slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Soestdijksekade 823, 2574 CG The Hague

€300,000 f.o.t.c.
Type of residence House, houseboat, detached house
Plot size 53 m²
Liveable area 134 m²
Acceptance By consultation

Note

General

EEN HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK VAN TWEE VERDIEPINGEN LANGS DE VENTWEG AAN DE SOESTDIJKSEKADE MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS. RIANT EN RUSTIG WONEN MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL EN TOCH VLAKBIJ ALLE BELANGRIJKE VOORZIENINGEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET ZUIDERPARK.
Deze zeer nette woonark is altijd netjes bijgehouden en recent nog geschilderd aan de buitenzijde. Dit schilderwerk verleent deze w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house
    Construction period 1986
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06538
Asking price €300,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 11 January 2020
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Roof materials Bitumen
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 53 m²
Effective area 134 m²
Living area 30.94 m²
Kitchen area 7.2 m²
Content 390 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 53 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport
On waterway
Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation South
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Bosch
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Has AC Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes

Definition

EEN HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK VAN TWEE VERDIEPINGEN LANGS DE VENTWEG AAN DE SOESTDIJKSEKADE MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS. RIANT EN RUSTIG WONEN MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL EN TOCH VLAKBIJ ALLE BELANGRIJKE VOORZIENINGEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET ZUIDERPARK.
Deze zeer nette woonark is altijd netjes bijgehouden en recent nog geschilderd aan de buitenzijde. Dit schilderwerk verleent deze woonark ook zijn zonnige uiterlijk. Tevens is de voortuin gesitueerd op het zuiden wat het een heerlijke plek maakt om buiten te zitten.

Indeling:
De entree van de woonark is op straatniveau en kan zeker statig genoemd worden. De hoge hal (3,47m hoog) geeft goed overzicht over de verdiepingen. De bovenste verdieping is te bereiken met een 6-treeds trap. Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime woonkamer (4,53m x 6,83m) met prachtig uitzicht over het vaarwater. De woonkamer is voorzien van een authentieke stenen open haard en airco. De half gesloten keuken (2,40m x 3,00m) is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Tegenover de entree bevinden zich het toilet en een vaste kast met wasmachineaansluiting. Daarnaast bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en bad. Het bad bevindt zich op dit moment onder de vaste kasten die in de badkamer zijn ingebouwd. Aan de linkervoorzijde is de eerste slaapkamer (4,20m x 2,71m) gesitueerd. Deze is ook voorzien van een wastafel.

De onderste verdieping kan ook bereikt worden met een 6-treeds trap. Hier bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers van ca. 10m2, 9m2, 10m2 en 14m2 met voldoende licht door de strategisch gesitueerde ramen. Onder de entree bevindt zich een grote opbergruimte en in de hal bevinden zich nog 2 vaste kasten waar de pomp, CV-ketel en meterkast gesitueerd zijn. De eerste slaapkamer beneden is ook nog voorzien van vaste kasten.

Om de woonark zit een zeemrand van ca 1,10m en voor de woonark bevindt zich nog een betegelde voortuin van ca. 53m2 op het zuiden, met een houten berging (2,62m x 2,42m). Op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en tevens op fietsafstand van het strand van Kijkduin.

Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt en kom snel bezichtigen!

Bijzonderheden:
* Beton casco bouwjaar 1986;
* Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
* Vijf slaapkamers;
* Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
* Rioolpomp Homa bjr. 2017;
* CV Bosch bjr. 2008;
* Elektra; 6 groepen en 1 aardlekschakelaar;
* Houten kozijnen met dubbel glas;
* Houten vrijstaande berging ca 6m2;
* Betegelde voortuin van ca 53m2;
* Zeemrand om gehele woonark van ca 1,10m breed;
* Voldoende parkeergelegenheid op de kade voor de woonark;
* De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities;
* Oplevering in overleg

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld ca. € 257,40 per half jaar.

Al onze makelaars zijn zelfstandig ondernemer. Daarom verzoeken wij u voor specifieke informatie over deze woonark contact op te nemen met onze woonark specialist Armin Streekstra.

DIVA Hofstad Hypotheken & Verzekeringen heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor alle woningen geldt dat de vermelde afmetingen een indicatie is en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Floor plans

Extra

Recently viewed