slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Moerwijk www.thuisinmoerwijk.nl

€225,000
Address: Vier Heemskinderenstraat 104, 2531 CE The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 165 m²
Liveable area 77 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

ZEER LICHT 4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE 2DE (TOP)ETAGE MET TWEE SLAAPKAMERS, RUIME EN MODERNE BADKAMER MET DAKRAAM, WOONKAMER MET ENSUITE DEUREN EN EETKAMER MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR HET ZONNIGE BALKON.

Indeling:
Via het typisch Haagse portiek komt u bij de entree gelegen op de 1e etage. Bij binnenkomst in de hal valt direct de stoere trap op, waarbij u tegelijkertijd omarmd wordt d... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1936
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08706
Asking price €225,000
Service costs €100
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 August 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1936
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 165 m²
Floor Surface 77 m²
Content 267 m³
External surface area 2.21 m²
Balcony 2.2 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Intergas HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AC 1486
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges €117.10 per year

Description

ZEER LICHT 4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE 2DE (TOP)ETAGE MET TWEE SLAAPKAMERS, RUIME EN MODERNE BADKAMER MET DAKRAAM, WOONKAMER MET ENSUITE DEUREN EN EETKAMER MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR HET ZONNIGE BALKON.

Indeling:
Via het typisch Haagse portiek komt u bij de entree gelegen op de 1e etage. Bij binnenkomst in de hal valt direct de stoere trap op, waarbij u tegelijkertijd omarmd wordt door het daglicht dat door het dakraam naar binnen schijnt. De trap leidt u naar dit heerlijke top-appartement.

Vanaf de overloop toegang tot alle vertrekken, waaronder het toilet, de eerste slaapkamer met uitzicht over de goed onderhouden stadstuinen en de keuken. De slaapkamer wordt goed verlicht door het grote raam, en beschikt over voldoende ruimte voor eventueel een kast en/of een bureau zodat deze kamer gemakkelijk kan dienen als werkplek. De naastgelegen keuken biedt voldoende ruimte voor al uw kookgerei en beschikt over diverse apparatuur waaronder een inbouwoven en 4-pits gaskookplaat met daarboven de geïntegreerde afzuigkap, opstelplaats voor de wasmachine, vaatwasser en de koel-vrieskast. Deze keuken is voorzien van een houtlook werkblad met RVS spoelbak en RVS-kraan.

De tweede slaapkamer, tevens de grootste slaapkamer, is gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer biedt ruimte aan een 2-persoonsbed, een garderobekast en apart nog een ladekast. De naastgelegen luxe en stoere badkamer is voorzien van een design radiator, een wastafelmeubel met bijpassende spiegel, douche met regendouche welke is afgescheiden met een douchewand en u spatvrij kunt douchen. De badkamer is tevens voorzien van een dakraam waardoor er ook hier daglicht naar binnen komt.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de speeltuin en de rustige straat. Kenmerkend aan de woonkamer is de authentieke separatie van vaste kasten en ensuite deuren die leiden naar de achtergelegen eetkamer. Vanuit hier, en tevens vanaf de keuken heeft u toegang tot het zonnige balkon van 0.89m x 2.47m gelegen op het zuiden. Hierdoor kunt u vrijwel de gehele dag genieten van het zonnetje.

Bent u op zoek naar een ruime en instapklare woning met twee slaapkamers? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit charmante appartement gelegen in Moerwijk.

Bijzonderheden:
• Gebouwd in 1936;
• Erfpacht eeuwigdurend, canon bedraagt € 58,55 per halfjaar;
• Circa 77m2 woonoppervlakte;
• Energielabel F, geldig tot 23-06-2025;
• Zonnig balkon gelegen op het zuiden;
• Openslaande deuren naar het balkon;
• Volledig voorzien van houten kozijnen met dubbelglas;
• Elektra: 7 groepen + aardlekschakelaar;
• Cv-ketel merk Intergas (huur maandelijkse bijdrage € 28,95 overname in overleg), bouwjaar 2021;
• Actieve VvE 1/18e aandeel, bijdrage € 100,- per maand, opgebouwde reserve; € 34.822,45 per 31-12-2021;
• Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, uitvalswegen en het Zuiderpark.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs;
• De woning is onlangs getaxeerd op € 240.000,-;
• Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed