slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Soestdijksekade 1104, 2574 EP The Hague

€300,000 f.o.t.c.
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Plot size 60 m²
Liveable area 130 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WAAN JE OP VAKANTIE ALS JE DEZE WATERVILLA OP STAPT! HET BUITENTERRAS OP HET ZUIDWESTEN GEEFT UITZIC... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
    Construction period 1991
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06524
Asking price €300,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 May 2020
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1991
Roof materials Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 60 m²
Effective area 130 m²
Living area 30.75 m²
Kitchen area 18.62 m²
Content 390 m³
Surface area other inner rooms 12 m²
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Balcony 9.84 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
Near park
Near public transport
Near school
On a quiet street
On waterway
Open position
Residential area
Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Has a balcony Yes

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WAAN JE OP VAKANTIE ALS JE DEZE WATERVILLA OP STAPT! HET BUITENTERRAS OP HET ZUIDWESTEN GEEFT UITZICHT OP HET ZUIDERPARK EN DE WATERVILLA IS VAN BINNEN ZEER ROYAAL EN LICHT. LAAT DEZE BUITENKANS NIET AAN JE VOORBIJ GAAN. De watervilla is voorzien van 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot creëren van twee extra slaapkamers door de inloopkast en het smallere gedeelte van de woonkamer om te bouwen), nette badkamer, royale woonkamer met buitenterras op het zuidwesten en charmante leefkeuken. Tevens is er voldoende opbergruimte aanwezig.

Indeling:
Entree op kade niveau met voldoende ruimte voor een kapstok. Een kleine trap naar boven en naar beneden leiden naar de andere ruimtes. Op de benedenverdieping bevindt zich aan de linkerzijde de eerste slaapkamer (4,75, x 3,87/2,97m) met aan beide zijde ramen. Tevens is hier toegang tot de riante opbergruimte onder de entree met wasmachineaansluiting en een vaste kast met opstelplaats voor CV-ketel en meterkast.

Naast de trap bevindt zich nog een vaste kast en daarnaast het separate toilet. De ruime badkamer (3,88m x 3,29m) is voorzien van een badkuip op pootjes, brocante wastafelmeubel en separate douche. De slaapkamer aan de andere zijde (2,90m x 4,75m) is ook voorzien met ramen aan beide zijde. In deze slaapkamer bevindt zich een aparte kamer die gebruikt wordt als inloopkast maar ook om te bouwen is tot een slaapkamer (3,29m x 2,39/1,66m).

Op de bovenverdieping stapt u direct de royale L-vormige woonkamer (4,75m x 6,46/9,39m) binnen. De vele ramen maken het tot een heerlijk lichte ruimte. Het smallere deel (2,47m x 4,12m) is om te bouwen tot een slaapkamer of afgesloten werkruimte. De riante leefkeuken (4,75m x 3,92m) is voorzien van ramen aan 3 zijden en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel, waardoor het een heerlijke plek is om te vertoeven. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat van M-system. De afzuigkap is weggewerkt in een landelijke schouw.

Het buitenterras op het zuidwesten (2,40m x 4,10m) is te betreden via de woonkamer. Rondom is de watervilla voorzien van een zeemrand van ca. 0,80 m breed. Mogelijkheid tot plaatsen van drijvend terras. Uitzicht op het Zuiderpark en vlakbij diverse scholen, winkels, sportclubs en openbaar vervoer.

Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt en kom snel bezichtigen!

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1991;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Twee slaapkamers met een mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren;
* Royale woonkamer en leefkeuken;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* Rioolpomp Homa 2017
* CV Remeha bj 2012;
* Elektra; 8 groepen en 1 aardlekschakelaar;
* Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
* Buitenterras van ca. 10 m2;
* Zeemrand om gehele woonark van ca 0,80 m breed;
* Parkeergelegenheid op de kade vóór de woonark;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Oplevering in overleg

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 286,23 per half jaar.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed