slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Waldeck www.thuisinwaldeck.nl

€220,000
Address: Mozartlaan 334, 2555 KS The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 815 m²
Liveable area 50 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

AGENDA VOL!
Afgelopen week is de verkoop gestart van deze woning. Er kunnen op dit moment geen bezichtigingsafspraken meer gemaakt worden. Mochten wij uit deze eerste serie bezichtigingen geen acceptabel bod ontvangen dan gaan wij een tweede ronde organiseren. Wilt u hiervoor in aanmerking komen laat dan uw gegevens achter via de website.

STARTERS EN KLUSSERS OPGELET ! HEERLIJK LICHT 2 KAME... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1969
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08485
Asking price €220,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1969
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 815 m²
Effective area 50 m²
Content 150 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Balcony 6.16 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate F
Energy index 2.73
Features
Heating Collective heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Loosduinen H 5699
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

AGENDA VOL!
Afgelopen week is de verkoop gestart van deze woning. Er kunnen op dit moment geen bezichtigingsafspraken meer gemaakt worden. Mochten wij uit deze eerste serie bezichtigingen geen acceptabel bod ontvangen dan gaan wij een tweede ronde organiseren. Wilt u hiervoor in aanmerking komen laat dan uw gegevens achter via de website.

STARTERS EN KLUSSERS OPGELET ! HEERLIJK LICHT 2 KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND VAN KIJKDUIN! OP DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR STAAN MEER FOTO'S EN PLATTEGROND.

WAT EEN FIJN APPARTEMENT IS DIT OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE, MET WINKELCENTRUM WALDECK PAL VOOR DE DEUR! HET APPARTEMENT VOELT DOOR DE GROTE RAAMPARTIJ RUIMER EN LICHTER AAN, MET HET BALKON GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN GENIET U ZOMERS VAN HET GROENE UITZICHT IN HET ZONNETJE.

De wijk Waldeck is een rustige en kindvriendelijke wijk. Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in het appartementencomplex “Waldeckstaete". Op korte afstand van Kijkduin, park Meer en Bos, het openbaar vervoer en winkelcentrum Waldeck. Ook bevindt u zich op fietsafstand van de winkels aan de Savornin Lohmanlaan en winkelcentrum Loosduinen.

Indeling:
De centrale hal op de parterre is voorzien van een bellentableau met videofoon en brievenbussen. Via het trappenhuis of lift komt u bij de entree van het appartement. Entree vanuit galerij met tochtportaal.

Entreehal/tochtportaal met meterkast voorzien van de groepenkast en plek voor de garderobe. Aansluitend de gang met hier de intercom, een praktische bergkast en separate toiletruimte met halfhoge wandbetegeling en fonteintje.

Aan de voorzijde vindt u links de slaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer is praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien, zo is de badkamer voorzien van een wastafelmeubel met spiegel en is de doucheruimte afgeschermd door middel van een glazen douchewand.

De ruime en lichte woonkamer beschikt over een laminaatvloer, bergkast en openslaande deur naar het woningbrede zonnige balkon welke gelegen is op het zuidoosten. Tevens beschikt de woonkamer over een nette keuken met doorkijkje naar de woonkamer. De keuken is voorzien van de wasmachine aansluiting en beschikt de keuken over een RVS afzuigkap. Het voordeel van de indeling is dat u gemakkelijk uw droomkeuken kunt realiseren. Door de wand weg te halen kunt u hier een prachtige openkeuken plaatsen met ontbijtbar of kookeiland zodat u hier gezellig met uw vrienden kunt borrelen.

De eigen berging van ca. 4m² bevindt zich in een afgesloten portiek (vanuit de buitenzijde toegankelijk).

Kortom: Een fijn appartement gelegen in een levendige wijk die met liefde en aandacht omgetoverd kan worden tot een heerlijke met plek, met een zonnige balkon en de mogelijkheid voor een prachtige openkeuken.

Ziet u uzelf na het zien van de foto’s al genieten op het balkon met een drankje in het zonnetje? Of heeft u twee linkerhanden en bent u opzoek naar een appartement waar u zo in kunt? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit knusse appartement met zonnige balkon in de rustige en groene wijk Waldeck!

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 50m2
- Gelegen op de 2e etage
- Ruime keuken
- Zonnig balkon met uitzicht over de groenstrook
- Houten kozijnen dubbel glas, galerijkant d.m.v. voorzetramen
- Maandelijkse VvE bijdrage € 132,50 inclusief water, stookkosten € 47,50;
- Op loopafstand van winkelcentrum Waldeck, openbaar vervoer en Meer en Bos
- Op fietsafstand van het strand van Kijkduin, winkelcentrum Loosduinen en de winkels aan de Savornin Lohmanlaan

Verkoopcondities;
- Oplevering op korte termijn mogelijk
- Notaris keuze aan koper (mits gelegen in Den Haag)
- Ouderdomsclausule van toepassing

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 3150 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed