slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Kompasstraat 67, 2583 XW The Hague

€250,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 61 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

APPARTEMENT OP 1E ETAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN 2... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1933
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08675
Asking price €250,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1933
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 61 m²
Content 216 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near public transport, Near sea border, On a quiet street, Open position, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate F
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Gas stove
Bathroom facilities Shower
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AK 7996
Range Condominium
Ownership Ground lease
Charges €107.20 per year with redemption option

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

APPARTEMENT OP 1E ETAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN 2 BALKONS OP HET ZUIDWESTEN, GELEGEN IN DE KOMPASSTRAAT OP SCHEVENINGEN EN OP NOG GEEN MINUUT LOPEN VAN STRAND EN ZEE

Een dag in de zomer. Weinig wind, hoge golven met boei-waardes van 2m op de wadden en 1,5m elders langs de kust. Alleen het zuiden heeft iets minder hoogte, maar geniet dan weer wel van de meeste windluwte aan het einde van de Noordzee.... is dit het bericht waar jij 's morgens mee wakker wordt? Dan zou dit appartement weleens jouw kans kunnen zijn op een geweldige woonplek bij het strand!

De woning heeft een goede zomerbries nodig om de boel op te knappen en te moderniseren. Eenmaal opgeknapt woon je op een heerlijke locatie met openbaar vervoer voor de deur, winkels en horeca om de hoek gelegen in de Keizerstraat en natuurlijk loop je zo het strand en de boulevard van Scheveningen op.

Indeling:
Via het goed onderhouden portiek entree tot de woning gelegen op de 1e etage.

Binnenkomst in de gang vanuit waar toegang tot de woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, separaat toilet en meterkast. Aan de voorzijde een slaapkamer voldoende ruim voor een 1-persoonsbed en kast. Vervolgens de woonkamer met aan de voorzijde een erker waardoor goed lichtinval en ruim uitzicht over de straat en omgeving. De voorzijde is, net zoals de gehele woning, voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen en dubbel glas.

De brede, enkele authentieke en-suite deur met bijzonder glaswerk en vaste kasten zorgen voor een flexibele scheiding met de achterkamer, welke nu ingericht als ruime slaapkamer. Hoge ramen en deuren die leiden naar het grote achterbalkon. Vanuit hier kijk je richting het zuidwesten en heb je uitzicht op de vuurtoren. Voor verduistering en isolatie kan hier gebruik gemaakt worden van het elektrische rolluik.

De keuken is praktisch in te richten met ruimte voor een koelkast met gaskookplaat en een wasmachine. Tevens heb je ook vanuit hier toegang tot het grote achterbalkon.

De derde slaapkamer biedt toegang tot de badkamer en het eigen kleinere achterbalkon gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1933;
• Recht van erfpacht eeuwigdurend middels notariële akte, canon € 39,60 + € 14,- beheerkosten per half jaar, herzieningsperiode canon 1-7-2026;
• Circa 60 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel F geldig tot 18-12-2030;
• 2 Zonnige achterbalkons op het zuidwesten ;
• Parkeren voor de deur, bewonersvergunning en bezoekerspas aan te vragen via gemeente ;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR-glas;
• Warmwatervoorziening Geiser (huur);
• Gaskachel;
• Actieve VvE8/256e aandeel, bijdrage € 160,- per maand;
• Goede ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en strand.

Verkoopcondities:
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Afsluiting:
Wonen in de Kompasstraat op Scheveningen betekent een waar paradijs voor strand- en natuurliefhebbers en surfers. Met stevige zomerse wind door deze woning, is dit een ideale plek om te wonen. We nodigen je graag uit om het te ervaren en een afspraak te maken voor een bezichtiging. De makelaar leidt je met veel plezier rond.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed