slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Leyenburg www.thuisinleyenburg.nl

€230,000
Address: Medemblikstraat 104, 2547 HA The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 4,795 m²
Liveable area 73 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Wilt u de woning alsnog bekijken ga naar de website van de makelaar voor de Facebook Live video. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

STAR... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1951
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08663
Asking price €230,000
Service costs €175
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 July 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1951
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 4,795 m²
Effective area 73 m²
Content 241 m³
Surface area external storage rooms 16 m²
Surface area external, linked storage rooms 7.25 m²
Balcony 7.26 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta 28c
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Loosduinen N 2074
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Wilt u de woning alsnog bekijken ga naar de website van de makelaar voor de Facebook Live video. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

STARTERS / GEZINNEN OPGELET! HEERLIJK LICHT 4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DERDE WOONLAAG IN DE WIJK LEYENBURG MET DRIE SLAAPKAMERS, RUIME WOONKAMER, MAAR LIEFST TWEE BALKONS EN ZEER RUIME EIGEN BERGING IN DE ONDERBOUW.

De wijk Leyenburg is gelegen in het stadsdeel Escamp en is een rustige woonwijk met aan de rand van de wijk het Haga ziekenhuis en het openbaar vervoersknooppunt van Randstadrail, tram en bus. Voor al uw dagelijkse boodschappen gaat u naar het winkelcentrum Leyenburg, waar u lopend binnen 2 minuten bent. Medische en cosmetische voorzieningen om de hoek en in slechts 15 fietsminuten bevindt u zich in de duinen voor een heerlijke wandeling of ligt u te zonnen op het strand van Kijkduin.

Indeling:
Via een afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en intercom loopt u via de trap door naar de voordeur van dit gezellige appartement. U komt binnen in de ruime hal welke u toegang geeft tot de drie slaapkamers, de woonkamer en de gang die u leidt naar de keuken.

De woonkamer is van goed formaat en kenmerkt zich door het grote raam met uitzicht over de straat en de groene boomtoppen. De naastgelegen slaapkamer is niet alleen lekker licht maar biedt ook toegang tot het balkon aan de straatzijde. Hier kunt u vanaf de middag tot in de late uurtjes genieten van de zonnestralen. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning grenzen aan het tweede balkon. Zo kunt u in de ochtend, via de openslaande deuren, gemakkelijk naar het balkon waar u kunt genieten van het uitzicht over de goed onderhouden stadstuinen en de kerktoren.

Verder geeft de gang u toegang tot het toilet en de badkamer. De knusse badkamer beschikt over een handige indeling. De badkamer is voorzien van een design radiator, een wastafelmeubel met bijpassende spiegel en de afgesloten doucheruimte. Door het gebruik van de accentkleuren zowel in de badkamer als het toilet oogt dit direct als een frisse en vrolijke ruimte welke ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is.

Aan het einde van de gang, bevindt zich de keuken met toegang tot het balkon. De praktische indeling van de keuken verschaft genoeg ruimte voor de opstelplaats van de wasmachine, ruimte voor het gasfornuis, koelkast en voldoende opbergplaatsen voor al uw kookgerei.

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank of met een gekoeld drankje op uw zonnige balkon? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit appartement gelegen in de wijk Leyenburg.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1951;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 73 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel; C, geldig tot 03-05-2032;
• Twee balkons;
• Maar liefst drie slaapkamers;
• Zeer ruime berging (4.43 m x 3.6 m) in de onderbouw toegankelijk met de fiets;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Kozijnen aan voorzijde vernieuwd in 2022 en voorzien van HR+++ glas;
• Elektra: 4 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel Remeha Avanta, bouwjaar: 2015;
• Actieve VvE 8/629e aandeel, bijdrage €175 per maand inclusief opstalverzekering, Reserve: € 436.567,76 (per 01-01-21) ;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en medische en cosmetische voorzieningen.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed