slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Scheveningen www.thuisinscheveningen.nl

€250,000
Address: Heemraadstraat 14, 2586 SX The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Plot size 290 m²
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

RUIM TWEELAAGS APPARTMENT MET MAAR LIEFST DRIE SLAAPKAMERS EN TWEE BALKONS GELEGEN IN DE RUSTIGE EN GEZELLIGE HEEMRAADSTRAAT MIDDEN IN HET PRACHTIGE SCHEVENINGEN OP LOOPAFSTAND VAN DE KEIZERSTRAAT, BADHUISSTRAAT HET STRAND EN DE HAVEN

Deze ruime dubbele bovenwoning heeft veel potentie ligt vlak naast de Badhuisstraat en op 10 minuten van het strand, de zee en de boulevard van Scheveningen.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
    Construction period 1905
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08307
Asking price €250,000
Service costs €52.38
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 15 May 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 290 m²
Effective area 78 m²
Content 265 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Balcony 4.56 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler HR Eco
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Periodic contribution Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AG 3078
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

RUIM TWEELAAGS APPARTMENT MET MAAR LIEFST DRIE SLAAPKAMERS EN TWEE BALKONS GELEGEN IN DE RUSTIGE EN GEZELLIGE HEEMRAADSTRAAT MIDDEN IN HET PRACHTIGE SCHEVENINGEN OP LOOPAFSTAND VAN DE KEIZERSTRAAT, BADHUISSTRAAT HET STRAND EN DE HAVEN

Deze ruime dubbele bovenwoning heeft veel potentie ligt vlak naast de Badhuisstraat en op 10 minuten van het strand, de zee en de boulevard van Scheveningen. Alle voorzieningen zoals het openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op loopafstand bereikbaar. Ook is de woning gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam omringd door vele horecagelegenheden.

Indeling:
De open portiek vormt de entree tot het appartement op de eerste verdieping: De gang biedt toegang tot alle ruimtes waaronder ook het separaat toilet en de trapopgang naar de bovenverdieping. Tevens heeft u vanuit de gang toegang tot de woonkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning. De woonkamer kenmerkt zich door de vormgeving en de vaste kast welke zorgt voor extra opbergmogelijkheden. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een inbouw gaskookplaat, rvs-spoelbak en een afzuigkap. Tevens vindt u hier de opstelplaats voor de cv-ketel en geeft de keuken u toegang tot het balkon gelegen op het noorden. Vanaf het balkon kijkt u uit over de gezellige en goedonderhouden stadstuinen en de gezellige buurttuin waar u, indien u zich inschrijft bij de gemeente, zelf groente, fruit en bloemen kunt verbouwen.

Middels de trap komt u uit op de bovenverdieping met daar drie slaapkamers en de douche. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn beide van goed formaat en beschikken tevens over een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde geeft u toegang tot het tweede balkon. Door de vele raampartijen in de slaapkamer en het boven de trap geplaatste dakraam, komt er voldoende daglicht naar binnen op deze verdieping.

Onderscheidend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging t.o.v. winkelcentra, openbaar vervoer en uiteraard het strand.

Ziet u zich hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank? Of bent u op zoek naar een woning op loopafstand van het strand en de gezellige winkels aan de Keizerstraat en Badhuisstraat? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van deze ruime dubbele bovenwoning in Scheveningen.

Opsomming bijzonderheden:
• Gebouwd in 1905;
• Eigendom;
• Dubbele bovenwoning;
• Circa 78m2 woonoppervlakte;
• Energielabel; D geldig tot 31-12-2030;
• Twee Balkons op het noorden;
• Volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbelglas;
• Dakbedekking van de woning vernieuwd in 2013;
• Daklijsten in 2020;
• Elektra: 3 groepen;
• Cv-ketel merk HR Eco, huurcontract Eneco € 30,- p.m. eventueel ter overname;
• Actieve VvE 8/35e aandeel, bijdrage € 52,- per maand;
• Op loopafstand van het strand en de gezellige winkels aan de Badhuisstraat en de Keizerstraat.

Verkoopcondities:
• Zeer scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed