slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: De verkoop is onlangs gestart met een Facebook Live video bezichtiging. Kijk voor de video en meer informatie op www.thuisinbloemenbuurt.nl

€300,000
Address: Laan van Meerdervoort 739, 2564 AD The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Plot size 126 m²
Liveable area 94 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

OP DE HOEK GELEGEN, UNIEK EN SFEERVOL DUBBEL BOVENHUIS ( 94m2 ) MET NIET 1, MAAR ZELFS 2 DAKTERRASSEN... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
    Construction period 1926
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA07860
Asking price €300,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 May 2020
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1926
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 126 m²
Effective area 94 m²
Living area 34.92 m²
Kitchen area 5.18 m²
Content 337 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
Residential area
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has solar blinds Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Periodic contribution Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Ground lease

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

OP DE HOEK GELEGEN, UNIEK EN SFEERVOL DUBBEL BOVENHUIS ( 94m2 ) MET NIET 1, MAAR ZELFS 2 DAKTERRASSEN GELEGEN IN DE ALTIJD GEZELLIGE BOMEN- EN BLOEMENBUURT. DIT IS ER EEN ZEER BIJZONDERE WONING EN UNIEK OP DE LAAN VAN MEERDERVOORT!

Geniet in de zomer volop van het zonnetje op één van de twee riante dakterrassen gelegen op het zuidwesten. Het appartement ligt centraal gelegen in de gewilde Bomen- en Bloemenbuurt met direct voor de deur RandstadRail 3, welke u brengt naar het centrum van Den Haag, winkelcentrum De Savornin Lohmanplein en Zoetermeer. Ook bent u binnen enkele fietsminuten op het strand van Kijkduin, landgoed Meer en Bos en diverse winkels waaronder Jumbo Anemoonstraat, Kruidvat, bakkerij Victor Driessen en winkelcentrum De Savornin Lohmanplein.

Indeling:
Entree met ruime hal, de trap leidt u naar de eerste etage en hier vindt u de riante en sfeervolle woon- en eetkamer. De L-vormige woonkamer is door de vele raampartijen een fijne en lichte kamer, de hoek aan de achterzijde van de woning is eventueel te gebruiken als extra slaapkamer. De eetkamer wordt van de woonkamer gescheiden door middel van een open rasterwerk. Hierdoor wordt de open sfeer van de woning behouden, echter is er zo toch een duidelijke afscheiding van de twee ruimtes.

De open keuken bevindt zich direct aan de eetkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De keuken biedt tevens toegang tot het zonnige dakterras, het dakterras is gelegen op het zuidwesten en hierdoor geniet u zomers de gehele dag van het zonnetje op uw eigen dakterras. Via de gang komt u bij de trap welke leidt naar de bovenste etage van de woning. Hier aangekomen ziet u direct rechts op de overloop de badkamer welke van alle gemakken is voorzien. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel met spiegelkast, aansluiting voor zowel de wasmachine als de droger. Ook is de badkamer uitgerust met een heerlijke douche- en tevens stoomcabine voorzien van relaxverlichting en weldadige massagejets die u na een lange dag doen ontspannen. Tevens beschikt de badkamer over vloerverwarming. Rechts naast de badkamer komt u bij de 2 slaapkamers, de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van 3 raampartijen. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft u door middel van openslaande deuren toegang tot het riante dakterras, door de eigenaren genoemd: 'het zonneterras'. Ook dit terras is gelegen op het zonnige zuidwesten waardoor u vanaf ongeveer 's-morgens 09:30 uur tot s'avonds laat geniet van de zon.

In de omgeving zijn er vele woningen welke een extra etage laten bouwen, ook u heeft de mogelijkheid tot een dakopbouw. Hierdoor beschikt de woning over meer kamers, vloeroppervlak of misschien wel de luxe suite van uw dromen?

Ziet u zichzelf na het lezen en het zien van de foto's hier al wonen en vertoeven op een van de 2 zonnige terrassen? Aarzel dan niet en bel voor een bezichtigingsafspraak!

Overige informatie:
- Volledig hoogrendementsglas HR++ (2016) in kunststof kozijnen
- Geen overlast van de Laan van Meerdervoort
- Achterzijde rolluiken
- Twee ruime dakterrassen gelegen op het zuidwesten
- Woonoppervlakte ca. 94m2
- Bouwjaar 1926
- Open keuken
- Badkamer met vloerverwarming, ligbad, wastafel met spiegelkast , douche- en tevens stoomcabine voorzien van relaxverlichting en weldadige massagejets alsmede een toilet (sanibroyeur).
- Bovenverdieping voorzien van tapijt
- Mogelijkheid tot dakopbouw en extra slaapkamer op de 2e etage.
- Erfpacht eeuwigdurend, canon € 54,00 per 6 maanden en de beheerkosten € 13,25 per 6 maanden. De herziening vindt plaats op 1-1-2024.
- Jaarlijkse VvE bijdrage € 26,64
- Remeha combiketel bouwjaar 2001, eigendom met jaarlijks onderhoud
- Gelegen op fietsafstand van het strand, openbaar vervoer en diverse winkelcentra

Verkoopcondities;
- Betreft scherpe bieden vanaf prijs!
- Oplevering op korte termijn mogelijk
- Notaris keuze aan koper mits gelegen in den Haag
- Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed