slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Soestdijksekade 1060, 2574 EP The Hague

€189,000 f.o.t.c.
Type of residence House, houseboat, detached house
Plot size 96 m²
Liveable area 86 m²

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering. De koopovereenkomst moet echter nog worden getekend met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woonark. Mocht u deze op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house
    Construction period 1982
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06091
Asking price €189,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 05 June 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 96 m²
Effective area 86 m²
Content 288 m³
Surface area other inner rooms 2 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Balcony 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Number of balconies 1
Outdoors
Location At waterside
Residential area
Unobstructed view
On waterway
Near public transport
Near school
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a shower Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes

Definition

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering. De koopovereenkomst moet echter nog worden getekend met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woonark. Mocht u deze op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ZEER RUIME EN INSTAPKLARE WOONARK MET VASTE LIGPLAATS OP EEN PRACHTIGE PLEK TEGENOVER HET ZUIDERPARK AAN DE SOESTDIJKSEKADE IN DEN HAAG. DEZE RECENT VOLLEDIG GERENOVEERDE EN GEMODERNISEERDE WOONARK HEEFT GROTE RAAMPARTIJEN AAN DE WATERZIJDE WAARDOOR ER VEEL LICHT BINNENKOMT. MET MAAR LIEFST 3 RUIME SLAAPKAMERS.
Woonark "Roos" is in 1982 gebouwd door woonarken en betoncascobedrijf P.H. Geugjes te Broek Inwaterland. De volledige renovatie en modernisering is in 2018 afgerond waardoor deze woonark instap klaar is. De ligging is zeer gunstig: Tegenover de ingang van het Zuiderpark op de kruising van de Moerweg met de Soestdijksekade en op fietsafstand van de Haagse Markt en het strand van Kijkduin.

Indeling:
Via de entree komt u in de lange hal die toegang biedt aan alle ruimtes. De riante en lichte woonkamer (7,84m x 3,80m) heeft veel raampartijen, waaronder grote openslaande ramen, waardoor er lang van de zon en het uitzicht op het water genoten kan worden. De volledig vernieuwde open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De woonkamer is net als de rest van de boot voorzien van een OBS houten vloer en glad gestucte wanden. De stopcontacten zijn tevens voorzien van usb-oplaadpunten en de thermostaat bevindt zich naast de woonkamerdeur. De deur aan het eind van de woonkamer leidt naar het deels inpandige terras aan het water en gelegen is op het zuiden en waar u dus heerlijk kunt zitten in de zon.

De geheel gemoderniseerde en deels betegelde badkamer (3,17m x 2,20m) is voorzien van een zwevend toilet, designradiator, wastafelmeubel en douche. Ook hier zorgt een groot raam voor voldoende natuurlijk licht. Voor de badkamer bevindt zich nog een speciale wasruimte waar een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden en alwaar de CV zich bevindt.

Aan de lange gang bevinden zich 3 slaapkamers (3,60m x 2,90m; 2,90m x 2,90m; 3,20m x 3,80m) met allen een grote raampartij, glad gestucte wanden en voldoende stopcontacten, mede voorzien van usb-oplaadpunten.

Het casco bestaat uit twee, op deskundige wijze gekoppelde betonnen bakken en er is een betonnen omloop. Het casco is bereikbaar via diverse luiken en kan gebruikt worden als bergruimte (0,60m hoog). De ark verkeert in goede staat van onderhoud en is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. Voor de ark is de kade in gebruik als parkeerplaats voor meerdere voertuigen. Tevens staat er een houten berging van ca. 4 m2.

Kortom een ideale en prachtig afgewerkte woning voor mensen die niet willen klussen en graag vrij op het water willen wonen. Met enerzijds de rust van het Zuiderpark en anderzijds de bedrijvigheid eromheen.

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1982;
* 2017/2018 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Drie slaapkamers;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* CV Remeha bjr. 2017;
* Elektra; 10 groepen en 2 aardlekschakelaars;
* Houten berging ca 4m2;
* Voldoende gratis parkeergelegenheid op de kade voor de woonark;
* Tegenover het Zuiderpark en vlakbij het openbaar vervoer;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 275,- per half jaar.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Extra

Recently viewed