slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Makelaar woonarken www.thuisinwoonarken.nl

€300,000 f.o.t.c.
Address: Veenendaalkade 611, 2547 XJ The Hague
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Plot size 100 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance By consultation

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woonark. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONA... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
    Construction period 1987
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08394
Asking price €300,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 05 May 2021
Construction
Type of residence House, houseboat, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 82 m²
Content 306 m³
Surface area other inner rooms 2.21 m²
Surface area external storage rooms 5.44 m²
Surface area external, linked storage rooms 29 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Remeha avanta 28c
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Solar collectors
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Den Haag
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van tekenen koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woonark. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

HEERLIJKE GOED VERZORGDE WOONARK VAN MAAR LIEFST 82M2 AAN DE VEENENDAALKADE MET RIANTE WOONKAMER MET PALLETKACHEL, OPEN KEUKEN, ZONNEPANELEN EN ZONNIG TERRAS VAN 10M BIJ 3M GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN. VRIJ WONEN OP HET WATER MET EEN INSTANT VAKANTIEGEVOEL.

Deze geweldige woonark is altijd netjes onderhouden, voorzien van kunststof kozijnen met HR +++ glas aan de voorzijde en maakt gebruik van duurzame energie; De palletkachel zorgt voor het sfeervol en bovenal zeer voordelig verwarmen van de woonark. De kachel is geplaatst in 2018 en de huidige eigenaren krijgen, mede door de op het dak geplaatste zonnepanelen, jaarlijks zelfs geld terug. Het openbaar vervoer is op 1 minuut lopen waarna je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag bent. Lekker ontspannen kan op het brede en zonnige terras. Óf buitenshuis in het groene Zuiderpark of op 15 fietsminuten op het strand van Kijkduin.

Indeling:
De entree van de woonark is op kadeniveau en kan zeker knus genoemd worden. Entree via hal welke u toegang geeft tot vrijwel alle vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met prachtig uitzicht over het water. Verder vindt u in de gang het separaat toilet en de badkamer welke voorzien is van de opstelplaats voor zowel de wasmachine als droger, een wastafelmeubel (geplaatst is in 2019). In de badkamer is er middels het ventilatierooster in het plafond een mogelijkheid om elektrische afzuiging te plaatsen.

Aan de linkerzijde van de woonark bevindt zich de ruime woon-/eetkamer waar de vele ramen zorgen voor een lichte en open sfeer. Tevens kijkt u uit over uw eigen zonnige terras van maar liefst 10m bij 3m en heeft u prachtig uitzicht over het vaarwater. De palletkachel en de houten vloerdelen maken de woonkamer nog eens extra sfeervol. Verder is de open keuken voorzien van veel opbergruimte, een inbouw koel/vrieskast, een vaatwasser en diverse inbouwapparatuur zoals oven, gaskookplaat en afzuigkap. Middels de deur in de keuken komt u uit op het riante terras met ruimte om eventueel uw boot aan te leggen. Met aan de rechterzijde de brede zeemrand met aanlegmogelijkheid voor een kleine boot.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en alle faciliteiten waaronder gas, water, elektra en riolering.

Het is toegestaan om over de gehele lengte van de woonark de kade(tuin) gelegen op het zuidwesten in gebruik te nemen. De woonark beschikt tevens over een vrijstaande berging met elektra voor het stallen van uw fietsen en/of BBQ, en is op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en op fietsafstand van het strand van Kijkduin. Via de tweede deur aan de buitenzijde van de woonark komt u in de "service ruimte" met daarin de CV-ketel en de Solaredge meter voor de zonnepanelen.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld c.a. € 755,85 per jaar. Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! U wilt deze woonark zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

Bijzonderheden:
- Beton casco, houten opbouw, bouwjaar 1987;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Twee slaapkamers;
- Open L-vormige keuken met inbouwapparatuur;
- Zeer energie zuinig mede door palletkachel en 10 Zonnepanelen;
- Huidige verbruikskosten gas en elektriciteit slechts € 510,- per jaar!;
- Woonark voorzien van een prachtige hard houten vloer ( extra pakken aanwezig);
- Buitenzonwering en screen in de slaapkamer;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning, liggeld c.a. € 755,85 per jaar;
- Voorzien van een geldige vergunning voor de schuur met elektra;
- Elektra: 4 groepen + 1 aardlekschakelaar;
- Rioolpomp HOMA-pomp Saniboy GSP 180-16W bouwjaar: 2007, kast gereinigd en gereviseerd in 2021 en de pomp gereviseerd in 2020;
- Cv ketel Remeha avanta 28c, bouwjaar 2016;
- Houten kozijnen met dubbel glas aan de achterzijde;
- Nieuwe kunststof kozijnen met HR +++ glas aan de voorzijde uit 2020;
- Betegelde kade(tuin) met vrijstaande berging;
- Zonnig terras aan de achterzijde van maar liefst 10m bij 3m;
- Brede zeemrand met aanlegmogelijkheid voor een sloep;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs
• Oplevering in overleg, korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed