slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: www.thuisinwoonarken.nl

€185,000 f.o.t.c.
Address: Soestdijksekade 867, 2574 AX The Hague
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Plot size 100 m²
Liveable area 66 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort nieuwe woonarken! Mocht u deze woonarken op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK "MON RÊVE" V... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
    Construction period 1978
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06169
Price €185,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 12 April 2021
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 66 m²
Content 181 m³
Surface area external storage rooms 5.52 m²
Surface area external, linked storage rooms 3.7 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On waterway
Boiler
Type of boiler Intergas HR 22
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort nieuwe woonarken! Mocht u deze woonarken op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK "MON RÊVE" VAN MAAR LIEFST 19 METER AAN DE SOESTDIJKSEKADE MET RIANTE WOONKAMER MET MODERNE OPEN KEUKEN . VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL .

Deze leuke woonark is altijd netjes onderhouden en in 2018 is de badkamer gerenoveerd. Tevens is de op de kade gelegen voortuin gesitueerd op het zuiden wat het een heerlijke plek maakt om buiten te vertoeven. Het openbaar vervoer is op 1 minuut lopen waarna je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag bent. Lekker ontspannen doen we in het Zuiderpark, of met de fiets binnen 12 minuten uitwaaien op het strand van Kijkduin.

Indeling:
De entree van de woonark is op kadeniveau en kan zeker knus genoemd worden. Via de stenen trap komt u binnen in de gang welke u toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime woon-/eetkamer met prachtig uitzicht over het vaarwater, waar de omringde ramen zorgen voor een lichte en open sfeer. De gebogen plafonds en de houten vloerdelen maken de woonkamer nog eens extra sfeervol. Aan de rechterzijde van de woonark is de brede zeemrand aanwezig met aanlegmogelijkheid voor een kleine boot. De open keuken is voorzien van veel opbergruimte, een vrijstaande koelkast, een vaatwasser en diverse inbouwapparatuur zoals oven, gaskookplaat en afzuigkap.

Tegenover de entree bevindt zich een vaste kast met daarin de meterkast. Daarnaast de eerste slaapkamer, die op dit moment gebruikt wordt als kleding en werkkamer, maar ook zeker geschikt is als kinderkamer. De naastgelegen badkamer is in 2018 volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Verder is deze sfeervolle en moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel, het toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de linker voorzijde is de grote slaapkamer gesitueerd.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en alle faciliteiten waaronder gas, water, elektra, riolering.

Het is toegestaan om over de gehele lengte van de woonark de kade(tuin) gelegen op het zuidwesten in gebruik te nemen. De woonark beschikt tevens over een houten berging voor het stallen van uw fietsen en/of BBQ, en is op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en op fietsafstand van het strand van Kijkduin.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 444,- per jaar. Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! U wilt deze woonark zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

Bijzonderheden:
- Beton casco, houten opbouw bouwjaar 1978;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten!
- Twee slaapkamers;
- Moderne open keuken met inbouwapparatuur;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
- Voorzien van een geldige vergunning voor de schuur met elektra;
- Rioolpomp Homa saniboy GSP, bouwjaar 2012;
- Cv ketel Intergas HR 22, bouwjaar 2009;
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Betegelde kade(tuin) op het zuidwesten;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering;
- De motorboot is ter overname beschikbaar;
- Woonarken hebben een eigen "huisnummer" t.w. 867, hou voor de navigatie aan Soestdijksekade 71, de woonark is gelegen tegenover dit huisnummer!

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs
• Oplevering in overleg, korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.
• Woonarken hebben een eigen "huisnummer" t.w. 867, hou voor de navigatie aan Soestdijksekade 71, de woonark is gelegen tegenover dit huisnummer.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed