slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Leyenburg www.thuisinleyenburg.nl

€250,000
Address: Veenendaalkade 532, 2547 BD The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Plot size 2,046 m²
Liveable area 113 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

RUIM (DUBBEL) BOVENHUIS MET TWEE SLAAPKAMERS,... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
    Construction period 1952
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08530
Asking price €250,000
Service costs €100
Furnishing Optional
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 November 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 2,046 m²
Effective area 113 m²
Content 395 m³
Surface area other inner rooms 2 m²
Surface area external storage rooms 7.42 m²
Surface area external, linked storage rooms 6.75 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler CR Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Half bath, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Loosduinen N 2539
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

RUIM (DUBBEL) BOVENHUIS MET TWEE SLAAPKAMERS, ZOLDER VAN MAAR LIEFST 42 M2, WERKENDE OPEN HAARD EN PRACHTIG UITZICHT OVER DE WOONBOTEN EN DE SKYLINE VAN DEN HAAG!

Leyenburg in stadsdeel Escamp is een rustige woonwijk met aangrenzend het Haga ziekenhuis met het openbaar vervoersknooppunt van RandstadRail, trams en bussen en het Zuiderpark. Het Zuiderpark is de ultieme plek om een wandeling te maken, te sporten en te ontspannen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkels in de nabije omgeving, zoals winkelcentrum Leyenburg, Almeloplein en de Leyweg.

Indeling:
Entree via afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau en intercom. Middels de trap bereikt u de woning gelegen op de vierde etage. U komt binnen in een ruime gang met toegang tot vrijwel alle vertrekken, waaronder het separate toilet en de meterkast. Direct links en gelegen aan de voorzijde van de woning, treft u de eerste slaapkamer. De slaapkamer wordt goed verlicht door een groot raam en wordt nu gebruikt als extra kamer met veel opbergruimte. Deze kamer beschikt over een handige vaste kast en zou prima dienst doen als kinder- of eenpersoons slaapkamer.

Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. Door de praktische indeling is er genoeg ruimte voor de koelkast, het gasfornuis en opbergplaatsen voor eigen kookgerei. Het optimale gebruik van de ruimte doet niets af aan de bewegingsvrijheid tijdens het koken. De witte keukenkastjes en de opvallende RVS afzuigkap zorgen voor de moderne en open sfeer. Het balkon met de balkonkast is gelegen op het zuidoosten met uitzicht over de stadtuinen en de skyline van Den Haag.

De grote slaapkamer, ook aan de achterzijde van de woning gelegen, geeft toegang tot ditzelfde balkon. Aan de andere kant van de kamer, vindt u de deur naar de knusse en sfeervolle badkamer met nette douche met zitbad, die door de doorzichtige spatwand wordt gescheiden van het badkamermeubel en de spiegelkast.

De woon-/eetkamer is ruim, het woonkamergedeelte ligt aan de voorzijde met uitzicht over het water van de kade en de eetkamer is gelegen aan de achterzijde. De woning is goed onderhouden en kent authentieke details zoals de klassieke schouw inclusief werkende haard! Het hout is goed onderhouden en onderscheidt de woonkamer ten opzichte van anderen in zijn soort. De eetkamer wordt gescheiden van de woonkamer door vier vaste kasten. Hierdoor heeft u niet alleen extra bergruimte, maar is er toch een duidelijke scheiding aanwezig tussen de twee kamers.

Tot slot een schat aan extra woonruimte; te weten 42m2! In het midden van de hal leidt een vlizotrap naar de zolderruimte. Op dit moment biedt deze ruimte extra opbergruimte, maar is gemakkelijk als extra verdieping bij de woning te betrekken voor het realiseren van extra slaapkamers en/of badkamer.

De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, welke ongeveer acht jaar geleden geplaatst en voorzien van dubbel glas. In de onderbouw van het gebouw een ruime fietsenberging voorzien van electra.

Kortom: Bent u op zoek naar een ruime woning met de mogelijkheid voor extra kamers? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit ruime dubbel bovenhuis in de wijk Leyenburg.

Opsomming bijzonderheden:
• Gebouwd in 1952;
• Gelegen op eigen grond;
• Circa 113,21 m2 gebruiksoppervlakte, waarvan momenteel 42m2 zolderruimte en eenvoudige uit te breiden naar extra woonruimte;
• Energielabel E, geldig tot 31-12-2030;
• Zonnig en woningbreed balkon gelegen op het zuidoosten;
• Berging in de onderbouw met electra;
• Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas (2008);
• Elektra: 4 groepen + 1 aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Remeha , bouwjaar 2020;
• Actieve VvE aandeel15/601, bijdrage € 100,- per maand, opgebouwde reserve € 113.561,61 per 31-12-2020;
• Op loopafstand van het openbaar vervoer, winkelcentrum Monnickendamplein en diverse winkels rondom het ziekenhuis;

Verkoopcondities:
• (Zeer) scherpe bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed