slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar woonarken www.thuisinwoonarken.nl

€180,000 f.o.t.c.
Address: Moerweg 34, 2531 BT The Hague
Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
Plot size 100 m²
Liveable area 64 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

STARTERS EN KLUSSER OPGELET! WOONARK "AQUATILIS" INCLUSIEF LIGPLAATS GELEGEN AAN HET RUSTIGE VAARWATER VAN DE MOERWEG MET MAAR LIEFST 10 ZONNEPANELEN EN ZONNIG TERRAS VAN 8.90M BIJ 1.80M GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN. VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL.

Een centrale plek ten opzicht van onder andere het openbaar vervoer en het groene Zuiderpark. Vanaf hier bent u met 10 fiet... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
    Construction period 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08533
Asking price €180,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 February 2022
Construction
Type of residence House, houseboat, terraced house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 64 m²
Content 225 m³
Surface area other inner rooms 0.96 m²
Surface area external storage rooms 4.81 m²
Surface area external, linked storage rooms 16.12 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta 35C
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes

Description

STARTERS EN KLUSSER OPGELET! WOONARK "AQUATILIS" INCLUSIEF LIGPLAATS GELEGEN AAN HET RUSTIGE VAARWATER VAN DE MOERWEG MET MAAR LIEFST 10 ZONNEPANELEN EN ZONNIG TERRAS VAN 8.90M BIJ 1.80M GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN. VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL.

Een centrale plek ten opzicht van onder andere het openbaar vervoer en het groene Zuiderpark. Vanaf hier bent u met 10 fietsminuten in het centrum van Den Haag en op 20 minuten fietsafstand van strand en duinen. Het water waaraan deze woonark is gelegen biedt de gelegenheid om vanaf het Laakkanaal richting onder andere het Westland en de Kaag te varen.

Indeling:
De entree van de woonark is op kadeniveau met ontvangst in de gang vanuit waar u toegang heeft tot vrijwel alle vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime woon-/ eetkamer met vele ramen en een schuifpui die zorgen voor een lichte en open sfeer. Tevens kijkt u uit over uw eigen zonnige terras van 8.90m bij 1.80m en heeft u prachtig uitzicht over het vaarwater en de groenstrook aan de overzijde. Aan de achterzijde van de woonark naast het terras heeft u aanlegmogelijkheid voor een kleine boot.

Aan de linkerzijde van de woonark bevindt zich de ruime keuken met uitzicht over het water. Een praktische indeling, waardoor onder andere voldoende opbergruimte voor al uw kookgerei. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met daarboven een nette zwarte afzuigkap. Tevens is er voldoende ruimte om een vaatwasser en/ of koel-/vriescombinatie te plaatsen.

Verder in de gang toegang tot het separaat toilet waar middels het ventilatierooster in het plafond een mogelijkheid is om een elektrische afzuiging te plaatsen. De naastgelegen badkamer is voorzien van de opstelplaats voor de wasmachine, design radiator en een knus ligbad. Middels de trap komt u bij het slaapgedeelte onder het waterniveau. Hier heeft u voldoende ruimte om een tweepersoonsbed te plaatsen, ook geeft de benedenruimte verassend veel opbergruimte! Het fijne aan het slaapgedeelte is dat u, als u in bed ligt, uitkijkt over het water. Zo geniet u van het wonen op het water zelfs als u ontspannen in bed ligt.

Verder maken de natuurstenenvloer en de houten balken aan het plafond de woonark nog eens extra sfeervol.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en alle faciliteiten waaronder gas, water, elektra en riolering.

De woonark bestaat uit een betonnen casco en houten opbouw. Met name dit laatste onderdeel van de woonark verdiend aandacht. Gaat u aan de slag met het onderhoud, dan kunt u dit maken tot een fijn thuis en zult u zeker prettig vrijstaand wonen in de stad.

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van kade(tuin) gelegen op het noordoosten, welke u kunt huren bij de Gemeente. De woonark beschikt tevens over een vrijstaande berging voor het stallen van uw fietsen en/of BBQ, en is op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en op fietsafstand van het strand van Kijkduin.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! Er is geen overdrachtsbelasting. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 443,20 per jaar. Laat u verrassen door deze goede ligplaats met woonark en maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Wij hebben ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Bijzonderheden:
- Beton casco, houten opbouw, bouwjaar 1996;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Zeer energiezuinig mede door de 10 zonnepanelen;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning, liggeld c.a. € 443,20 per jaar;
- Rioolpomp merk: Homa, bouwjaar 2018 aanwezig:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen:
- Mogelijkheid tot huur van de kadetuin via de gemeente;
- Zonnig drijvend terras gelegen op het zuidwesten;
- De woonark is voorzien van walaansluitingen en aangesloten op de riolering.
- Vrijstaande schuur van 2.30m x 2.00m, vergunning aanwezig;
- Elektra: 7 groepen + 2 aardlekschakelaar;
- In verband met beperkte stahoogte 'niet geschikt' voor mensen langer dan 1.90 cm;
- Cv ketel Remeha avanta 35c, bouwjaar 2020.

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris Matzinger Eversdijk;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woonark, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed