slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar woonarken www.thuisinwoonarken.nl

€215,000 f.o.t.c.
Address: Moerweg 18, 2531 BT The Hague
Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
Plot size 100 m²
Liveable area 69 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

RUIME GOED VERZORGDE WOONARK VAN 69 M2 AAN DE MOERWEG MET WOONKAMER, MODERNE KEUKEN, TWEE SLAAPKAMERS EN ZONNIGE KADETUIN VAN 18 M BIJ 3.60 M GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN. VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL.

Indeling: (zie plattegrond voor maatvoering)
Entree via enkele treden komt u binnen in de gang met toegang tot vrijwel alle vertrekken waaronder de badkamer met toil... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
    Construction period 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08537
Asking price €215,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 October 2021
Construction
Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 69 m²
Content 234 m³
Surface area external storage rooms 5.33 m²
Surface area external, linked storage rooms 66 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta 35c
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes

Description

RUIME GOED VERZORGDE WOONARK VAN 69 M2 AAN DE MOERWEG MET WOONKAMER, MODERNE KEUKEN, TWEE SLAAPKAMERS EN ZONNIGE KADETUIN VAN 18 M BIJ 3.60 M GELEGEN OP HET NOORDOOSTEN. VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL.

Indeling: (zie plattegrond voor maatvoering)
Entree via enkele treden komt u binnen in de gang met toegang tot vrijwel alle vertrekken waaronder de badkamer met toilet.

De badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van het toilet, wastafelmeubel met spiegel, de aansluiting voor zowel de wasmachine als droger, de cv-ketel en een ligbad. Het bad zelf is voorzien van een badwand, waardoor u ook spatvrij kunt douchen. Direct naast de badkamer, komt u bij de eerste slaapkamer terecht. Deze kamer kan naast de huidige functie als garderobe- en logeerkamer, zeker als volwaardig tweede slaapkamer dienen.

Als u binnenkomt is het eerste wat u opvalt de lichte, luxe keuken (2019). De witte keukenkastjes en de marmerlookspatwand zijn voor een modern sfeer. Het strak afgewerkte werkblad is een perfecte toevoeging aan deze keuken net als de RVS- spoelbak met bijpassende keukenkraan en inductiekookplaat met daarboven de RVS-afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder een oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

De ruime woonkamer biedt uitzicht over het vaarwater en de groenstrook aan de overzijde. De vele ramen die dit uitzicht mogelijk maken, zorgen tevens voor een lichte en open sfeer. Aan de dichte zijde van de kamer bevindt zich een klassieke haard en wanneer het wat grauwer en regenachtiger wordt buiten, zorgt de aangestoken haard voor een knusse sfeer binnen.

Vanuit de woonkamer toegang tot de hoofdslaapkamer, voorzien van een grote raampartij met uitzicht over het water. In de hoek bevindt zich de deur naar de brede zeemrand. De slaapkamer is ruim en biedt voldoende loopruimte zelfs met een tweepersoonsbed, grote garderobekast en extra ladenkast.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en alle faciliteiten waaronder gas, water, elektra en riolering.

Het is toegestaan om over de gehele lengte van de woonark de kade(tuin) gelegen op het noordoosten in gebruik te nemen. De woonark beschikt tevens over een vrijstaande berging die ruimte biedt voor al uw fietsen, motor en de barbecue.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 560,- per jaar. Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! U wilt deze woonark zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Wij hebben ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Bijzonderheden:
- Beton casco met houten opbouw bouwjaar ca. 1986;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Twee slaapkamers;
- Keuken vernieuwd in 2019 inclusief inbouwapparatuur;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning, liggeld c.a. € 560,- per jaar;
- Elektra volledig vernieuwd in 2018: 5 groepen + 2 aardlekschakelaar en aparte kookgroep;
- HOMA-rioolpomp;
- Cv ketel Remeha Avanta uit 2017;
- Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
- Kade(tuin) met vrijstaande berging;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering;
- Op loopafstand van het Zuiderpark, openbaar vervoer en diverse scholen.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan verkoper;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed