slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Makelaar Leyenburg www.thuisinleyenburg.nl

€240,000
Address: Veenendaalkade 19, 2547 AA The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 77 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen van de koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

GELEGEN OP HET LEUKSTE STUK... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1952
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08305
Asking price €240,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 17 August 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 77 m²
Content 257 m³
Surface area external storage rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Balcony 11.63 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Loosduinen N 3870
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen van de koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

GELEGEN OP HET LEUKSTE STUKJE VAN DE VEENENDAALKADE EEN RUIM EN LICHT 4-KAMER APPARTEMENT MET CENTRALE EN BOVENAL GEZELLIGE LIGGING TWEE HEERLIJKE BALKONS, EEN GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN MET VRIJ UITZICHT OVER HET WATER EN EEN OP HET NOORDWESTEN, TEVENS EIGEN FIETSENBERGING IN DE ONDERBOUW.

Leyenburg in stadsdeel Escamp is een rustige woonwijk met aan de rand van de wijk het Haga ziekenhuis en het openbaar vervoersknooppunt voor Randstadrail, trams en bussen. De woonboten aan de Veenendaalkade en Soestdijksekade zorgen voor een levendige sfeer. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je uitstekend kunt sporten, ontspannen en in de zomer genieten van een openlucht optreden of festival. Voor de dagelijkse boodschappen heeft u op loopafstand de winkels aan het Monnickendamplein.

Indeling:
Via het afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau en intercom komt u via de trappen bij de entree van het appartement op de 1e etage. U komt binnen in de ruime hal welke u toegang geeft tot vrijwel alle vertrekken waaronder het separate toilet, de badkamer met wastafelmeubel en spiegel en de meterkast.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer met vaste kast welke uitermate geschikt is als bijvoorbeeld een kinderkamer. Deze slaapkamer geeft u door middel van de glazen deur toegang tot het charmante en zonnige balkon gelegen op het zuidoosten. Hier kunt u zomers heerlijk vertoeven en genieten van het fijne uitzicht op de voorbij varende boten aan de Veenendaalkade. Tevens komt u vanuit de hal in de tweede en ruimere slaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het achtergelegen balkon en de keuken. De keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat met daarboven de geïntegreerde afzuigkap, magnetron en koel/vriescombinatie. Tevens in de keuken de opstelplaats voor de wasmachine en de cv-ketel .

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, dit is een lichte ruimte met uitzicht over het water en de woonboten. Ook geeft de woonkamer u toegang tot het balkon aan de voorzijde en komt u via de doorloop met prachtige glazen deuren bij de eetkamer. Verder zijn beide kamers voorzien van een charmante schouw en inbouwkasten. De eetkamer geeft u, net zoals de tweede slaapkamer, toegang tot het balkon middels de openslaande deuren. Het woningbreed balkon kijkt uit over de goed onderhouden stadstuinen en is gelegen op het noordwesten. Het balkon beschikt over een handige vaste kast.

Bij dit appartement behoort een afgesloten berging van ca. 9 m² gelegen in de kelder en toegankelijk vanuit het afgesloten portiek.

Bent u op zoek naar een ruime woning met vrij uitzicht over het vaarwater aan de Veenendaalkade? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit ruime 4-kamer appartement gelegen in de wijk Leyenburg.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1952;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 77 m2 woonoppervlakte;
• Energielabel C, geldig tot 27-02-2027;
• Twee slaapkamers;
• Twee balkons gelegen op het zuidoosten en het noordwesten;
• Voorzien van houten kozijnen met deels dubbelglas en deels enkelglas;
• Elektra: 5 groepen en 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Vaillant, bouwjaar 2007;
• Actieve VvE 1/40ste aandeel, bijdrage € 102,96 per maand, onderhoudsreserve dd. 14-7-2022 €81.948,84;
• Op loopafstand van winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer en het Zuiderpark;
• Gunstig gelegen t.o.v. vele uitvalswegen, het strand van Kijkduin en het centrum van Den Haag;

Verkoopcondities:
• Scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed