slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Makelaar Schildersbuurt www.thuisindeschildersbuurt.nl

€260,000
Address: Herderslaan 68, 2526 KP The Hague
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 72 m²
Liveable area 86 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

NIEUW IN DE VERKOOP!
De verkoop start met een ONLINE video bezichtiging op donderdag 2 december om 14.00 uur. Als gevolg van de vele reacties zit de agenda voor individuele zit inmiddels vol. Reageer via de website als u deel wilt nemen aan deze online VIDEO bezichtiging waarna wij u verder zullen informeren over de mogelijkheden. KOM DUS NIET NAAR DE WONING ZONDER AFSPRAAK!

KLUSSERS OPGEL... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1893
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08560
Asking price €260,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 27 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1893
Roof materials Tiles
Rooftype Pyramid hip
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 72 m²
Effective area 86 m²
Content 389 m³
Surface area external storage rooms 8.9 m²
Surface area external, linked storage rooms 6.53 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 A
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AE 159
Area 72 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

NIEUW IN DE VERKOOP!
De verkoop start met een ONLINE video bezichtiging op donderdag 2 december om 14.00 uur. Als gevolg van de vele reacties zit de agenda voor individuele zit inmiddels vol. Reageer via de website als u deel wilt nemen aan deze online VIDEO bezichtiging waarna wij u verder zullen informeren over de mogelijkheden. KOM DUS NIET NAAR DE WONING ZONDER AFSPRAAK!

KLUSSERS OPGELET! RUIME EENGEZINSWONING MET EEN ROYALE WOON-/EETKAMER MET UITZICHT OP DE TUIN, 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET TOEGANG TOT HET TERRAS GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN EN EEN ZOLDER VAN MAAR LIEFST 37M2!

Indeling:
Via de rustige straat komt u bij de entree van de woning. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de woon-/eetkamer met aangrenzend de keuken, het betegelde toilet en de tuin. Middels de trap in de hal komt u bij de bovenste etage met hier de twee slaapkamers, badkamer met toegang tot het terras en trap welke leidt naar de ruime zolderetage.

Begane grond
De woon-/eetkamer biedt uitzicht aan de voorzijde over de straat en aan de achterzijde over uw eigen tuin. De tuin is toegankelijk via de keuken. De tuin gelegen op het noordoosten biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitje en plek om heerlijk tot rust te komen na een lange werkdag. Ook vindt u achterin de tuin een schuur welke eenmaal opgeknapt, dé perfecte is plek om bijvoorbeeld uw gereedschap en tuinspullen in op te bergen.

1e etage
Via de trap in de hal komt u bij de eerste etage, hier treft u direct links de badkamer. De goed verlichte badkamer beschikt over een handige indeling. Zo is er ruimte voor het toilet, wastafel met spiegel en de douchecabine. Via de deur in de badkamer komt u op het terras met uitzicht over uw eigen tuin en de achtergelegen straat. Door het formaat van het terras kunt u hier in de zomer genieten van het zonnetje.

De twee slaapkamers zijn beiden van goed formaat. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een sfeervolle schouw en geeft u middels de twee raampartijen uitzicht over de straat. Doordat de woning grotendeels voorzien is van houten kozijnen met dubbelglas heeft u geen last van de geluiden van buitenaf. De slaapkamer aan de achterzijde kijkt uit over de tuin en geeft u doormiddel van de houten trap toegang tot de zolder.

Zolder
Een schat aan extra woonruimte; te weten 37m2! Op dit moment biedt deze ruimte extra opbergruimte, maar is gemakkelijk als extra etage bij de woning te betrekken voor het realiseren van extra slaapkamers en/of badkamer.

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank of met een gekoeld drankje in de tuin? Dan wilt u deze eengezinswoning zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1893;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 86 m2 woonoppervlakte exclusief zolder van 37m2;
• Energielabel E, geldig tot 04-10-2031;
• Tuin met schuur gelegen op het noordoosten;
• Terras van 6,5m2;
• Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 3 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Intergas, bouwjaar 2019 ;
• Gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer, de vele winkels en op loopafstand van het centrum van Den Haag;
• Diverse uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering op korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed