slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Bij DIVA Makelaar Armin Streekstra www.thuisinhetbezuidenhout.nl

€325,000
Address: Theresiastraat 126, 2593 AS The Hague
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Plot size 133 m²
Liveable area 93 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

ZEER FRAAI 3-, VOORHEEN 4-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET BALKON AAN VOOR EN ACHTERZIJDE GELEGEN IN DE HIPPE WIJK BEZUIDENHOUT. DE THERESIASTRAAT IS VOORZIEN VAN DIVERSE WINKELS EN LEUKE RESTAURTANTS EN BARRETJES. GELEGEN NABIJ HET HAAGSE BOS EN UITVALSWEGEN.

De gehele woning is voorzien van een prachtige houten vloer en strak gestucte wanden. Zowel de badkamer als de keuken zi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
    Construction period 1957
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA06642
Asking price €325,000
Service costs €160
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 July 2020
Construction
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 133 m²
Effective area 93 m²
Living area 41.81 m²
Kitchen area 6.68 m²
Content 304 m³
Surface area other inner rooms 0.5 m²
Surface area external storage rooms 21 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Balcony 4.55 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near shopping center
Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Ferroli
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Walkin shower
Washbasin furniture
Washingmachine connection
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Description

ZEER FRAAI 3-, VOORHEEN 4-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET BALKON AAN VOOR EN ACHTERZIJDE GELEGEN IN DE HIPPE WIJK BEZUIDENHOUT. DE THERESIASTRAAT IS VOORZIEN VAN DIVERSE WINKELS EN LEUKE RESTAURTANTS EN BARRETJES. GELEGEN NABIJ HET HAAGSE BOS EN UITVALSWEGEN.

De gehele woning is voorzien van een prachtige houten vloer en strak gestucte wanden. Zowel de badkamer als de keuken zijn voorzien van inbouwspots. De Theresiastraat in de wijk Bezuidenhout herken je door de gezellige winkels en restaurants. Er valt zoveel te ontdekken! Doordat de natuur zo dichtbij is kun je gezellig wandelen, fietsen, picknicken en ontspannen. Het Centraal Station en Station Laan van NOI liggen om de hoek evenals de uitvalswegen A12, A4 en A44. Andere voorzieningen zoals kinderdagverblijf, scholen en een speelveld bevinden zich op loopafstand. Nog geen 10 minuten fietsen en u bent in het centrum van Den Haag met nog meer winkels en uitgaansgelegenheden en op 15 minuten van het strand. Kortom, het Bezuidenhout biedt u alles wat u nodig heeft.

Indeling:
Via gesloten portiektrap naar de eerste etage. Achter de voordeur komt u in de ruime hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Rechts vanuit de hal vindt u de meterkast, voorzien van een vernieuwde groepenkast en met voldoende ruimte om eventueel uw jas op te kunnen hangen. Naast de meterkast vindt u het separate toilet met fontein. De zonnige woon-/eetkamer bevindt zich aan de straatzijde en is bijzonder ruim. De woonkamer beschikt tevens over een ruime vaste kast en een balkon op het zuidoosten. Gelegen naast de woonkamer is de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, badkamermeubel met spiegel en verlaagd plafond met inbouwspots aangesloten op een extra stille ventilator. In de badkamer is tevens de opstelplek voor de wasmachine aanwezig.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan de rustige en koele achterzijde en is voorzien van een op maat gemaakte kledingkast en toegang tot het achterbalkon. De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en is voorzien van een dubbele deur naar het achterbalkon en een vaste kast. De strak afgewerkte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser (Bosch), 5-pits gaskookplaat inclusief wok brander (Etna), mooie RVS afzuigkap, oven (Etna) en magnetron (Etna). De keuken beschikt over een vaste kast. Ook vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde te betreden. Het achterbalkon is woning breed en ligt op het noordwesten met einde middag/avondzon. Heerlijk om daar na het werk een wijntje te drinken.

Begint het bij het zien van de foto’s al een beetje te kriebelen? Ziet u uzelf hier al wonen en bent u op zoek naar een woning waar u zo in kan? Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit prachtige appartement met balkon aan voor en achterzijde gelegen in de wijk het Bezuidenhout.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 93m²;
- Keuken voorzien van inbouwapparatuur en 5-pits kookplaat;
- Ruime en lichte woonkamer met grote vaste kast;
- Woning is voorzien van houtenvloer door gehele woning;
- CV ketel: 2009 Ferroli;
- Elektra: 7 groepen
- Parkeervergunning voor bewoner en bezoekers beschikbaar;
- Berging in onderbouw en gemakkelijk te bereiken via achteringang;
- Op loopafstand van school, winkels en openbaar vervoer;
- Actieve VVE, bijdrage € 160,- per maand;
- Eigen grond.

Verkoopcondities;
- Oplevering in overleg;
- Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
- Ongeacht het bouwjaar en de perfecte staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Deze informatie is zoals je mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken je deze informatie om je uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed