slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Soestdijksekade 807, 2574 CG The Hague

€137,500 f.o.t.c.
Type of residence House, houseboat, detached house
Plot size 120 m²
Liveable area 55 m²

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud. De koopovereenkomst moet echter nog worden getekend met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WOONARK AAN H... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house
    Construction period 1980
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06131
Price €137,500 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 August 2018
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 120 m²
Effective area 55 m²
Content 245 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Surface area external storage rooms 3.75 m²
Surface area external, linked storage rooms 65 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Sheltered location
Open position
On waterway
Near public transport
Near school
Type Front yard
Orientation South
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Gas fireplace
Has a shower Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes

Definition

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud. De koopovereenkomst moet echter nog worden getekend met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WOONARK AAN HET BREDE WATER VAN DE SOESTDIJKSEKADE IN DEN HAAG. LICHTE WOONKAMER MET GROTE RAAMPARTIJEN AAN DE WATERZIJDE EN AUTHENTIEKE KACHEL.
Woonark "Kallista" is in 1980 gebouwd en is ideaal voor een startende waterbewoner. De woonark verdiend wel enige liefde en is door iemand met twee rechter handen naar eigen inzicht in te delen. De locatie is uitstekend, door de ventweg ligt de woonark op het rustige gedeelte aan de Soestdijksekade in de wijk Leyenburg in Den Haag. De ligging is zeer gunstig: op loopafstand van het Zuiderpark, op fietsafstand van het gezellige winkelcentrum Leyenburg en het strand van Kijkduin.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal die toegang biedt aan alle ruimtes, waaronder ook een separaat toilet. De lichte woonkamer (6,94m x 3,43m) heeft een half open keuken met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en dubbele gootsteen. Boven de gaskooplaat is een prachtig geschilderd tegelwerk. De keukenbar scheidt de keuken van het woongedeelte en de woonkamer is voorzien van een authentieke kachel die voldoende warmte geeft. Een smalle deur leidt naar het terras aan het water waar u heerlijk kan zitten in het late avondzonnetje.

De slaapkamer (3,33m x 2,90m) naast de woonkamer heeft een vaste hoekkast en biedt toegang tot de badkamer met douche en wastafel. De tweede slaapkamer (4,34m x 2,02m) heeft een lichtkoepel die zorgt voor veel lichtinval en biedt toegang tot de "kelder". Deze is 1 meter hoog en 4,25m x 3,94m groot. Zowel in de badkamer als de tweede slaapkamer bevindt zich een wasmachineaansluiting. Ook de geiser (Vaillant) bevindt zich in de vaste kast. De elektrameter bevindt zich in de gang naast de voordeur.

De voortuin is geheel betegeld en voorzien van een houten berging (2,20m x 1,70m) met een extra brede deur zodat er ook een motor in de berging geplaatst kan worden.

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1980;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Twee slaapkamers;
* Terras op het noorden;
* Voortuin op het zuiden;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* Vaillant geiser;
* Elektra; 4 groepen en 1 aardlekschakelaar;
* Houten berging met brede deur voor motor;
* Vlakbij Zuiderpark en openbaar vervoer;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs
* Oplevering in overleg

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 192,40 per half jaar.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen. Wij hebben ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Extra

Recently viewed