slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Rustenburg-Oostbroek www.rustenburg-oostbroek.nl

€215,000
Address: Tienhovenselaan 3, 2574 SV The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 152 m²
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

RUIM EN GOED ONDERHOUDEN 4-KAMER HOEKAPPARTMENT GELEGEN AAN DE TIENHOVENSELAAN MET OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS EN EEN VERRASSEND AANGENAAM EN ZONNIG TERRAS UITKIJKEND OVER DE GEZELLIGE STADSTUINEN.

De wijk Rustenburg-Oostbroek is een kindvriendelijke wijk met aan het einde van de Tienhovenselaan een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. In de nabijheid vindt u de Dierenselaan en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1927
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08419
Asking price €215,000
Service costs €95
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 April 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 152 m²
Effective area 80 m²
Content 277 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 0.72 m²
Surface area external, linked storage rooms 11.66 m²
Balcony 18.24 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, Residential area, Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Intergas HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AL 1589
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges €155.10 per year (variable)

Description

RUIM EN GOED ONDERHOUDEN 4-KAMER HOEKAPPARTMENT GELEGEN AAN DE TIENHOVENSELAAN MET OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS EN EEN VERRASSEND AANGENAAM EN ZONNIG TERRAS UITKIJKEND OVER DE GEZELLIGE STADSTUINEN.

De wijk Rustenburg-Oostbroek is een kindvriendelijke wijk met aan het einde van de Tienhovenselaan een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. In de nabijheid vindt u de Dierenselaan en winkelcentrum Leyenburg voor de dagelijkse boodschappen. Verder op loopafstand het groene Zuiderpark, met diverse sportfaciliteiten en veel groen een mooi park voor spel en ontspanning. Daarnaast bent u met het openbaar vervoer voor de deur binnen een kwartier in het centrum van Den Haag. Ook strand en duinen zijn dichtbij. Met een fietsafstand van zo'n 10-15 minuten kunt u genieten van een mooie wandeling door duinen of een heerlijke stranddag.

Indeling:
Via de trap van dit typisch Haagse portiek komt u bij dit goed verzorgde 4-kamer appartement gelegen op de eerste etage. U komt binnen in de gang welke toegang biedt tot de twee slaapkamers, het toilet, de kleurrijk betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel en de ruime woon-/eetkamer.

Aan uw rechterzijde vindt u de eerste slaapkamer, uitermate geschikt als kinderkamer of bijvoorbeeld studeerkamer. De naastgelegen tweede slaapkamer is door de grote ramen een fijne en lichte kamer met uitzicht over de rustige straat. Aan het einde van de gang komt u uit in de woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Door de open verbinding met de eetkamer is er fraai lichtinval van beide kanten en dat maakt het tot een fijne, lichte ruimte waar het heerlijk vertoeven is. Mooi afgewerkt met aandacht voor detail, zoals de sierlijsten op het plafond.

Vanuit de woonkamer loopt u dus zo door naar de achtergelegen eetkamer, gescheiden door een ronde toog. De eetkamer geeft u toegang tot de keuken en middels de schuifpui tot het ruime L-vormige riante terras gelegen op het zuiden. Door de ligging van het terras kunt u al vroeg in het seizoen vaak windstil genieten van het zonnetje op uw eigen terras. Het terras kijkt uit over de gezellige en goed onderhouden stadstuinen en het groene dak van het ondergelegen winkelpand. Tevens beschikt het terras over een balkonkast met hierin de aansluiting voor de wasmachine en hier vindt u ook de vrijwel nieuwe cv-ketel uit 2018.

De keurige moderne en lichte keuken is voorzien van een ingebouwde koel/vrieskast, afzuigkap en een 4-pits kookplaat met daaronder een ingebouwde oven. Door de praktische indeling heeft u veel opbergmogelijkheden in de keuken.

Ziet u zich al hier al wonen en heerlijk genieten met een goed boek en een gekoeld drankje op uw eigen terras? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit ruime appartement met zonnig terras gelegen in de wijk Rustenburg- Oostbroek.

Bijzonderheden
• Gebouwd in 1927;
• Erfpacht eeuwig durend, Canon € 77,55 per half jaar incl. beheerskosten;
• Circa 80m2 woonoppervlakte;
• Ruim en zonnig terras op het zuiden met balkonkast;
• Volledige woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
• Schuifpui met toegang tot het terras;
• Elektra: 6 groepen met 1 aardlekschakelaar;
• cv-ketel merk Intergas, bouwjaar; 2018;
• Actieve VvE 1/6e aandeel, bijdrage € 100,- per maand, inclusief opstalverzekering;
• Nabij openbaar vervoer, winkels en scholen.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed