slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: www.thuisinwoonarken.nl

€275,000 f.o.t.c.
Address: Soestdijksekade 1060, 2574 EP The Hague
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Plot size 141.08 m²
Liveable area 82.52 m²
Acceptance By consultation

Note

General

VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER!
MODERNE EN ZEER ROYALE WOONARK MET EEN RIANT (50M) DRIJVEND TERRAS (2019), WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER, EEN BERGING OP DE KADE EN GELEGEN OP EEN PRACHTIGE PLEK TEGENOVER HET ZUIDERPARK AAN DE SOESTDIJKSEKADE IN DEN HAAG

Woonark "The Pearl" is in 2018 gerenoveerd en een jaar later voorzien van een heerlijk ruim terras (ca. 50M2). D... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
    Construction period 1982
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08830
Asking price €275,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 01 March 2023
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 141.08 m²
Floor Surface 82.52 m²
Content 279 m³
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 58.56 m²
Balcony 5.05 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside, Near public transport, Near school, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Orientation South west
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta 28C
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating
Has AC Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes

Description

VRIJSTAAND WONEN OP HET WATER!
MODERNE EN ZEER ROYALE WOONARK MET EEN RIANT (50M) DRIJVEND TERRAS (2019), WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, RUIME BADKAMER, EEN BERGING OP DE KADE EN GELEGEN OP EEN PRACHTIGE PLEK TEGENOVER HET ZUIDERPARK AAN DE SOESTDIJKSEKADE IN DEN HAAG

Woonark "The Pearl" is in 2018 gerenoveerd en een jaar later voorzien van een heerlijk ruim terras (ca. 50M2). Deze geweldige woonark verkeerd in goede staat. Dol op varen of vissen? Dan is dit de plek waar u wilt wonen. De ligging van de woonark is zeer gunstig: via het laakkanaal vaart u zo naar het centrum, of wat verder richting de Vlietlanden of bijvoorbeeld Delft. Centraal gelegen tegenover de ingang van het groene Zuiderpark en verder nabij openbaar vervoer en bovenal op fietsafstand van strand en duinen, de Haagse Markt en de Haagse binnenstad.

Indeling (zie plattegrond voor maatvoering)
Via de entree komt u in de hal met aangrenzend een lange gang die toegang biedt aan alle ruimtes. De riante en lichte woonkamer heeft veel raampartijen, waaronder grote openslaande ramen met toegang tot het super fijne terras met paviljoen voor beschutting tegen zon en/of wind en gelegen op het zuidwesten. Het is de ideale plek om van zon en natuur te genieten. De deur aan het einde van de woonkamer leidt naar het overdekt terras, voorzien van elektra en licht en vanaf hier ook toegang tot het drijvende terras.

Ook in de zomer is het met de aanwezige airconditioning aangenaam vertoeven in het woongedeelte van deze woonark. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De woonkamer is net als de rest van de boot voorzien van een laminaat vloer en glad gestucte wanden. De stopcontacten zijn tevens voorzien van usb-oplaadpunten en de thermostaat bevindt zich naast de woonkamerdeur.

De moderne badkamer is voorzien van een zwevend toilet, designradiator, wastafelmeubel en douche. Ook hier zorgt een groot raam voor voldoende natuurlijk licht. Naast de badkamer bevindt zich een speciale wasruimte waar een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden alsmede de opstelplaats van de CV.

Aan de lange gang bevinden zich 3 slaapkamers met allen een grote raampartij, glad gestucte wanden en voldoende stopcontacten, mede voorzien van usb-oplaadpunten.

Het casco bestaat uit twee, op deskundige wijze gekoppelde betonnen bakken en er is een betonnen omloop. Het casco is bereikbaar via diverse luiken. De woonark verkeert in goede staat van onderhoud en is aangesloten op alle nutsvoorzieningen.

Kadetuin
Voor de ark staat op de kade een houten berging van ca. 4 m2. De kade over de gehele lengte van de woonark kan gebruikt worden voor het realiseren van een kadetuin, in te richten met losse elementen zoals bloembakken en/of een lounge-set. Een kadetuin met omheining is ook mogelijk, hiervoor dient een kadevergunning te worden aangevraagd bij de gemeente.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld (precario) € 626,75 p/j voor de woonark en € 278,40 p/j voor het drijvend terras.

Kortom een ideale en heerlijk ruime woonark voor een stel of gezin die niet willen klussen en graag vrij op het water willen wonen. Met enerzijds de rust van het vrijstaand wonen en anderzijds de stadse bedrijvigheid eromheen.

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1982;
* 2018 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd;
* Drie slaapkamers;
* CV Remeha bjr. 2017;
* Elektra; 10 groepen en 2 aardlekschakelaars;
* Houten berging ca 4 M2 voorzien van elektra en licht;
* Totaal ca. 58 m2 buitenruimte, ca 6 m2 overdekt en ca 52M2 drijvend terras gelegen op het zuidwesten;
* Mogelijkheid om pleziervaartuig aan te meren bij de woonark;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en terrasvergunning;
* Gelegenheid om kadetuin te creëren over de gehele lengte van de woonark;
* Tegenover het Zuiderpark en vlakbij het openbaar vervoer;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs;
* Biedingen verlopen via divamakelaars.nl/eerlijkbieden
* Oplevering in overleg
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Overdracht bij Notariskantoor Matzinger Eversdijk in Den Haag
* Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed