slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: www.thuisinmoerwijk.nl

€525,000
Address: Esmoreitplein 28, 2531 EJ The Hague
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 315 m²
Liveable area 211.3 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

UNIEK MONUMENTAAL 3-LAAGS MODERN FAMILIEHUIS MET FANTASTISCH AANTAL VIERKANTE METERS (245M2), 6 ROYALE SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 BALKONS, ZOLDER EN EEN GEWELDIG RUIME ACHTERTUIN MET BERGING EN ACHTEROM. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT.

Het WOW-gevoel is wat u zult ervaren wanneer u deze gezinswoning bezoekt. De enorme ruimte met verrassende indeling, modern maar toch met behoudt van de kar... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2006
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08770
Asking price €525,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 29 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 315 m²
Floor Surface 211.3 m²
Content 655 m³
Surface area other inner rooms 33.89 m²
External surface area storage rooms 6.38 m²
External surface area 13.22 m²
Balcony 7.46 m²
Layout
Number of floors 4
Number of rooms 7 (of which 6 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Intergas Kompakt HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture, Whirlpool
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AC 3593
Area 315 m²
Range Condominium
Ownership Ground lease
Charges Perpetually bought off

Description

UNIEK MONUMENTAAL 3-LAAGS MODERN FAMILIEHUIS MET FANTASTISCH AANTAL VIERKANTE METERS (245M2), 6 ROYALE SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 BALKONS, ZOLDER EN EEN GEWELDIG RUIME ACHTERTUIN MET BERGING EN ACHTEROM. ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT.

Het WOW-gevoel is wat u zult ervaren wanneer u deze gezinswoning bezoekt. De enorme ruimte met verrassende indeling, modern maar toch met behoudt van de karakteristieke details van toen, maken dit absoluut tot een uniek en bijzonder aangenaam familiehuis.

Gelegen aan het rustige en groene Esmoreitplein in de wijk Moerwijk geeft het bronzen beeld van 'Vrouwtje van Appel' al aan dit een bijzonder complex is. Esmoreitplein 28 maakt deel uit van het vernieuwbouw complex gebouwd in een open hof-vorm omringd door een aantal eengezinswoningen en enkele portiekwoningen. De woningen zijn in 2007 volledig gerenoveerd opgeleverd, (opnieuw vanuit het casco gebouwd) waarbij de karakteristieke details, en daarmee de cultuurhistorische waarde, op mooie wijze behouden zijn gebleven.

Op loopafstand van winkels, horeca, scholen, sportfaciliteiten en de goed onderhouden langgerekte groene speeltuin gelegen voor het plein. Verder goede bereikbaarheid t.o.v. het openbaar vervoer en uitvalswegen. Voor sport en recreatie is het Zuiderpark natuurlijk een heerlijke plek, slechts op 10 minuten lopen.

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegronden):

Begane grond
Entree via een stijlvolle Haagse Poort met ontvangst in hal/gang die toegang biedt tot het betegeld toilet met fonteintje, de woonkamer, trapkast, meterkast en de verlichte trapopgang naar de 1e verdieping.

In de woonkamer is direct de verrassende indeling zichtbaar die men ook verder in de woning terugziet. Aan de voorzijde uitzicht op het rustige en groene plein met parkeerplaatsen voor de deur. De achterzijde, het breedste gedeelte van de woonkamer, biedt ruimte aan een werkruimte, een eetgedeelte en de open keuken. De grote laden en kasten met fronten van grijs hoogglans i.c.m. een lichte kleur, bieden een zee aan opbergruimte. Het zwart granieten aanrechtblad is voorzien van een grote spoelbak. Een Amerikaanse koelkast en inbouwapparatuur zoals combi-oven, magnetron, vaatwasser en het kookeiland met een 5-pits gasstel met daarboven de afzuigkap maken deze keuken compleet.

Vanuit de woon-/eetkamer toegang tot de zeer royale achtertuin ( 201m2) met goed onderhouden houten schutting (2021/2019) en berging. De berging is voorzien van licht en elektra. De tuin is tevens toegankelijk via de ingang achterom.

1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn zeer ruim; de 2 slaapkamers aan de achterzijde, hebben op de 1e verdieping een gezamenlijke ingang. Het zijn in principe gescheiden ruimtes waarvan er één toegang biedt tot het balkon met een afgesloten balkonkast en via de andere kamer is de badkamer te bereiken. Deze kamer is goed te gebruiken als werkkamer, inloopkast of aangrenzende babykamer.
De badkamer heeft de luxe van een jacuzzi, aparte douchecabine, toilet, wastafelmeubel en designradiator. Verder is de badkamer voorzien van een zwart granieten vloer en is de mogelijkheid aanwezig voor het aansluiten van de vloerverwarming. De derde slaapkamer is ook weer ruim en kijkt uit over het plein.

Op de beide overlopen bevindt zich vóór de trapopgang een ruime nis met zicht op de poort en het glas-in-lood van de voorgevel van de woning.

2e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn ook hier ruim, waarbij de eerste slaapkamer aan de achterzijde voorzien is van een toegang tot de zolder. De tweede slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon met afgesloten balkonkast. En de derde slaapkamer aan de voorzijde gelegen heeft een vrij uitzicht over het plein. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. Tevens bevindt zich hier de wasruimte met opstelplaats van de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de wasmachine aansluiting.

Zolder
Middels de vlizotrap wordt de zolder bereikt. De zolder geeft de mogelijkheid tot het realiseren van extra woonruimte met een stahoogte van 1,90. Op dit moment is deze gedeeltelijk ingericht als bergruime.

De gehele woning is, mede dankzij de goed onderhouden hardhouten kozijnen voorzien van HR ++ glas, goed geïsoleerd en verkeerd in goede staat van onderhoud.

Bijzonderheden:
• Architectuur 1935;
• Vernieuwbouw 2006 met oplevering in 2007, het is vanuit het casco opnieuw gebouwd met behoudt van karakteristieke details;
• Recht van erfpacht eeuwigdurend, canon en beheerkosten zijn geheel afgekocht;
• Totaal ca. 245m2, waarvan 211m2 woonoppervlakte en 32m2 zolderruimte;
• Schilderwerk binnen en buiten 2021/2022;
• Keuken 2013, alleen vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap dateren uit 2008;
• Cv-ketel merk Intergas, Kompakt HR, bouwjaar 2006;
• Badkamer 1e verdieping 2013 met mogelijkheid voor vloerverwarming middels het installeren van een warmteregelaar, leidingen reeds aanwezig onder betegelde vloer;
• Badkamer 2e verdieping 2008;
• Gemeentelijk monument ingeschreven bij het gemeentelijk monumenten register;
• Monumentaal pand, valt hierdoor buiten wettelijke verplichting voor het energielabel;
• Tuin 201m2, gelegen op het noorden;
• Berging circa 6,5 m2, voorzien van licht en elektra;
• Goed geïsoleerde woning met goed onderhouden hardhouten kozijnen v.v. HR ++ glas;
• Mechanisch ventilatiesysteem;
• Elektra: 10 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar:
• Op de begane grond ligt een (lichte) marmeren vloer met vloerverwarming:
• Alle ruimtes zijn v.v. datakabels voor bekabelde internetverbinding en tv-aansluiting (inclusief badkamer 1e verdieping):
• Voorzieningen zijn getroffen voor aanbrengen van een alarmsysteem:
• Nieuwe gekoppelde rookmelders zijn aanwezig volgens de nieuwe NEN 2555 richtlijnen:
• Hekwerk in de tuin linkerzijde geplaatst in 2021 v.v. betonpalen en platen aan onderzijde, rechterzijde geplaatst in 2019;
• Een vergunning voor een uitbouw is eerder verleend, echter dit is nooit gerealiseerd. De mogelijkheid voor een uitbouw is dus aanwezig met een te verwachten positief resultaat bij aanvraag vergunning;
• Goede ligging in mooi onderhouden gedeelte van de wijk Moerwijk met voorzieningen op loopafstand: openbaar vervoer (tram 9 Melis Stokelaan, tram 16 Erasmusweg, treinstation Moerwijk), uitvalswegen (A4 op 10 minuten) en winkels, scholen, sport- en speelvoorzieningen (grote speeltuin gelegen vlak vóór het plein).

Verkoopcondities:
• Oplevering per direct mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij durven met zekerheid te stellen dat u verrast wordt bij het zien van deze geweldige en unieke woning. De enorme woonruimte, de royale achtertuin, de verrassende indeling maar ook zeker de goede staat waarin deze moderne monumentale woning verkeerd, maakt het dat wij u met heel veel plezier deze gezinswoning presenteren.

Enthousiast na het zien van de gehele presentatie? Dan nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak en zal de makelaar u graag rondleiden!

Hulp nodig bij de aankoop
Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het aankopen van dit pand begeleiding wenst en kunnen indien u dit wenst introduceren bij een lokale collega aankoopmakelaar.

Uw eigen woning nog niet verkocht?
Bel 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed