slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Rusthoekstraat 20a, 2584 CV The Hague

€935,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Liveable area 167 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Hierbij bieden wij aan een schitterend appartement met rondom ramen, drie balkons, een berging en een parkeerplaats grenzend aan Van Stolkpark en Statenkwartier. Het ruime appartement van 167 m2 met 3 slaapkamers is bij aankoop in 2019 volledig en bijzonder mooi gerenoveerd en is derhalve direct te betrekken. Door de goede ligging op de derde etage valt het licht de hele dag gunstig in de grote... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase
    Construction period 1979
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 08057
Asking price €935,000
Service costs €388
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 10 February 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1979
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 167 m²
Content 511 m³
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near park
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

Hierbij bieden wij aan een schitterend appartement met rondom ramen, drie balkons, een berging en een parkeerplaats grenzend aan Van Stolkpark en Statenkwartier. Het ruime appartement van 167 m2 met 3 slaapkamers is bij aankoop in 2019 volledig en bijzonder mooi gerenoveerd en is derhalve direct te betrekken. Door de goede ligging op de derde etage valt het licht de hele dag gunstig in de grote woon-eetkamer en op de twee zonnige balkons. Op een paar minuten afstand liggen het strand, parken en uitgaansgelegenheden, diverse winkelstraten (De Fred, Keizerstraat, Badhuisstraat) en het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen zich o.a. aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Ivo van LaCle (zie site van de makelaar).

English text:
This spacious and very bright 5-room apartment on the third floor with three balconies is just what you are looking for. With lift and underground private parking as well as extra storage space. The 3-bedroomed 167 m2 apartment has a large lounge and kitchen-cum-dining area (100 m2) with a fireplace (gas) and two full bathrooms of which one en-suite, as well as a separate rest room and a laundry room. The apartment was completely refurbished in 2019.
Various (international) schools and organizations in the immediate environment.
A stone’s throw from Frederik Hendriklaan (the Fred), the best shopping street in The Hague with an abundance of shops, including many specialist food retailers, a renowned bookshop, fashion retailers, two supermarkets, several tea rooms and restaurants. Within walking distance of the public library, Scheveningen harbour and the beach and several green areas such as: Scheveningse Bosjes, Westbroek Park and Sorghvliet Park. Public transport is just around the corner. Excellent connections to major motorways.
Send an email to Ivo from LaCle makelaars to make an appointment to view this turnkey apartment.

Ground floor

Entree met bellentableau en brievenbussen, hal met lift naar de derde etage, entree van de woning met meterkast en ingebouwde garderobekast met spiegeldeuren, slaapkamer (4,13x2,98), zwevend toilet met fontein, moderne gastenbadkamer (2,12x1,98) met inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator, tweede slaapkamer (4,13x2,67), wasruimte (2,07x1,83) met aansluiting voor wasmachine en droger. Ouderslaapkamer (5,18x3,18) met toegang tot een klein balkon aan de achterzijde en een ruim balkon aan de zuidzuidwest zijde. Inbouwkast met spiegel. En suite een moderne badkamer (2,38x2,41) met zwevend toilet, inloopdouche, een wastafelmeubel met waskommen en lades, tevens een design radiator. Walk in closet (2,45x1,60). Inpandige berging (4,05x1,99/1,33) met aparte ruimte voor Intergas HR-combi ketel bouwjaar 2018. Moderne open keuken met een koel-vries combinatie, vaatwasser, combi-oven en een composiet aanrechtblad. Het kookeiland beschikt over een Bora ceran kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een spoelbak. De keuken biedt evenals de ouderslaapkamer toegang tot het zijbalkon. Zonnig balkon op zuidoostzuid zijde. Eetgedeelte (ca. 5,17x8,43) met open haard (gas). Woonkamer (5,17x6,11).

Balcony

Zonnig balkon op de hoek aan de voorzijde gelegen, ligging zuidoostzuid en naast de keuken en de ouderslaapkamer een zonnig balkon ligging zuidzuidwest. Dit balkon is voorzien van een zonnescherm over de hele lengte van het balkon. Bij de hoofdslaapkamer zit aan de achterzijde nog een klein derde balkon.

Details

Keuken: Moderne open greeploze keuken (Tulp) met een koel-vries combinatie, vaatwasser, combi-oven en een composiet aanrechtblad. Het kookeiland beschikt over een Bora ceran kookplaat met geïntegreerde afzuiging en een spoelbak.
Badkamer: Twee badkamers, waarvan 1 aan de hoofdslaapkamer gelegen. Luxe sanitair.
Berging: Inpandige berging en berging in de kelder (ca. 4 m2).
Electra: Meterkast met 10 groepen, 3x aardlekschakelaar, nieuwe schakelkast, H&L tariefmeter.
Verwarming: Intergas HR combiketel bouwjaar 2018
Isolatie: Geheel HR++ dubbel glas, geplaatst in 2019. Propellers op de radiatoren. Extra elektrische radiator in de woonkamer.
Ventilatie: Deze kan op het dak ingesteld worden via de technisch beheerder.
Staat van onderhoud binnen: Uitstekend. Dit appartement kan direct betrokken worden. Eind 2019 zijn alle tegels vervangen, nieuwe badkamers, nieuwe keuken, inbouwkasten geplaatst etc.
Vloer: Nieuwe eiken lamellen parketvloer.
Staat van onderhoud buiten: Goed. Alle daken zijn onlangs vervangen en/of gedeeltelijk gerenoveerd. Het schilderwerk is net gedaan. Kozijnen in 2019 gedaan. Renovatie riool. Nieuwe hovenier met tuinplan voor komende 5 jaar.
Zonwering: Alle kamers en de ouderbadkamer zijn voorzien van Luxaflex zonwering. Het zijbalkon heeft over de hele breedte een zonnescherm met elektrische bediening.
Parkeermogelijkheden: Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder (nr. 20a). Relatief veel parkeerruimte beschikbaar op straat nabij de voordeur.
Parkeerkosten: Betaald parkeren op straat vanaf 13.00. Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk.
Bereikbaarheid: Goed, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen.
Ligging: Grenzend aan Van Stolkpark, Belgisch Park en Statenkwartier. Statige lanen, historische woningen, uitbundig groen, dichtbij stad en zee. Het Van Stolkpark in Den Haag is een van de meest bevoorrechte plekken om te wonen. Hier woont u in een omgeving met een rijk aanbod aan voorzieningen. Op 15 minuten afstand van het Centrum van Den Haag en nabij het strand en de Fred.
VvE: Actieve VVE. ’s-Gravenstate (Scheveningseweg 25-141 en Rusthoekstraat 2-22a), bijdrage € 388,- p/m.
Inschrijving KvK: ja, jaarlijkse vergadering: ja, periodieke bijdrage: ja, reservefonds: ja, onderhoudsplan: ja, opstalverzekering: ja
’s Gravenstate IV is een bestaand appartementsgebouw met ruime appartementen en onderliggende parkeergarage. Bestaande bouw is aangepast aan de hoogste kwaliteitseisen van hedendaags woonklimaat. De centrale entreehal wordt momenteel gemoderniseerd.
Grond: Eigen grond. Bij het appartementencomplex ’s Gravenstate I-IV hoort een gemeenschappelijke tuin van ca. 1800 m2 die bij een duurzame hovenier in onderhoud is.
Clausules: Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.
Energieprestatiecertificaat: Aanwezig, label C, geldig tot 15-09-2030.

ZonZone

Close

Recently viewed