slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Makelaar Rustenburg-Oostbroek www.rustenburg-oostbroek.nl

€190,000
Address: Vierhoutenstraat 62, 2573 VT The Hague
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 167 m²
Liveable area 76 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ZEER RUIM 3/4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1937
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08399
Asking price €190,000
Service costs €50
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 May 2021
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 167 m²
Effective area 76 m²
Content 264 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external storage rooms 0.4 m²
Surface area external, linked storage rooms 5.83 m²
Balcony 5.44 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Boiler
Type of boiler Kombi Kompakt HRE 28/24
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage AL 3613
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook verwachten wij binnenkort een soortgelijke woning. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ZEER RUIM 3/4-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE TOP ETAGE IN DE RUSTIGE EN GEZELLIGE VIERHOUTENSTRAAT IN DE WIJK RUSTENBURG-OOSTBROEK NABIJ HET OPENBAAR VERVOER EN DIVERSE WINKELS.

Indeling:
Middels open portiek te bereiken entree op de eerste etage. U komt binnen in een kleine hal met keurig afgewerkte garderobe, meterkast en moderne, lichte trap die leidt naar het appartement. De gang biedt toegang tot alle ruimtes waaronder ook het separaat toilet en badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een nette tegelvloer, douchecabine, design radiator, opstelplaats voor zowel de wasmachine als droger en een mooi wastafelmeubel met spiegel. Doordat de badkamer voorzien is van een dakraam is dit een fijne en lichte ruimte. De naastgelegen hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, heeft mooi licht inval en biedt ruimte voor een goed tweepersoon-bed, garderobe- en ladekast.

De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een erkervormige raampartij en is, net zoals overigens de gehele woning, goed geïsoleerd middels kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze lange woonkamer geeft u aan de voorzijde vrij uitzicht over de rustige straat, en vanuit de achter/eetkamer loopt bij het openen van de schuifpui zo het balkon op. De keuken met eigentijdse rode keukenkastjes geeft een bijzondere en warme look die de sfeer van de ruimte bepaalt. Verder is de nette keuken voorzien van een inbouwkoelkast, een 5-pits gasfornuis met ingebouwde oven, afzuigkap en de vaatwasmachine. Tevens biedt de keuken toegang tot het achterbalkon met balkonkast gelegen op het noorden. Hier kunt u zomers na het werk heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht over de goed verzorgde stadstuinen. De tweede slaapkamer vindt u direct links naast de keuken aan de achterzijde van de woning, de slaapkamer geeft u ook toegang tot het balkon middels een schuifpui.

Een heerlijk modern appartement voor starters of een jong gezin met voldoende opbergruimte en twee slaapkamers. Op korte afstand van diverse winkels, openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten, het Zuiderpark en op fietsafstand van de Haagse Markt, het centrum van Den Haag en het strand.

Ziet u zichzelf na het zien van de foto’s al genieten op het balkon met een kop koffie of lekker glas wijn? Of heeft u twee linkerhanden en bent u op zoek naar een appartement waar u zo in kunt? Dan wilt u dit appartement zeker bezichtigen! Maak een afspraak voor een bezichtiging en wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van dit fijne appartement met balkon in de gezellige wijk Rustenburg-Oostbroek.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1937;
- Gelegen op eigen grond;
- Circa 76 m2 woonoppervlakte;
- Balkon gelegen op het noorden met ruime balkonkast;
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Elektra: groepen met 2 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar;
- Cv-ketel Kombi Kompakt HRE 28/24 bouwjaar: 2014;
- Actieve VvE 1/3e aandeel, bijdrage € 50,- per maand inclusief opstal-glasverzekering;
- Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en diverse winkels.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs
• Oplevering in overleg
• Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag
• Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Mocht u begeleid willen worden door een aankoopmakelaar? Wij kunnen u introduceren bij lokale collega aankoopmakelaar specialisten. Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel: 070 448 31 50 voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed