst uit twee slaapkamers, maar is nu een zeer ruime hobby- en logeerkamer. Mocht het nodig zijn is deze kamer makkelijk weer te wijzigen naar twee kamers. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting, maar het is ook mogelijk deze op de tweede verdieping te plaatsen.

De overloop van de tweede verdieping biedt toegang tot een ruime vaste inloopkast met opstelplaats voor de HR-ketel en dus ook de mogelijkheid tot het plaatsen van de wasmachine en droger. Tevens zit hier een luik dat toegang biedt aan de vliering waar u nog heel veel spullen kunt wegbergen. De beide slaapkamers aan de voor en achterzijde zijn woningbreed en voorzien van een groot Velux dakraam. Het Velux raam aan de achterzijde is ook voorzien van verduistering.

Kortom een heerlijk ruim gezinshuis waar u met een groot gezin of vele hobby's goed terecht kunt. Deze woningen komen maar sporadisch voorbij dus laat deze kans niet lopen en maak snel een afspraak om te bezichtigen. Dan zit u van de zomer, lekker in het zonnetje, aan een wijntje in de achtertuin.

Woordje van de verkopers:
Het is tijd om onze gezellige gezinswoning aan nieuwe bewoners voor te stellen. Wij hebben er 27 jaar met veel plezier gewoond, ons veilig gevoeld, onze kinderen groot gebracht en herinneringen gemaakt. Heerlijke zomers doorgebracht in onze zonnige tuin, uitzicht op een groene rij bomen vol met allerlei soorten vogels. Buren in de straat die voor je klaar staan waar nodig. De kinderen die lopend naar school konden omdat het zo heerlijk dichtbij was.
Hoe moeilijk het ook is om ons huis achter te laten, de herinneringen zitten gelukkig in onszelf en niet in de stenen. Wij gaan een nieuwe fase tegemoet in een kleinere woning en wensen de nieuwe bewoners heel veel mooie herinneringen toe.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1982
- Circa 114 m2 woonoppervlakte;
- Energielabel C, tot 31-12-2030;
- WOZ waarde per 01-01-2020 €338.000,-;
- Zonnige tuin op het zuidoosten;
- Vrijstaande houten blokhut met dubbele deuren en tuin met brede achterom, ideaal voor motor, scooter of brommer;
- Elektra in tuin;
- Erfpacht canon is eeuwigdurend afgekocht;
- Gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen met enkel- en dubbelglas en aluminium kozijnen met dubbelglas;
- Houten kozijnen zomer 2019 geschilderd;
- Elektra: 4 groepen en 1 aardlekschakelaar, vernieuwd in 2016;
- Cv-ketel: Intergas Kompakt HRE, bouwjaar: 2010, jaarlijks onderhouden;
- Op loopafstand van het openbaar vervoer;
- Op korte fietsafstand van winkelcentrum Houtwijk en Loosduinen;
- Op fietsafstand van het strand van Kijkduin;
- Gratis parkeren met voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs
• Oplevering in overleg
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed