slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bij DIVA Makelaar Armin Streekstra www.thuisinleyenburg.nl

€160,000
Address: Veenendaalkade 260, 2547 AX The Hague
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Plot size 5,159 m²
Liveable area 69 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

AGENDA VOL!
Helaas is het als gevolg van de grote belangstelling niet meer mogelijk om een individuele afspraak te plannen. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk a.s. vrijdag 19 juni om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Er kunnen op dit moment geen bezichtigingsafspraken meer gemaakt worden. Mochten wij uit deze serie bezichtigingen geen acceptabel bod ontvangen dan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1952
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA07900
Asking price €160,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 02 August 2020
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 5,159 m²
Effective area 69 m²
Living area 29.27 m²
Kitchen area 6.69 m²
Content 239 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Balcony 6.8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
Near public transport
On waterway
Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Itho
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Description

AGENDA VOL!
Helaas is het als gevolg van de grote belangstelling niet meer mogelijk om een individuele afspraak te plannen. Biedingen verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk a.s. vrijdag 19 juni om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen. Er kunnen op dit moment geen bezichtigingsafspraken meer gemaakt worden. Mochten wij uit deze serie bezichtigingen geen acceptabel bod ontvangen dan gaan wij een tweede ronde organiseren. Wilt u hiervoor in aanmerking komen laat dan uw gegevens achter via de website.

RUIM STARTERS (KLUS)APPARTEMENT OP DE 2E ETAGE MET GEZELLIG UITZICHT OVER HET WATER EN CENTRAAL GELEGEN
Wonen aan het water van de Veenendaalkade? Zelfs voor starters op de woningmarkt behoort dit tot de mogelijkheden! Het betreft een 3- (voorheen 4) kamer appartement met ruime lichte woonkamer en veel opbergmogelijkheden in de diverse vaste kasten. Dit appartement met aan de voorzijde vrij uitzicht over het water, is een echte kluswoning en kan met wat liefde omgetoverd worden tot uw eigen paleis.

De Veenendaalkade ligt aan het water, kent brede trottoirs en een weids uitzicht over de kade met woonboten. Deze kade is een echte blikvanger in de wijk Leyenburg met eengezinswoningen en appartementen in de directe omgeving. Vanaf de brug de zonsondergang bekijken is fenomenaal. Op loopafstand van het Haga-ziekenhuis, scholen en winkelcentrum Leyenburg met oa supermarkten en verswinkels. Het knooppunt van tram, bus en de Randstadrail zijn gelegen op loopafstand. U loopt zo naar het groene Zuiderpark met de vele sportfaciliteiten of stapt op de fiets en u kunt heerlijk genieten van strand en duinen binnen 10 fietsminuten.

Indeling:
Een afgesloten entree met bellentableau geeft toegang tot het portiek en via de trap komt u bij de woning gelegen op de tweede verdieping.

De ruime hal met meterkast geeft toegang tot alle vertrekken. Een riante woonkamer (voorheen en suite) van ruim 10 meter lang met veel lichtinval en vrij uitzicht over het water aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer kunt u het nette balkon betreden. Eveneens vanuit de keuken, gesitueerd aan de achterzijde, heeft u toegang tot het balkon. Het balkon beschikt over een vaste kast met veel opbergruimte en is woning breed. Het balkon ligt op het zonnige zuidoosten. Naast de keuken en ook aan de achterzijde gelegen, vindt u de master-bedroom.

De badkamer en toilet is nu praktisch ingericht, maar is zeker ruim genoeg voor het plaatsen van een fraai wastafelmeubel met spiegel en een mooie inloopdouche. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast en heeft een prachtig weids uitzicht. Tevens beschikt het appartement in de onderbouw een fietsenberging.

Gaan uw handen al jeuken bij het zien van de foto’s? Geef dit appartement een beetje liefde en u tovert het om tot uw eigen droompaleis. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit appartement gelegen in de wijk Leyenburg.

Bijzonderheden:
* Eigen grond:
* Woonoppervlakte 69M2
* Zonnig balkon gelegen op het zuidoosten;
* Actieve VVE, bijdrage € 122,78 per maand inclusief opstalverzekering;
* Voor- en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
* Kluswoning welke veel mogelijkheden biedt;
* C.V. Ketel, bouwjaar 2012;
* Fietsenberging in de onderbouw.
* Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer, winkels en scholen.

Verkoopcondities;
* Scherpe bieden vanaf prijs;
* Getaxeerde waarde € 175.000,-
* Oplevering in overleg;
* Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag.

Deze informatie is zoals u mag verwachten van ons, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud van gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed