slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Morgenstond www.thuisinmorgenstond.nl

€190,000
Address: Meppelweg 857, 2544 AX The Hague
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Plot size 3,564 m²
Liveable area 76 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

DEZE WONING IS VERKOCHT!
De woning is verkocht. Wel verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

Meppelweg 857 is een fijne maisonnette woning gelegen in de wijk Morgenstond met twee ruime slaapkamers. De woning is gelegen op de 2e en 3e woonlaag en door de hoekligging heeft u een heerlijk licht... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Construction period 1957
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08430
Asking price €190,000
Service costs €224
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 June 2021
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 3,564 m²
Effective area 76 m²
Content 242 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 6.68 m²
Surface area external, linked storage rooms 6.22 m²
Balcony 6.23 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AW 1464
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges Temporary, €53.58 per year

Description

DEZE WONING IS VERKOCHT!
De woning is verkocht. Wel verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

Meppelweg 857 is een fijne maisonnette woning gelegen in de wijk Morgenstond met twee ruime slaapkamers. De woning is gelegen op de 2e en 3e woonlaag en door de hoekligging heeft u een heerlijk lichte woonkamer en vrij uitzicht over de volkstuinen en het Florris Nightingalepark. Ook is er een inpandige berging aanwezig met veel bergruimte en is er parkeermogelijkheid op eigen terrein, direct voor de flat, en op de openbare weg (gratis).

Het appartement is centraal gelegen en nabij vele voorzieningen zoals winkelcentra (Almeloplein, Leyweg), scholen en parken zoals het Zuiderpark, het Floris Nightingalepark, 't Kleine Hout met kinderboerderij, de Uithof en Madestein. Het strand van Kijkduin is op fietsafstand en de tram stop voor de deur, binnen 15 minuten zit u in het centrum van Den Haag.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Met de lift of via het trappenhuis komt u bij de galerij op de tweede etage. Toegang tot de woning vanaf de galerij, u komt binnen in een ruime hal met tochtportaal, met vaste opbergkasten met meterkast en het toilet. Tevens geeft de hal u toegang tot de keuken, welke gelegen is aan de voorzijde van de woning en voorzien van een inbouw 4-pits kookplaat met afzuigkap, ruimte in een nis voor de koelkast, een combi oven en veel kastruimte. Doordat de woning op de hoek gelegen is kijkt u middels het raam in de keuken uit over de gezellige volkstuinen aan de overkant van de straat.

De heerlijk lichte woonkamer met ruime vaste kast vindt u aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is door zijn afmeting en grote ramen een fijne kamer. Via openslaande deuren komt u bij het balkon gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht.

De trap in de hal leidt u naar de bovenverdieping. Aan de voorzijde vindt u de slaapkamer, deze is voorzien van een ingebouwde opbergkast. De badkamer is voorzien van een vast wastafelmeubel met spiegel en een ligbad met jets, zo kunt u na een lange werkdag ontspannen in uw eigen bad met bubbels! Aan de achterzijde vindt u de tweede zonnige slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar een zonnig woningbreed balkon op het zuidwesten. Dé plek om aan het eind van de dag de laatste straaltjes zon nog mee te pakken.

De berging is gelegen in de onderbouw waar u een privéberging van ca 6,5m2 heeft en toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling.

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank? Of bent u op zoek naar een ruime woning met twee zonnige balkons? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leid u met veel plezier rond. Natuurlijk kan je ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Opsomming bijzonderheden:
• Gebouwd in 1957;
• Circa 76m2 woonoppervlakte;
• Maisonnette woning;
• Twee slaapkamers;
• Zonnige balkons op het zuidwesten;
• De entree van de woning is voorzien van een tochtportaal;
• Berging in de onderbouw met cameratoezicht;
• Gemeenschappelijke fietsenberging;
• Volledig houtenkozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 4 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Geiser (eigendom) van het merk Bosch;
• Actieve VvE 1/42e aandeel, bijdrage € 159,- per maand incl. opstalverzekering, schoonmaak etc. stookkosten € 65 per maand.
• Gezonde en actieve VVE, het gebouw wordt heel actief onderhouden op basis van een MJOP;
• Erfpacht canon bedraagt € 26,34 en administratiekosten € 0,45 per halfjaar, lopend tot 31-12-2028. Heruitgifte reeds aangevraagd waarna deze eeuwigdurend zal worden voortgezet.
• De woning is centraal gelegen in nabijheid van diverse winkelcentra, openbaar vervoer en meerdere uitvalswegen;

Verkoopcondities:
• Zeer scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed