slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Makelaar Rustenburg Oostbroek www.rustenburg-oostbroek.nl

€225,000
Address: Soestdijksekade 268, 2574 AW The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 141 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance By consultation

Note

General

SPEELS EN UNIEK 3-KAMER TOP-APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, RUIME WOONKAMER MET TOEGANG TOT HET ZONNIGE BALKON AAN DE VOORZIJDE EN EEN TWEEDE BALKON MET BALKONKAST AAN DE ACHTERZIJDE!

Het appartement is gelegen op de grens van de wijk Leyenburg en Rustenburg-Oostbroek met uitzicht over het water van de Soestdijksekade. De woning is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en winkelcentr... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1927
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08778
Asking price €225,000
Service costs €35
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 03 December 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 141 m²
Floor Surface 82 m²
Content 298 m³
Surface area other inner rooms 0.55 m²
External surface area 7.7 m²
Balcony 8.03 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta 28c
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AL 766
Range Condominium
Ownership Ground lease

Description

SPEELS EN UNIEK 3-KAMER TOP-APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS, RUIME WOONKAMER MET TOEGANG TOT HET ZONNIGE BALKON AAN DE VOORZIJDE EN EEN TWEEDE BALKON MET BALKONKAST AAN DE ACHTERZIJDE!

Het appartement is gelegen op de grens van de wijk Leyenburg en Rustenburg-Oostbroek met uitzicht over het water van de Soestdijksekade. De woning is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en winkelcentrum Leyenburg. Het centrum van Den Haag, de treinstations en het strand zijn allen goed bereikbaar met OV of fiets. Ook scholen en sportfaciliteiten zijn in de buurt. Het Zuiderpark ligt op slechts 10 minuten lopen. Hier vind je verschillende sportaccommodaties, een zwembad, wandel- en skateroutes en is het een ideale plek voor sport en ontspanning.

Indeling (zie voor de maatvoering bijgaande plattegronden):
Vanaf de brede Soestdijksekade leidt het typisch Haags portiek naar de entree van de woning op de top-etage. Het grote voordeel is uiteraard geen bovenburen en bijzonder fraai uitzicht over het kruispunt en het water.

U komt binnen in de gang welke u toegang geeft tot alle vertrekken waaronder het toilet en de vaste kast met hier de aansluiting voor zowel de wasmachine als droger. De badkamer, bij binnenkomst direct aan uw rechterzijde, is goed verlicht door het natuurlijke lichtinval. Ook beschikt de ruimte over een handige indeling en is voorzien van een design radiator, afgesloten douchecabine en een wastafel met spiegelkast.

De keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven met daarboven een geïntrigeerde 4-pits gaskookplaat, vaatwasser en koelkast. Verder heeft u vanuit de keuken toegang tot het balkon aan de achterzijde met daar de balkonkast welke zorgt voor extra opbergruimte. Ook de naastgelegen slaapkamer biedt u, door middel van de openslaande deuren toegang tot het achterbalkon. Deze slaapkamer is voorzien van vier handige vaste kasten en biedt, door het formaat, voldoende ruimte voor een groot bed en een garderobekast. De tweede slaapkamer aan de voorzijde geeft u fijn uitzicht over het vaarwater en is net zoals de rest van de woning voorzien van een laminaatvloer.

Door de hoekligging heeft het appartement een speelse indeling en de beschikt het over een extra balkon aan de voorzijde. Dit balkon, gelegen op het zuidwesten, is toegankelijk vanuit de ruime woonkamer. De woonkamer is verder van ruimformaat en zeer licht door de grote raampartijen.

Kortom: Bent u op zoek naar een ruime woning met twee slaapkamers op loopafstand van het openbaar vervoer? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond. Natuurlijk kunt u ook meer informatie aanvragen via ons kantoor.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1927;
• Recht van erfpacht eeuwigdurend heruitgegeven middels obligatoire overeenkomst, canon en beheerkosten zijn eeuwigdurend afgekocht;
• Circa 82 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel F, geldig tot 15-03-2025;
• Ruim achterbalkon op het noorden met handige balkonkast;
• Tweede balkon aan de voorzijde gelegen op het zuidwesten;
• Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 4 groepen;
• Cv-ketel merk Remeha Avanta 28c, bouwjaar 2012 ;
• Actieve VvE 1/11e aandeel, bijdrage € 35,- per maand zal in 2023 worden aangepast naar 0,5% van de herbouwwaarde.
• Top-hoekappartement, dus geen bovenburen;
• Op loopafstand van diverse scholen, winkelcentrum Monnickendamplein en openbaar vervoer.

Verkoopcondities:
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed