slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar woonarken www.thuisinwoonarken.nl

€175,000 f.o.t.c.
Address: Veenendaalkade 615, 2547 XJ The Hague
Type of residence House, houseboat, terraced house
Plot size 100 m²
Liveable area 63 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WOONARK VAN CA. 63M2 INCLUSIEF LIGPLAATS EN ZONNIG TERRAS OP HET ZUIDEN GELEGEN AAN HET RUSTIGE... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, houseboat, terraced house
    Construction period 1966
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08578
Asking price €175,000 f.o.t.c.
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 January 2022
Construction
Type of residence House, houseboat, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1966
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Surfaces and content
Plot size 100 m²
Effective area 63 m²
Content 212 m³
Surface area external storage rooms 5.82 m²
Surface area external, linked storage rooms 29.81 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside, Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Unobstructed view
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Gas stove
Bathroom facilities Shower, Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WOONARK!
De woonark is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woonark alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u de woonark op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

WOONARK VAN CA. 63M2 INCLUSIEF LIGPLAATS EN ZONNIG TERRAS OP HET ZUIDEN GELEGEN AAN HET RUSTIGE EN BREDE VAARWATER VAN DE VEENENDAALKADE. UITSTEKENDE LOCATIE OM DE BOOT VAN UW DROMEN TE REALISEREN!

De huidige woonark verkeert in matige staat en het advies is om deze in zijn geheel te vervangen.

Centraal gelegen in de gezellige wijk Leyenburg met het openbaar vervoersknooppunt op 1 minuut lopen waarna je binnen een kwartier in het centrum van Den Haag bent. Ontspan lekker op het brede en zonnige terras van de woonboot of geniet buitenshuis in het op loopafstand gelegen groene Zuiderpark. Het heerlijke strand van Kijkduin bereikt u in 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree: via een enkele afstap komt u in de gang. Vanuit hier heeft u toegang tot de keuken, de slaapkamer, de badkamer met toilet en de woonkamer met toegang tot het terras.

Aan het einde van de gang komt u in de woonkamer. Deze ruimte is van prima formaat en geeft u middels de raampartijen uitzicht over zowel het vaarwater als de kadetuin. Kenmerkend detail is de verhoging in deze kamer, hier kunt u een zitje creëren of een extra kamer, verder wordt de woonkamer verwarmd middels een gaskachel.

Naast de woonkamer gelegen is de keuken; voorzien van 4-pits gaskookplaat, keukenblad met spoelbak, daarboven een geiser en keukenkastjes onder. Loopt u wat verder door in de gang dan treft de ruimere slaapkamer met toegang tot de derde smalle kamer, de badkamer met toilet en de kamer met meterkast.

Uiteraard is deze woonark voorzien van een geldige ligplaatsvergunning en alle faciliteiten waaronder gas, water, elektra en riolering. Indien gewenst kunt u de ligplaats gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe woonark. Het is toegestaan om over de gehele lengte van de woonark de kade(tuin), gelegen op het zuidwesten, in gebruik te nemen. De woonark beschikt tevens over een vrijstaande berging die voorzien is van elektra. Op loopafstand van het Zuiderpark, winkelcentrum Leyenburg, openbaar vervoer, diverse scholen en sportverenigingen en op fietsafstand van het strand van Kijkduin.

DIVA Makelaars heeft ruime ervaring met het financieren van woonarken. Voor meer informatie met betrekking tot het financieren, het verkrijgen van de juiste vergunning, benodigde verzekeringen en eventueel brandmerken van de woonark, neem contact op met onze afdeling hypotheken. Let op voor de aanschaf van een woonark is minimaal 10% eigen geld noodzakelijk en wijken de voorwaarden af t.o.v. een woonhuis hypotheek.

Wenst u rust en privacy zonder overlast van buren? Kies dan voor wonen op het water! U koopt de ark vrij op naam (v.o.n.) d.w.z. geen overdrachtsbelasting, notariskosten of verdere bijkomende kosten. Wel is er sprake van liggeld. Laat u verrassen door deze ruime woonark en het instant vakantiegevoel dat u erbij cadeau krijgt! U wilt deze woonark zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en de makelaar leidt u met veel plezier rond.

Bijzonderheden:
- Beton casco met houten, opbouw bouwjaar: 1966;
- Woonark van maar liefst 17,10m x 4,60m buitenmaten inclusief zeemrand ;
- Geen overdrachtsbelasting of andere bijkomende kosten;
- Keuken met uitzicht over het vaarwater;
- Voorzien van een geldige ligplaatsvergunning;
- Elektra: 3 groepen;
- HOMA-rioolpomp;
- Geiser;
- Verwarming middels gaskachel;
- Volledig voorzien van houten kozijnen met enkelglas;
- Zonnig terras op het water aan de achterzijde van maar liefst 10.00m bij 3.00m;
- vrijstaande berging op de kade;
- De woonark is voorzien van alle walaansluitingen en aangesloten op de riolering;
- Op loopafstand van het winkelcentrum Monnickendamplein, openbaar vervoer, diverse scholen en het Zuiderpark.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg;
• Notaris keuze aan verkoper;
• Ouderdomsclausule van toepassing.

Enthousiast over deze woonark, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar om u op korte termijn een beter inzicht in uw mogelijkheden te geven.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed