slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Bij DIVA Makelaar Armin Streekstra www.rustenburg-oostbroek.nl

€217,500
Address: Nunspeetlaan 310, 2573 GP The Hague
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 147 m²
Liveable area 84 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ruim en speels parterre appartement gelegen op een fantastische locatie in de wijk Rustenburg-Oostbroek met diverse voorzieningen in de de buurt. Het betreft een lichte en zonnige benedenwoning met nette keuken en een royale achtertuin. Tevens biedt deze woning de mogelijkheid werkruimte te creëren om klanten te ontvangen zonder dat zij uw leefruimte betreden.

De wijk Rustenburg-Oostbroek is... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1936
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA07908
Asking price €217,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 09 July 2020
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 1936
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 147 m²
Effective area 84 m²
Living area 30.58 m²
Kitchen area 5.54 m²
Content 218 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation North east
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Bosch ZWE 24-5 MFA 23 S700
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Washbasin furniture
Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Ruim en speels parterre appartement gelegen op een fantastische locatie in de wijk Rustenburg-Oostbroek met diverse voorzieningen in de de buurt. Het betreft een lichte en zonnige benedenwoning met nette keuken en een royale achtertuin. Tevens biedt deze woning de mogelijkheid werkruimte te creëren om klanten te ontvangen zonder dat zij uw leefruimte betreden.

De wijk Rustenburg-Oostbroek is een kindvriendelijke wijk met aan het einde van de Velpsestraat een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Rustenburg is te verdelen is 2 buurten ‘noord en zuid’ die elk zijn eigen karakter hebben. Het noordelijke deel van de wijk bestaat voornamelijk uit portiekflats met gezellige binnenpleinen waar de buurt kan genieten van de natuur en de samenhorigheid. Het zuidelijke deel bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen. Oostbroek is daarentegen een wijk welke architectonisch uniformer is in de vorm van pleintjes, verbredingen en middenperken.

De Nunspeetlaan is een knusse straat gelegen nabij vele winkels. Het is een divers aanbod van winkels en supermarkten, welke op korte afstand zijn gelegen. Voor de bewoners is er dus volop keuze in de directe omgeving bij de winkels aan de Dierenselaan en de Apeldoornselaan voor het doen van de dagelijkse boodschappen of om gezellig te winkelen.

Deze ruime benedenwoning is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en het openbaar vervoer is op loopafstand. Daarnaast zijn in de nabije omgeving verschillende basisscholen te vinden en zijn er diverse sportfaciliteiten; sportscholen, voetbalvelden en sportvereniging ‘Quick steps’. Ook het groene Zuiderpark is ideaal voor sport en ontspanning; skeeleren, wandelen of met de kinderen een middag vertoeven in de waterspeeltuin.

Indeling: Entree gelegen op straatniveau met tochtportaal. Hierdoor is de woning toegankelijk voor mindervaliden en ouderen.

Vanuit de gang heeft u toegang tot vrijwel alle vertrekken. Aan de voorzijde vindt u rechts de riante slaapkamer welke gebruikt kan worden als werk/ bedrijfsruimte.
Doordat deze kamer gesitueerd is aan de voorzijde is deze perfect om klanten te kunnen ontvangen. Dus bent u bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste dan is de kamer gemakkelijk te gebruiken als behandel kamer, tevens bevindt zich aangrenzend aan de kamer een smalle kast voorzien van elektra.

Als u verder loopt ziet u rechts de badkamer welke gelegen is aan de achterzijde van de woning met douche, wastafelmeubel met spiegel en aansluiting voor zowel de wasmachine als droger. In de vaste kast van de badkamer vindt u de Bosch ZWE 24-5 MFA cv-ketel. De badkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot de betegelde tuin. Deze heerlijke tuin is gelegen op het noordoosten. Hierdoor kunt u in de ochtend en een deel van de middag heerlijk genieten van de zon.

De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis (welke achterblijft in de woning), inbouw koelkast en mocht u liever niet zelf de vaat doen dan is er voldoende ruimte voor een vaatwasser. Tevens biedt de keuken toegang tot de tuin.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De riante woon-eetkamer bevindt zich aan vrijwel de gehele voorzijde van de woning en is voorzien van maar liefst 3 grote raampartijen, dus het daglicht stroomt hier rijkelijk naar binnen!

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek op de bank of relaxen met een gekoeld drankje in de tuin? Bent u op zoek naar een ruime woning met de mogelijkheid voor eigen praktijk- of salonruimte? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van deze ruime parterre met tuin gelegen in de wijk Rustenburg- Oostbroek.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 84 m²;
- Gelegen op eigen grond;
- Mogelijkheid tot bedrijfsruimte aan de voorzijde;
- Riante achtertuin gelegen op het noordoosten;
- Elektra 3 groepen;
- Gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen met dubbelglas (voorzijde);
- CV ketel: Bosch ZWE 24-5 MFA , bouwjaar 2015;
- Achterslaapkamer voorzien openslaande deuren met toegang tot de tuin;
- Actieve VvE 1/3e aandeel €125 ,- per maand, opgebouwde reserve € 8.082,-;
- Op loopafstand van school, winkels en openbaar vervoer.

Verkoopcondities;
- Scherpe bieden vanaf prijs;
- Getaxeerde waarde € 220.000,-;
- Oplevering in overleg;
- Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
- Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Deze informatie is zoals je mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken je deze informatie om je uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed