slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Windjammersingel 56, 2496 ZC The Hague

€450,000
Type of residence House, single-family house, end house
Liveable area 144 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen van koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook hopen wij binnenkort een soortgelijke woning in de verkoop te krijgen. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ZEER ENERG... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, end house
    Construction period 2013
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number DIVA08869
Asking price €450,000
Service costs €113
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 23 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, end house
Type of construction Existing estate
Construction period 2013
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Floor Surface 144 m²
Living area 64.37 m²
Content 517 m³
Surface area other inner rooms 8 m²
External surface area 14 m²
Layout
Number of floors 4
Number of rooms 6 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Electric boiler
Heating Heat pump
Bathroom facilities Double sink, Shower, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Underground garage
Garden available Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
's-Gravenhage BF 4239
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van tekenen van koopovereenkomst met als gevolg dat er nog een kans bestaat dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Ook hopen wij binnenkort een soortgelijke woning in de verkoop te krijgen. Mocht u de woning op dat moment als eerste willen bekijken, reageer dan nu via de website.

ZEER ENERGIEZUINIGE EN RIANTE 4-LAAGS EENGEZINSWONING MET 6 KAMERS, WAARVAN 4 RUIME SLAAPKAMERS EN EEN ZONNIG DAKTERRAS. GOED ONDERHOUDEN, VOORZIEN VAN HOGE RAMEN EN INDUSTRIEEL AFGEWERKT. CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN EN OPENBAAR VERVOER.
Deze sfeervolle woning, van ca. 144m2 woonoppervlakte en een ruime berging van ca. 8 m2, kan bijna direct betrokken worden. De woning is zeer energiezuinig door het moderne klimaatsysteem wat gebruik maakt van warmte en koude uit de bodem. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de parkeergarage met een eigen parkeerplaats (huur).

Op de begane grond bevindt zich de moderne woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot de berging, met plaats voor de warmtepomp en boiler, en de parkeergarage. De eerste en tweede verdieping zijn bijna identiek met beiden 2 ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime badkamer en op de tweede verdieping een nette wasruimte met standplaats voor de wasmachine en de vraaggestuurde ventilatie. Op de derde verdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte die nu in gebruik is als woonkamer. Tevens is hier toegang tot het ruime zonnige terras op het zuidoosten met vrij uitzicht.

Kortom een in zeer goede staat van onderhoud zijnde, ruime eengezinswoning. Handig voor mensen zonder groene vingers maar die toch graag buiten willen kunnen zitten op het dakterras. Zeer energiezuinig en gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving, vlakbij internationale scholen, winkelcentrum "de Parade" (Nootdorp), openbaar vervoer (tram/bus en NS station), diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13) en diverse recreatiegebieden. Wij verwelkomen u hier graag, dus maak snel een afspraak.

Dit zijn de pluspunten van deze verrassend ruime en goed onderhouden woning:
- Eigen grond;
- Bouwjaar 2013;
- Circa 152 m2 woongenot (inclusief inpandige berging);
- 2 slaapkamers van ca. 9 m2 en 2 slaapkamers van ca. 16 m2, mogelijkheid tot 5e slaapkamer;
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling in de zomer;
- Voorzien van WKO pomp en boilervat van 150 liter, levering van warmte, koude en/of warm tapwater voor € 56,81 per maand;
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Het betreft hier een appartementsrecht;
- Actieve VvE met een maandbijdrage van € 113,-;
- Huur parkeerplaats ca. € 74,40 per maand, nieuwe verhuurder is goedkoper, niet verplicht meer om te huren;
- Onderhoudscontract warmtepomp bij Energiewacht € 17,38 per maand;
- Overdekte en afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging;
- Energielabel A;
- Mogelijkheid tot plaatsen zonnepanelen;
- Elektra: 9 groepen en 3 ALS.

Extra technische informatie:

- Warmtepompsysteem
De woning wordt verwarmd door middel van een individuele warmtepomp met een lage temperatuur vloerverwarmingsysteem. Het ventilatiesysteem in combinatie met het verwarmingssysteem draagt bij aan energiebesparing en het verhogen van uw wooncomfort. Géén gebruik fossiele brandstoffen. De woning wordt individueel verwarmd met een elektrische warmtepomp en er is daardoor geen individuele gasaansluiting nodig. Voor de verwarming van de woning en de warmwatervoorziening wordt gebruik gemaakt van warmte uit de bodem. Door het gebruik van deze duurzame energiebron stoten de woningen aanzienlijk minder broeikasgassen uit, zoals CO2, dan woningen met een traditioneel verwarmingssysteem. Omdat de bodem 's zomers relatief koel is ten opzichte van de buitentemperatuur, kan het systeem ook worden ingezet om de woning enkele graden te koelen.

- Verwarming
De toepassing van vloerverwarming is energiezuinig en zeer comfortverhogend.
Vloerverwarming zorgt voor langzame en gelijkmatige verwarming, gedurende de hele dag en nacht. Omdat de binnen lucht door de vloerverwarming langzaam en gelijkmatig via het totale vloeroppervlak wordt opgewarmd, ontstaan er nauwelijks luchtstromen in de woning. Minder luchtbeweging betekent dat er minder beweging van stofdeeltjes in de ruimtes is. Bovendien kunnen stofdeeltjes niet op een hete radiator verbranden. Alles bij elkaar geeft dit een prettig en gezond binnen klimaat. Dat is gunstig, zeker voor mensen met astmatische klachten.

- Koeling
De leidingen van de vloerverwarming zorgen in de zomer voor koeling. Het koele water dat door de vloer stroomt neemt warmte uit de vloer op en indirect uit de ruimte. Als het in de zomer erg warm wordt, is de temperatuur in de woningen enkele graden lager dan in dezelfde woning zonder koeling. Het klimaatsysteem regelt de temperatuur van het water zó dat er geen condens in de vloeren ontstaat.

- Warmwater
Ook het tapwater in de woning wordt door de warmtepomp verwarmd. In de woning is een voorraadvat van 150 liter geplaatst, waarin het water van ruim 60°C wordt opgeslagen. Dit is voldoende voor het dagverbruik van een gemiddeld gezin. Het water wordt dagelijks opgewarmd, waarbij er via de kamerthermostaat extra tapcomfort kan worden ingesteld.

- Vraaggestuurde ventilatie
Ventileren is steeds belangrijker, zeker in goed geïsoleerde woningen. Een goede ventilatie kan vochtproblemen en uiteindelijk ook gezondheidsklachten voorkomen. Voor luchtverversing is de woning uitgerust met een automatisch vraag gestuurd ventilatiesysteem. De ventilatie is gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer in iedere ruimte. Met dit systeem vindt ventilatie plaats op basis van luchtkwaliteit metingen (CO2) in iedere ruimte. In de badkamer en het toilet wordt behalve de CO2 ook de luchtvochtigheid gemeten.

Verkoopcondities:
• Bieden vanaf prijs;
• Oplevering in overleg, voorkeur november;
• Notaris keuze aan koper mits gelegen omgeving Den Haag;

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed